- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Köszönök minden segítséget és tippet srácok a telóval kapcsolatban
A mai nap megváltam az N4-től és újra Kína felé vettem az irányt[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Just_Reboot #58276 üzenetére
A Lollipoppal nagyon ki vagyok békülve én is, tetszik meg minden csak egy MX3 ilyen áron ajándék
-
blueMerle
veterán
válasz Just_Reboot #58274 üzenetére
A Meizu egy kínai "felsőkategórás" A-brand gyártó, az MX4 Pro készülékük rendesen odaver a legtöbb cuccnak
Az MX3 sem piskóta amit veszek, pedig 2013 évvégi modell: [link]Ráadásul ott a Flyme OS, ami nagyon ütős
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Just_Reboot #58260 üzenetére
Meizu MX3-at akciózta le 160 euróra egy helyi bolt, nem is volt kérdés
Igazság szerint az én szivem a kínai telók felé húz.[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Th3Ac3 #57720 üzenetére
Nekem is ez a legnagyobb gondom vele, heti 3-4 fagyi, és a legrosszabb hogy olyankor tudnak hívni!, csak épp a teló nem csörög, nem reagál semmire. Mivel nekem ez az elsődleges telefonom amit melóra használok így most szépen a fiókba kerül február végéig, addig igérte a Google az 5.1-et N4-re. Ha azután se javul akkor lehet készítek egy youtubeos Will it blend? videót a N4 főszereplésével....
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Az eddig hibátlan 5.0.1-es N4-esem is szépen magabiztosan megbolondult az utóbbi hetekben: random újraindul, kikapcsol, fényképezőgép lefagy,....eddig tartott az öröm
-
blueMerle
veterán
válasz hotibi #57420 üzenetére
Esetleg ezt az appot tudom neked javasolni: Big Launcher
-
blueMerle
veterán
válasz szezso15 #57336 üzenetére
Hát, ez kb. +20K lenne ugye. Ez egy LG-partner üzlet ami az irodaházunk földszintjén működik, szóval a garancia tuti nem lenne gond. Ha mégis meggondolod magad szólj, megveszem és elküldöm neked postán. Természetesen ennyi az ára a boltban, nem nyerészkedésből írtam
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
válasz madgie #57322 üzenetére
Hát igen, ez végülis relatív, de az akksi miatt tényleg érdemes lenne elgondolkodnod azon a Meizun, vagy egy más, akksiidőben izmosabb kínai márkás modellen Ez tényleg harmatgyenge. Én már megszoktam, de újból biztos nem venném meg. A legutolsó telefonom, ami ilyen veszettül merült az az Xperia P volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
blueMerle
veterán
válasz janosibaja #56628 üzenetére
??? Mi a baj azzal hogy az alkalmazottam alkalmazottnak nevezem?? Nem a munkatársam, nem a kollégám, nem dolgozunk együtt hanem nekem dolgozik. Vagy ez sértő?
A magyar nyelvet tanultam, nem az anyanyelvem de nem hiszem hogy ez bántó kifejezés lenne.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz janosibaja #56626 üzenetére
Tudom, vegyek ébresztőórát
Nézd, én is vettem már egy alkalmazottnak ébresztőórát, mert állandóan a telefoja miatt késett el Azóta nincs ilyen probléma.
-
blueMerle
veterán
Nnna, az eddig bugmentes, csoda-n4 ma reggel akkora fagyit dobott hogy csak pislogtam (4x indult újra egymás után). Szóval megérkeztem a klubba
-
blueMerle
veterán
És ahhoz a képtelen elmélethez mit szólsz, hogy akinek semmi gondja vele (és biztos vagyok benne hogy ez a számottevő többség) az nem panaszkodik, mert nincs miért - ergo nincs nyoma a fórumon?
Én is mocskosul fel lennék b*szódva, ha nem működne rendesen annak ellenére hogy nincs mókolva (mint pl. a Jiayu G4C-m), ez egész biztos.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Nem akarom teleoffolni a topicot, de napsütésben, jó időben, megfelelő-tökéletes fényviszonyok mellett emészthető szerintem. Ne feledd, nem mai csirke és kár egy DSLR-hez hasonlítani A Jiayu G4C-m is megette reggelire a Nexus 4-et ami a képek minőségét illeti, ez tény, ráadásul az egy filléres cucc. Mondjuk ott meg nem működött a GPS ami nekem egy hangyányit fontosabb, mint a fotók minősége telón
-
blueMerle
veterán
válasz C.Brigante #56567 üzenetére
Elhiszem neked, és biztos elő lehet hozni, de nálam normális körülmények között nem csinálta, bár azt is hozzá kell tennem hogy pár hetes a teló, és mostanában a telefonáláson, e-mailezésen, böngészésen, valamint szerver és cms- admin dolgokon kívül nagyon másra nem használom.
Fotózni maximum akkor fotózok vele ha a hibbant macskámnak kint marad a nyelve Tesztkép alant:
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz bAtt001 #56519 üzenetére
Vacak? 4.3-ról végigfrissítettem 5.0-ig és nemrég 5.0.1-ig és hiba nélkül működik a teló Természetesen belakni csak lollipop alatt kezdtem a telót.
heidricha: sem a htc one minimem, sem a huawei G630-asomon, se a lenovo S860-asomon nem volt ilyen lehetőség (ezek voltak a legutolsó kitkatos telóim)
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz C.Brigante #56485 üzenetére
Hiaba probalsz hulyenek beallitani Kerdeztel valamit, valaszoltam ra, ennyi Nem hasznaltam artot kitkat alatt, mert nem is volt ra lehetosegem. Ennyi. Az hogy te ettol a valasztol padlora kerulsz, az egyeni szoc. problema Na boldogat
-
blueMerle
veterán
válasz C.Brigante #56479 üzenetére
Nem köszönöm, majd szólok ha szükségem lesz rá Ez csak válasz volt a kérdésedre, miszerint: Miert 4.4 alatt te nem azt hasznaltad?
Nem, nem használtam, mert ez az opció (lásd kép lejjebb) nem volt benne a Nexusom előtti HTC One Miniben, és ott alapból a Dalvik van, ahogy az összes nem nexus+1db motorola 4.4-et futtató készülékben (ART can be enabled on very selected Android devices running KitKat. This includes the Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (2013) and the Moto X)
Nexusom pár hete van, előtte pedig hiába volt KitKatos telóm, ha egyszer azokon nem választható opció az ART
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz C.Brigante #56467 üzenetére
A technology preview of ART debuted as an alternative runtime environment in Android 4.4 "KitKat" In the next major Android release, Android 5.0 "Lollipop", Dalvik was entirely replaced by ART.[6]
Azért ezt érdemes elolvasni
madhat911: Teljesen hibátlan és smooth 5.0.1 (OTA)-el a telefonom. Nem tudom miben rejlik a titkom
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz C.Brigante #56464 üzenetére
Szimpatikusabb?! Heh? Ez nem szépségverseny A 4.4 hozott annyi jelentős újítást (még ha a legtöbb a motorháztető alatt is történt, nem látványos csicsapicsa dolgok) hogy bőőőven sokkal többet ad, mint a Jelly Bean. Szóval no. A Lollipopról meg ne is beszéljünk, az egy más történet, kezdve az ART-al...
Azt mondod neked a 4.3 volt hibátlan, látod, nekem a Lollipop az, másoknak meg nem. Akkor most a Lollipop "full hibatlan" vagy jó? Naugye
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz C.Brigante #56454 üzenetére
Nálam ugyanolyan villámgyors, mint eddig az 5.0 volt. Semmi lag, akadozás, akksiidő pedig javult is is egy kicsit - bár nem tudom hogy ez az 5.0.1 érdeme-e.
-
blueMerle
veterán
válasz littlelion21 #56444 üzenetére
Már az 5.0.1 is megjött pár napja OTA.
Használtan vetted a telód? Nincs rootolva, flashelve, nem gyári rom, stb...? -
blueMerle
veterán
válasz v1kt0hr #56404 üzenetére
Hát, ha 5 ezer Ft-ért veszel napelemes töltőt vagy power bankot akkor ne csodálkozz ha akksit cserélhetsz pár hónapon belül...
Egy normális solar charger itt kezdődik: [link], viszont minőségi power bankot ennél már sokkal olcsóbban is vehetsz, akár a Belkin, Sony vagy a GP kínálatából, minőségi elektronikával és cellákkal.
-
blueMerle
veterán
válasz z123456789 #56353 üzenetére
Tegnap este nekem is frissült OTA 5.0.1-re, gond nélkül működik a Google Asszisztens
-
blueMerle
veterán
Nem hitetlenkedem, KERDEZTEM. Koszi a valaszokat hat nagyon remelem az enyem nem bolondul meg :/
-
blueMerle
veterán
Csak úgy mellékesen kérdezem: van bárkinek is gondja a nem mókolt, rootolt, nem összeművészkedett, teljesen gyári OTA 5.0-ával (előtte összeművészkedett telefon nem ér)? Mert nekem tökéletesen működik, nem merül gyorsan, nem fagy, nem lassú, appok is gond nélkül működnek...
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz heidricha #56145 üzenetére
Nekem villámgyors a telefon alkalmazás, a tárcsázó és úgy globál minden. Különösen érzékeny vagyok a legkisebb mikro-lagra is, jobban mint a látszódó pixelekre egy alacsony ppi-s kijelző esetén , szóval ha lenne lag, a legkisebb mértékben is, azt azonnal kiszúrnám, de nincs. Csak ez a 2mp-es késés a hangnál, amikor én már felveszem, hallom a másik felet, halózok, de semmi, és csak 2mp után válaszol az illető. De az app, a tárcsázás, a néjegyzék és úgy minden villámgyors.
Tudom hogy hihetetlen és elképesztő meg minden, de tényleg abszolút bugmentesen, villámgyorsan működik a telefon. Ha bármi, akár a legapróbb hibája lenne, szidnám mint a lovat, olvass csak vissza a Huawei G630 topicban
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz bAtt001 #56055 üzenetére
Működik. Levideózzam vagy szimplán elég a szavam?
Egyszer nem fagyott még le a telefon, pedig jópár app van fenn, skype, viber, banki alkalmazás, néhány játék ( ), dropbox, facebook, fb messenger, fb groups, wp admin, presta admin, stb...
Nem tudom mennyire számít hogy ez US version
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Peterhappy #56036 üzenetére
Hangouts, Messenger, Viber...tökéletesen működik OTA Lollipoppal, minden gyári, nem buherált rendszeren.
Szerintem flashelj factory image-et, jobb ötletem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Elképedve olvasom a sok postot, hogy mennyi gond van Lollipop alatt. Én kb. 2 hete vásároltam újonnan a készüléket, 4.2-vel, szépen sorban egymás után néhány óra alatt felment az összes update (OTA) egészen az 5.0-áig, amit azóta is mindenféle gond nélkül használok. Nincs se lag, se fagyás, se akksi-probléma.
-
blueMerle
veterán
Csak meg egy kerdes: lollipop alatt a tereroikonban van egy felkialtojel, az mi? Hivni tudok, ha mobilnetet bekapcsolom eltunik.
-
blueMerle
veterán
Juhéj, kúszik fel a Lollipop (2 órája frissíti a verziókat -.- 4.2-ről kezdtük vadonatúj készülék)
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz pantomimes #55261 üzenetére
pcnet és pantomimes, köszönöm a korrekt választ
Továbbá olyan kérdésem van hogy az 5.0 OTA telepíthető vagy mókolni kell?
trobi28: én is azt mondom, hogy minden készüléknek vannak hibái, gyenge pontjai. Legyen szó alsó vagy felső-kategóriáról. Én csak annyit várok tőle hogy viszonylag smooth legyen
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Sziasztok,
van arról bármi hivatalos infó hogy a Google meddig támogatja a készüléket? Azt tudom hogy a Lollipop-ra frissíthető, de mégis, lehet tudni hogy egy-két alverziót megél-e még a készülék?
-
blueMerle
veterán
10 méterről jó fényviszonyok mellett az emberi arcok már felismerhetetlenek voltak...ez mindent elmond.
sheratan: Samsung G600. Nézd meg milyen "vastag" a fényképezőt tartalmazó része a telefonnak Ne légy naiv, egyszerű költség-csökkentésről van szó, semmi más nincs a háttérben. Pár éve még ment überfasza-cool minőségben most meg már nem? Ugyan kérlek
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Ezzel abszolút egyetértek, egy K750i, K800i vagy egy Samsung G600-al készített képek brutális köröket vernek a mai telefonok által készített fotókra. Ahol történt előrelépés, az a videók minősége, de ezzel párhuzamosan brutálisan csökkent a fotók minősége. Jó példa volt erre a HTC Mozartom, ami konkrétan annyira sz@r, hitvány, elmosott, életlen képeket készített hogy azok inkább voltak nevezhetők impresszionista festményeknek mintsem egyszerű fotóknak. Default art effect
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Én most csupán azt várom hogy az előd Nexus ára csökkenjen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest