-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Igen, az "update.zip" kifejezésre kerestem rá a jobb felső sarokban. Ott volt egy hosszú leírás tőlem, amelyben a linkek már nem élnek, így azokat meg kellett keresni. Emellett minden drivert (mind az adb-fastboot, mind a nexus root toolkit drivereit) fel kellett raknom, mivel korábban ezeket legyalultam a gépről. A végén pedig a c:/adb mappába kellett másolni az update.zip-re átnevezett csomagot és elindult a móka. Végezhetne már, mert indulnom kéne melóba.
A kibelezett robotnál már nem emlékszem hogyan nyomogattam a power + hangerő fel kombót, de játszani kell vele.
Remélem segítettem. Ennél többet most nem tudok írni, mert napközben nem lesz időm ezzel foglalkozni.
-
aizen92
addikt
nálam a google play szolg. volt ugyanez. este levettem töltőről, 10 órát ment a háttérben és szívta az akksit.én letiltottam beállitások-> alkalmazások-> összesben. azóta ott egy felkiáltójel a statuszbarban és kéri hogy updateljem vagy engedélyezzem újra. engem nem zavar, azóta nem is szívja az akksit, de kétlem, hogy ez a helyes megoldás.
(#33718) M3oH: köszi! egész nap ezt fogom figyelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged