- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
-
niof
veterán
válasz
Osynho #59405 üzenetére
Csatlakozom t181-hez, annyi különbséggel, hogy nekem az új (05.14) Euphoria van fent, a saját kernelével, és nagyon jó. Stabil, az install óta nem volt vele semmi gond. Előtte a 04.28-al is csak akkor voltak problémák, mikor egy régebbi hd kernelt tettem alá. De mióta azt kihagyom a képből, no problem.
-
t181
senior tag
válasz
Osynho #59405 üzenetére
Őszintén, fogalmam nincs mi lehet a baj. Nekem Euphoria (20150428-ai kiadás) van fent Hellscore (b73) kernellel és minden tökéletes. Ezt a párost szerintem nyugodtan felteheted, ha rászánod magad cserére.
Lassan 20 napja van fent...(#59404) heidricha
Nem tudom mennyire lehet kernel a hiba okozója, de nekem b75-tel naponta többször is újraindult és xda-n is írták, hogy nem teljesen tökéletes az a verzió. Valaki írta, hogy b73 visszarakása után minden oké lett. Visszaraktam a b73-mat /data partíció wipe-olása nélkül és azóta minden jó. Még másnap biztos, ami biztos alapon befagyott (fekete képernyő, power hosszan, stb... szörnyen boldog voltam), de azóta jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest