Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Zajlik a Xiaomi Fan Festival
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz
izoli76 #40214 üzenetére
Alapból nem tudja, de EZZEL az appal meg tudod csinálni.
Nem lesz tökéletes, lehetnek benne hibák, pl a nevekben, ékezetekben, szóval ha vissza akarod tenni androidos telefonra, akkor inkább a google felhőn keresztüli szinkronizálást javaslom.
(gondolom azért kell ez most, mert butafonba akarod tenni a kártyát) -
twine
veterán
válasz
izoli76 #39775 üzenetére
Akkor lendüljünk gyorsan túl rajta
Megbízható, hiszen épp te mondtad:
Ahol a T elfogy,, érdekes módon van Voda,,,(Gondolom ez azon múlik kinek merre van a mozgáskörzete,,,úgy tűnik neked jó lesz a Voda,,gyakorlatilag meg is válaszoltad magadnak)
Ha kevés az 500 Mega tudsz rá rendelni....
Itt találod mihez mennyit, és mennyiért...Az hogy egyik szolgáltatótól a másik irányába döcög a dolog,,szvsz, csak összeesküvés elmélet...
Nem tudom elképzelni hogy a "mamutok" ilyen apró dolgokon törnék a fejüket,,hogy:
"most mivel b@sszunk ki az ügyfeleinkkel? hmmm......mondjuk most a héten ne tudjanak T-t hívni normálisan"
Én még ilyen dologgal nem találkoztam...
Kb ennyi...
Red-ben mindenkit orrba szájjba tudsz hívni,,nagyon nincs min gondolkodni szvsz...
Megengedi e a pénztárcás, vagy sem,,,ennyi a kérdés szerintem... -
twine
veterán
válasz
izoli76 #39772 üzenetére
Utálok önjelölt moderátort játszani,,de ha ennyire durván OFF a téma,,plíííz rakd azt Off-ba...
Mert ez azért nagyon durva, hogy telefonos "szakmai" topicban szolgáltató, és díjcsomag kérdést vesézzünk egyénre szabva....
Velem is előfordul a durva off,,,de azt "szürkítem"...
Köszönettel -
NTonee
veterán
válasz
izoli76 #39744 üzenetére
a box 50gb-ot ad LG telefonnal való regisztráció esetén, próbáld azt. Legalábbis gondolom még él az ajánlatuk. De van még dropbox is és ott van a google drive is.
Diamond500: jópofa dolog, de sokan említették, hogy eléggé az akku rovására megy.
-
appel
őstag
válasz
izoli76 #38938 üzenetére
No úgy látom így nem lehet.
Viszont a Dropbox tud camera uploadot, azt kipróbálhatod. Ha nem, akkor pedig Dropbox sync (Google play), azzal bármilyen mappát tudsz szinkronizálni, és ugye Dropboxból úgy osztasz meg mappát, ahogy jól esik, és ha kerül bele új kép, akkor az is ugyanúgy meg lesz osztva, hiszen a mappát osztottad meg.
(btw, ez már elég off) -
appel
őstag
válasz
izoli76 #38932 üzenetére
Holnap lesz időm megnezem, hogy hova tölti fel automatikusan a képeket. Ha ez 1 db mappa, akkor azt meg tudod osztani. Ha több mappába teszi, akkor automatikusan nincs több tippem, mert ahhoz mindig meg kellene osztani az aktuális mappát.
Ekkor marad a tasker, ahogy vki már linkelte neked. -
NTonee
veterán
válasz
izoli76 #38294 üzenetére
az alap képen azt látod, hogy milyen állapotban volt a telefon. Mutatja, hogy mennyit ment a wifi, mennyit volt ébren és mennyit mély alvásban, mennyit bekapcsolt kijelzővel bootolástól számítva.
Ha az other feliratnál lenyitod, akkor több menüpont választható:
kernel wakelocks: kernel modulok fogyasztása
partial wakelocks: szolgáltatások/appok fogyasztása. Mennyi ideig és hányszor zavarta meg a mély alvást.
alarms: mély alvásból ébresztő appok, számlálóval
network: mobiladat/wifi forgalmazás
cpu states: mutatja, hogy egyes frekvenciákon mennyit ment a cpu
process: futó/futott processek -
RootRulez
félisten
válasz
izoli76 #38149 üzenetére
Gondolom e jelenlegi legújabbat.
-
pantomimes
aktív tag
-
twine
veterán
válasz
izoli76 #37941 üzenetére
Anyós tiltására alkalmas eszköz:
Kevésbé erőszakos megoldást pedig az Android alkalmazások topicban a
Blacklist-re szűrve találsz hegyekben...
Válogass kedvedre -
törölt tag
válasz
izoli76 #37013 üzenetére
Kérdésedre itt kapsz a legtöbb infót:
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik -
petipetya
nagyúr
válasz
izoli76 #31776 üzenetére
Jómagam a SwiftKey billentyűzetet használom a legnagyobb gomb mérettel. Ebben van magyar szótár is, illetve nem nagyok az ujjaim, de általában álló módban gépelek két kézzel, és így nagyon kényelmes.
Hogy neked megoldást jelent-e bármelyik billentyűzet használata, azt neked kell tudnod. Sokan használják még a Kii és a swype keyboardot is.
-
TomPack
őstag
válasz
izoli76 #31440 üzenetére
Szerintem ilyen kategória nincs.
A hasznos cuccok alapból benne vannak a rendszerben.
A többit mindenki a sajàt szàjíze szerint...
Igen, régen symbis, vagy a motorola mpx200-as korszakban ez még kérdésvolt, mert nem volt tökéletesen hasznàlható a rendszer, de androidra végtelen szàmú alkalmazàs van.
Windows7 topikban sem arról van szó, mi a kötelezően felrakandó top10 alkalmazàs.
Ha alkalmazàst keresel egy adott célra, segítünk, megmondjuk hogy szerintünk mi a legalkalmasabb, vagy mi mit hasznàlunk. -
fatal`
titán
válasz
izoli76 #31440 üzenetére
Rengeteg van, kinek mi a hasznos, nem nagyon lehet ilyen listát írni, nekem most ezek vannak fent:
AdAway (ROOT) - reklámszűrő - Free
aMPdroid - TV - Free - PC's tuner és mediaportal kell hozzá
Automagic Premium - Automatizáló - Payware
Google Earth - Free
Facebook - Free
Fancy Widgets - Időjárás és óra widget - Payware
Google Translate - Free
FTPServer - Free
GNotes - Jegyzetelő - Free
Helium (ROOT) - Adatmentő - Free
Időkép - Free
Kii Keyboard - Billentyűzet - Free
MX Player - Videólejátszó - Free
Nova Launcher Prime - Indító - Payware (van ingyenes is, korlátozott)
Opera Mobile Classic - Böngésző - Free
PowerAMP - Zenelejátszó - Payware
Pure Calendar Widget (agenda) - Naptár Widget - Payware
QR Code Reader - QR kód olvasó - Free
Google QuickOffice - Free
QuickPic - Képnéző - Free
SeriesGuide - Sorozatkövető - Free
Shazam - Zenefelismerő - Free
Skype - Free
SoundHound - Zene felismerő - Payware (anno 23 forintos akcióban vettem, elég az ingyenes is)
Speedtest - Sebességmérő (netkapcsolat) - Free
Tapatalk - Fórumokhoz - Free
Taptu - RSS Olvasó - Free, reklámok eltűntetése 1 fontba kerül, én megvettem, szerintem a legjobb RSS olvasó
TeamViewer - Távvezérlő - Free
Total Commander, FTP Plugin, LAN Plugin, TotalBox plugin (dropboxhoz) - Fájlkezelő - Free
TuneIn Radio - Online Rádiókhoz - Free
Ubersync for Facebook - Nagyfelbontású kontakt képekhez - Free
Unit Converter Ultimate - Mértékegység váltó - Free
Viber - VOIP - Free
Wallpaper changer - Automatikus háttérképváltó - Free
Wikipedia - FreeVan még millió másik hasznos app.
-
izoli76
tag
válasz
izoli76 #31428 üzenetére
Valaki összerakná 1 csokorba a leghasznosabb alkalmazásokat (app) amik nincsenek alapból rajta a telefonon. Külön az ingyeneseket és a fizetősöket. Köszönöm.
Én eddig ezeket raktam rá:
Ingyenes:
- Google Translate (fordító)
- Viber (komunikáció)
- File Manager (Explorer)
- Despicable Me "Minion Rush"(játék)
- Nike + Running
- Widgetsoid (eszközök)
- Easy Uninstaller (eltávolító)
- Névnap (Leho) -
petipetya
nagyúr
válasz
izoli76 #31351 üzenetére
Ilyen: YouTube
Nekem csak a magas perem nem tetszik a kijelző szélén. Persze védi, de akkor sem jön be. A másik negatívum a márka jelzés a hátulján.
Nekem egy noname tok van, kisebb peremmel és felirat nélkül: YouTube
Azt viszont ne felejtsd el, hogy ez nem esés ellen védi a telefont, hanem bármilyen felületen való tologatástól.
-
atike
nagyúr
válasz
izoli76 #31253 üzenetére
Nillkin Premium Matte Hard Case
Ez a kettő szokott itt agyondicsérve lenni...
Nekem az utóbbi van és maximálisan meg vagyok vele elégedve...
Itt csak annyi a bibi, hogy külföldről kell rendelni és drágább mint az alap tokok.
-
petipetya
nagyúr
válasz
izoli76 #30942 üzenetére
Az személy függő, hogy kinek fut automatikusan a szinkronizálás, és kinek nem. Nálam például megy a Facebook, Facebook Messenger, Google+ és pár Gmail is. Ezeken vegyesen privát és céges dolgok mennek.
Ha úgy érzed, hogy nem akarsz lemaradni valamiről, akkor fusson.
Kérdezz nyugodtan, ha tudunk, segítünk.
-
NTonee
veterán
válasz
izoli76 #30889 üzenetére
itt olvashatsz a különbségről.
-
TomPack
őstag
válasz
izoli76 #30860 üzenetére
A rev 11-es verziószámtól felfele nem lehet túl nagy a baj! Nekem is az van, februárban vettem a speedshop-ban. Már nem sárgulhat be a kijelző, viszont még nincs kitámasztó bütyök a hátlapon. Kamerából nekem már az új van benne. A gyártása 2012 december.
Ha kikapcsolt állapotban nyomva tartod pár másodpercre a power és a hangerő le billentyűt, akkor ez a kép kell hogy fogadjon;[/L
A negyedik sorban írja a rev sorszámot.
Gratula a telóhoz, jó választás volt! -
NTonee
veterán
-
mm89
őstag
válasz
izoli76 #30066 üzenetére
Xperai Acro S -ről váltottam. Az android verzió és maga a rendszer terén nem nyilatkozok, mert egyiket sem stock rommal használta/használom. Ami igazán nagy változás az a ram. Imádom, hogy nem tölt be semmit mégegyszer hanem folytatom ahol abbahagytam, akár órák múlva is. Akksi is jobb egy kicsivel. Ha ip67 es minősítés is lenne akkor biztos nem kéne másik. Ez az egy ami hiányzik belőle.
-
NTonee
veterán
válasz
izoli76 #30066 üzenetére
Mielőtt megvettem a Nexus4-et, mindkét általad említett telefon benne volt listámban. Viszont az N4 mindent visz ebben az árkategóriában. Az SP és a P6 kamerája is jobb, de az N4-é sem rossz. Sebesség N4, frissítések N4, pure android N4, megbízhatóság N4! Az SP akkuja pocsék állítólag, a kijelzője meg pláne, kevesebb a ram is.
Egyébként az ilyen kérdéseket légyszi inkább ide. -
petipetya
nagyúr
válasz
izoli76 #30066 üzenetére
Huawei: A Huawei nyilatkozta az idén, hogy az android főverzió helyett inkább a saját felületek frissítésébe fektetik bele az energiát. Talán itt olvastam valahol a mobilarénán.
Ebből kifolyólag 100%, hogy nem lesz rá 4.4, de talán még 4.3 sem. Persze ezt leszámítva remek vasnak tűnik, jó választás lehet.Xperia SP: Én S-ről váltottam a Nexus 4-re. Ég és föld a különbség a kettő telefon és a rendszer között, össze sem lehetett hasonlítani pl. a 4.1-es Sonyt a 4.2-es Nexus 4-el. Pedig a Sony is príma telefon, jól látható a kijelzője napsütésben is. Viszont a RAM érezhetően kevés benne, plusz a frissítésekkel is hadilábon áll.
A Nexus 4-en nem kell varázsolni semmit, úgy működik ahogyan kell. A RAM nem fog elfogyni, és a frissítéseket is megkapja egy darabig.
-
AsusBoy
senior tag
válasz
izoli76 #30002 üzenetére
Nagyon jó készülék, gyors , zökkenőmentes működés, külső megjelenése lenyűgöző .
Erőssége : hardveresen nagyon ütős kis kütyü . Eddig egyik alkalmazás sem tudta megizzasztani.
Gyengeséget én nem tapasztalok. Sokan a kameráját szapulják de szerintem pöpec az is , főleg a körpanoráma nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Éjszakai műszak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest