- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Apple Watch
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
válasz C.Brigante #59203 üzenetére
Én már kb. egy hónapja euphoria-n vagyok, hells doctor kernellel, és semmi bajom vele. Ez az eddigi legjobb romom, ami ezen a telón fent volt! Szerintem inkább valamit nem jól csinálsz. Én pl. csak annyit tettem telepítéskor, amit az XDA-s oldalon írnak, hogy meg kell csinálni, és semmi gond nincs. Pedig még super su-t is flasheltem hozzá. Semmi hiba nincs, ami eddig volt. Talán a zsebből kivéve bejövő híváskor olykor lefagyó digitizert kivéve, de ez még jelly bean-en is megvolt, meg kit kat-on is. Ez inkább hw gond talán.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Nintendo Switch 2
- Sörfőzés - csak óvatosan!
- Napelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!