- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t181
senior tag
Nekem sem dobta a frissítést, pedig egy napos, és direkt nem telepítettem semmit.
Annyit csináltam vele, hogy bejelentkeztem Google-fiókba, és hagytam szinkronizálni.
De a fenti linkről letöltöttem az 5.0.1-et és simán felment, leszámítva, hogy kicsit ijesztő volt. Az egyik folyamat a frissítés során 1,3 GB RAM-ot kért. És a 4.2-es első boothoz képest örök életnek tűnt az első boot. -
-
ifkopityu
csendes tag
Igen, közben kiderítettem, hogy ez történt :S.
Akkor az a kérdés, hogy ha valaki egyszer rányom (akár véletlenül), hogy mindíg ezt az alkalmazást használja a jövőben, akkor azt hol lehet változtatni?
Szerk.: más alkalmazásoknál is éredekel, csak most a csengőhang kiválasztásnál bukott ki a dolog
-
oliwire
őstag
Köszönöm a választ! Mikorra lenne esedékes a rendelés? Pontosan mit is takar ez a refurbished-féle gyári újracsomagolt telefon? Már ezt valaki használta, de kapott új borítást és megy eladásra? Vagy a garanciában javított, cserélt készülékek mennek újra ki?
(#55680) petipetya
Neked is köszönöm! Csak gyárin gondolkozok, a stabilitás lenne a legfontosabb, meg az akkumulátoridő, a gyors működés terén meg szerintem a gyári szoftvernek sem kell szégyenkeznie.
És van-e esetleg itt olyan, akinek van tapasztalata mind a Nexus 4-gyel és a Nexus 5-tel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest