- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Th3Ac3 #57720 üzenetére
Nekem is ez a legnagyobb gondom vele, heti 3-4 fagyi, és a legrosszabb hogy olyankor tudnak hívni!, csak épp a teló nem csörög, nem reagál semmire. Mivel nekem ez az elsődleges telefonom amit melóra használok így most szépen a fiókba kerül február végéig, addig igérte a Google az 5.1-et N4-re. Ha azután se javul akkor lehet készítek egy youtubeos Will it blend? videót a N4 főszereplésével....
-
pantomimes
aktív tag
válasz
Th3Ac3 #57676 üzenetére
Nekem ma reggel frissült a light manager, azóta 2 ilyen kikapcsolásom is volt, uninstalláltam, azóta nincs gond. Írjátok páran, hogy a lollipop miatt rossz a telefon azonban sokaknak, többek között nekem is tökéletesen működik. Ilyenkor vajon jogosan szídjuk a rendszert? Vagy valamelyik app a hibás? Elég összetett és vegyes a kép szerintem, bízzunk benne, hogy az 5.1 megold sok problémát.
-
Pipaszutyok
csendes tag
válasz
Th3Ac3 #57676 üzenetére
Van.Nem a teló hibája hanem ez a ki.aszott gány rendszer miatt van.Vagy hülyék fejlesztik vagy direkt nem csinálnak jót.Mert egy se tökéletes.Én a megbízhatatlan renszer miatt váltottam vissza butafonra.Mert nem tolerálom egy készüléknek se azt hogy nem tudnak elérni.Pláne ha a gyerekemről van szó.Csalódtam a rendszerben a megbízhatatlansága miatt.Az életbe nem kell szutyok droidos telefon.Romolni már nem fogok arra már ráuntam a sony s-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest