- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwbag2012
tag
válasz extasymajom #60253 üzenetére
Köszönöm, próbálom is.
-
rwbag2012
tag
Régen jártam itt. Rokonom használja már az N4-emet. Tegnap úgy járt a telefonja, hogy kikapcsolt, se kép, se hang azóta. Hogyan lehet valami hard reset-félét generálni? Elfelejtettem, tudnátok segíteni?
-
rwbag2012
tag
válasz C.Brigante #57770 üzenetére
Fólia nélkül. Használati eszközként gondolok rá, a kijelzőjét nem csomagolom be. Hátlapja kapott egy tokot, de csak a fogás miatt (csúszott).
Ja, és karcot nem látok rajta.[ Szerkesztve ]
-
rwbag2012
tag
Nálam N4-en stock 5.0.1 stabil, gyors, bejön.
Viszont a Nexus 10-emet az 5.0 belassította, ezen az 5.0.1 sem segített. Állítólag most jön ki rá az 5.0.2, ami elvileg ezt orvosolni fogja.
-
rwbag2012
tag
Azok a fotók, amelyek eleve megvoltak innen-onnan, azok simán megvannak a helyükön. Én általánosságban kérdeztem, mert nekem úgy tűnik, a Google-nál ez nem megoldott. Tehát automatikusan nem töltődnek le a telefon névjegyzékébe azoknak a google-s profilképei, akik a névjegyzékemben szerepelnek. Pedig jó lenne. Mint pl. a Vibernél.
[ Szerkesztve ]
-
rwbag2012
tag
Van-e arra valamilyen beállítási lehetőség, hogy a névjegyzékemben megjelenjenek azok képei, akik eleve beállítottak a google-fiókukba fotót magukról? Vagy bármely google-s szolgáltatásban (gmail, g+ stb.).
-
rwbag2012
tag
Gyári ROM-on vagyok. Ha átállítom a telefont ART-ra, újra kell kell telepítenem az alkalmazásokat vagy automatikusan átáll minden?
[ Szerkesztve ]
-
rwbag2012
tag
válasz #59070464 #22111 üzenetére
Sajnos az újabb factory reset sem segített. Pedig teljes feltöltést követően 3-4 órán keresztül azt hittem, megjavult, de egyszer csak úgy 70-80% körül puff, megint kikapcsolt-lemerült a telefon. Visszatettem töltőre, amikor bekapcsoltam kb. 20%-ot mutatott. Akksi grafikonon semmi jel nem látszik, hogy bármi is leszívná. Csak a kikapcsolásnál egy "szakadékba zuhanást" mutat a grafikon.
Most kb. 4-5 órányit bír a telefon. Elfogytak az ötleteim. Szerviz?
-
rwbag2012
tag
Segítséget szeretnék kérni. Pár hete a telefonom akksija teljesen megbolondult. Össze-vissza mutatja a töltöttségi szintet, majd képes 10 perc alatt 30%-ot esni. Olyan is van, hogy mondjuk 68%-ot mutat, de valójában pár perc múlva teljesen lemerül. Ilyenek. Mindezt úgy csinálja,hogy az adatforgalom és a wifi is ki van lőve. A 4.3 után volt gyári visszaállítás.
Valakinek valami tippje van esetleg?
Próbáltam még teljes adatforgalom és wifi kikapcsolás mellett totál lemeríteni és újratölteni is, de eredménytelenül. Ugyanúgy nagyon rossz (fél nap alig használat mellett) a akksi működési ideje. Akksi elromolhatott? Szerviz?
-
rwbag2012
tag
Van egy Nexus 4-em is, de most egy Nexus 10-et érintő kérdéssel fordulnék hozzátok (Nexus 10-es topikban is feltettem a kérdést, de ott jóval kevesebben fordulnak meg):
Belefutottam egy érdekes, nem túl örömteli dologba: a 2 GB RAM helyett már csak 1 GB-ot érzékel a tabletem. Nyilván csináltam gyorsan egy factory reset-et, majd több rendszer infó programmal is ellenőriztem, és nincs mese: 1 GB eltűnt. Meghibásodhatott a RAM vagy mi a szösz lehet szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest