- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
mateus #56172 üzenetére
Factory image-el húzd újra, kint van már az 5.0.1 is. Ne a szoftvert hibáztasd, hiszen tulajok többségének nincs ilyen problémája. Nyilván te is ugyanazt a szoftvert kaptad, mint mindenki más. Nálam sem teljesít rosszabbul, mint korábban a KK, kb ugyanazt hozza. A hiba az ön készülékében van.
-
twine
veterán
válasz
mateus #44685 üzenetére
Az előbb linkelt oldalon az első pontban írják:
Az Android Eszközkezelő bekapcsolása
Nyissa meg a Google-beállításokat az eszköz alkalmazások menüjéből.
Érintse meg az Android Eszközkezelő lehetőséget.
A következő lehetőségek bekapcsolására nyílik lehetősége:Az eszköz helyének távoli meghatározása. Az eszköz megkeresése, és hozzávetőleges helyének megadása a Google Térképen. A 4.1-es és újabb verziót futtató eszközök esetén a helyhozzáférést is engedélyezni kell. Ennek bekapcsolásához lépjen a Google-beállítások > Hely > Helyhozzáférés lehetőséghez.
A távoli zárolás és a gyári beállítások visszaállításának engedélyezése. Zárolhatja eszközét, és törölheti a rajta lévő összes adatot. Módosíthatja a lezárási képernyő jelszavát is. Érintse meg ezt a parancsot, majd az eszközkezelő bekapcsolásához válassza az Aktiválás lehetőséget.
Hogyan, és miképp töröl, és "hogy néz ki" utána a telefonod, abban nem tudok segíteni,,még soha nem próbáltam a saját eszközömön,,,,
-
twine
veterán
-
Nando36
tag
válasz
mateus #25865 üzenetére
Szia!
Dehogynem jó. Én is úgy raktam fel és 2 nap alatt eltűnnek a mikro buborékok is.
Annyi, hogy por ne kerüljön alá közben, mert a ugye nem tűnik el.
Nagyon érdekes tapintású az anyaga. Ha benyomom a körmömmel látszik a nyoma, majd egy idő alatt regenerálja magát és eltűnik a "sérülés".
Nem véletlenül ezt az anyagot is használják a helikopterek propellerének védelmére. -
zsocy
őstag
válasz
mateus #25854 üzenetére
Nálam minden fóliafelrakás macerás, megőrülök ha csak kicsit is bubis vagy ferdén áll..
Ez külön izgi volt, mert szappanos vízbe kellett áztatni előtte, tiszta víz lett a telefon is mire végeztem. A kivehetetlen aksi miatt izgultam is, de kibírta. Tényleg jó minőségű fólia, 1 éjjel száradás után eltüntek a buborékok maguktól, olyan mintha ott sem lenne. A gyári csomagolásnál szerintem sokkal jobb használni. -
pcnet
addikt
válasz
mateus #22117 üzenetére
Üdv a klubban!
Elől és hátul is van rajt fólia gyárilag. Előlapi sokáig bírja, csak rá van nyomva hangerő+/- és power gomb jele és ez zavaró. Hátlapi fólia nálam addig nem bírta amíg megjött a tok. Elég hamar felperdül, alá megy a kosz és vége. Elő+hátlapi fóliát szerintem mindenkép érdemes rá tenni. Ártani nem árthat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest