- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Én gyári 4.4.4-en vagyok, root-al és ennyi. Semmi extra. Használom a telefont, wifi, 3G... Netezés (doksik, céges adatok, dropbox, kameraképek)... A képernyő időm annyi mint a beszélgetés időm.... Azaz kb 2 óra... Minden nap. De ha reggel fel van töltve, akkor a nap végére 15-25% körül maradok....
Mi a vicc?
-
fokukac
nagyúr
nekem nem ennyire durva.
De az, hogy elmentem este 7-kor kocsmázni, úgy, hogy mondjuk 45%-on volt, effektve egyszer-kétszer néztem meg az e-mail-jeimet, meg, hogy hány fok van, és hogy jön-e már a hidegfront, és mire hazaértem éjjel egykor, már le is merül...
hihetetlen.
Most amúgy jónak tűnik, ma eddig átlagosan merül. -
Lmh
őstag
Valszeg tényleg szerencsere kérdése is, de BIZTOS, hogy nem annyira strapabíró, mint bármelyik más hasonló teló. Itteni tapasztalatok alapján is feltünően több a törések, repedések száma.
Értem én, hogy a Gorilla Glass az karcoktól véd, ez oké is. Kár is volt írnom. Mindenesetre ez az esés ami nálam történt ez nagyon semmi volt, icike-picike és nem bírta. Tré de ez van.
(IPhone 3GS-emet kb 8szor ejtettem le, rugtam bele... ennél 6-szor nagyobb intenzitással de elhanyagolható sérüléseket szenvedett a mostanihoz képest.) -
twine
veterán
szinte biztos voltam benne(hogy nem ez az ötlet lesz a nyerő),,,
Eszembe jutott közben, hogy valamelyik Rom-okban olvastam régebben az ilyen buborékos értesítésről...de hogy mi a neve,,azt nem tudom,,,ehhez már csak a kijelző élesztését kellene megoldani...
És még az is rémlik, hogy ez külön is elérhetővé vált..de ez utóbbi már lehet hogy csak a saját agyszüleményem...
Sajnos én Stockon voltam foylamatosan,,,így lövésem nincs melyik Rom(ok)ban lehet ez a funkció, és mi a neve....
De tuti hogy van megoldás erre csak én "hülye" vagyok hozzáSzerk:
ahogy fölöttem már jeleztek is egyet -
NTonee
veterán
Active Display
"Instantly turns the device screen on, when the device is not stowed away, and displays notifications as they arrive" -
w333
félisten
Vagy a Light Manager ami egyszerű és nagyszerű !
Ez az "egyszer felvillan a kijelző" szerintem nem valami jó megoldás ... mert mi van akkor ha pont nem oda nézel aztán kialszik ? inkább az alsó led -t állítsd be hogy gyorsabban villogjon !
-
twine
veterán
Light Flow
Nézd meg az ingyenest is...
Ebben be tudod állítani hogy a vaku villanjon ha értesítés érkezik,,,
(hátránya, hogy pofával lefelé kell lerakni a telefont)
Garantáltan "kisüti" a szemed,
Ha sokat használod sötét szobában ,talán még "resetel" is (téged)Szerk:
Bocs ,az eredeti felvetésedre nem tudom a megoldást -
Hunter2
addikt
5000-ért boldogan kicserélik neked. javaslom menj be valamelyik telefonos boltba és 300-ért kivágják neked.
Legalábbis nekem Pécsen annyi volt.babicsbalu
Feleslegesen ne szopasd magad flashelgetéssel meg kernel cserével.
Gyári szoftverrel is tökéletesen lag mentes és stabil. Viszont egy beta CM-ről ez legalábbis nem túl valószínű. -
aizen92
addikt
menj be egy GSM boltba ( kb minden sarkon van ) és 500-1000 forintért vágnak neked
vagy otthon youtube videó és kézügyesség. Összes itthon az utóbbi módszerrel van megoldva!
Azért előbb tényleg a T-s kéregetést próbáld ki először! Ezeket azért írtam, ha nem sikerülne
Hajrá! -
pcnet
addikt
Mond azt, hogy dobálja a hálózatot.Ja, bocs, akkor normál SIMre cserélik. Sorry!
De ha azt mondod, hogy telefont cseréltél és micro SIM-mel működik, akkor is elvileg kötelesek cserélni, mert csak így tudják a szolgáltatást biztosítani. Telefont meg nem kötelező szolgáltatónál venni. Főleg ha náluk nem is kapható.
-
w333
félisten
Ez az eladótól függ, mert ha pl. 2 év hűségre vásárolta és ha nem fizeti a havidíját akkor letilthatják a telefont, ha kártyás praktikum csomagban vásárolta hűség nélkül akkor nyugodtan megveheted, de erről mindenképp bizonyosodj meg !
(#45276) Lmh
Ha egy összegben lett vásárolva hűség nélkül, arra mindenképp kapott papírt !
-
atillaahun
veterán
Ha nem Telenor-osat veszel akkor a garancia miatt van aggódni valód, ha Telenor-osat akkor meg azért hogy letiltják - mert ugye 90% hogy 2 éves előfizura hozták ki.
Én az utóbbit választottam egyébként. Írtunk adásvételit az eladóval, hogy ha letiltják akkor visszafizeti a vételárat. Plusz megnéztük hány éves a száma (15+ volt) amire kihozta a telefont. Többet nem nagyon lehet csinálni. -
proci985
MODERÁTOR
rootolni, romolni nem kell. widgeteket es alkalmazasokat kell testreszabni, de ha ez oke, akkor elegedett leszel vele.
terero tekinteteben nem rosszabb, mint a desireHD, szoval a 3gs szintjet hoznia kell. nekem is esett le, az akksi szivas meg letezik, de nem mindenkinel es foleg nem mindig jon elo. egy napot kibir, 3Gvel, bongeszve, wifivel, GPSsel.
amit irtak korabban, hogy ar/ertekben verhetetlen, az igaz, nekem is valamiert ilyen telefonom lett
. es a kritikam ellenere meg megvan, sot cserelni se akarom.
a velemenyemmel kapcsolatban pedig tudnod kell, hogy elotte a maga koraban bivalyeros es mindennel felszerelt desireHDm volt, tehat a szokasos androidos problemakkal (lassu, laggol, tele van rakva minden szemettel) sosem talalkoztam. illetve user interfacere es usabilityre nagyon erzekeny vagyok. plusz mostanaban 70 ora folotti heteim vannak, hogy korbeerjek a meloval/kepzessel, a szabadidomben meg hasznalni akarom a telefonom, nem haxxolni.
amit leirsz, az alapjan szerintem nyugodtan vedd meg.
-
-
Atish19
őstag
Szerintem te konkrétan EZT a telefont keresed!
Viccet félre téve én is teljesen elégedett vagyok vele, egyetlen problémám a néha gyengécske térerő bár ez lehet csak nálam van jelen. Le még nem ejtettem (kop-kop) szóval a strapabírásról mások véleményére kell hagyatkoznod. Ráadásul a jelenlegi 77 ezres árért szinte ajándék!
-
proci985
MODERÁTOR
Bivalyerős hardver, developer phone, stock android. Utóbbi nem a usability csúcsa, bár jellemzően egyébként megoldható, idegesítő apróságokról van szó (pár dolog el van dugva a menüben). 4.4en pedig látszik némi előrelépés. Cserébe nincs telerakva extra programokkal, ami sokak szemében előny mert nem lassul feleslegesen (bár szvsz egy felső/csúcskategóriába pozícionált telefonnál a megfelelő sebesség a minimum).
Az akksi azért kibír egy napot böngészéssel, folyamatos mobil nettel és GPRSsel is. Pár esetben elég durván tud merülni (nem mindenkinél jön elő), erre 4.3 alatt volt workaround, 4.4 alatt még keressük, hogy mi az oka. Az akuideje picit gyengébb a gyakorlatban, mint az előző HTC Desire HDnek, szóval azért annyira nem szörnyű a helyzet, bár tényleg nem ez a telefon csúcspontja. Tehát annyira a 3GSnél elvileg nem rosszabb a helyzet.
Mielőtt megvennéd, a fő kérdés az az, hogy fejlesztő vagy-e, vagy felhasználó. Ha fejlesztő, akkor nyugodtan vedd meg, ha felhasználó, akkor marad a következő kérdés: Mennyire oké az, hogy mondjuk kell pár óra testreszabni a telefont. Ha elég drága az időd ahhoz, hogy 10-15 óra mókolást értelmesebben is el tudnál tölteni / olcsóbban jön ki egy másik telefon a kiesett munkád ellenértékét is beszámolva, akkor viszont keress másikat.
szerk: Gyári bumperrel nekem párszor esett már le méterről a telefon / repült le ülésről fékezésnél kocsiban, semmi baja.
Viszont: Ha nem akarod mókolni, akkor szerintem menj be a boltba/kérd el ismerőstől, és próbáld végig a featureokat, amiket használnál. Ez nem az a telefon, amit az ember kivesz a dobozból és használ.
-
pantomimes
aktív tag
Szerintem ha megveszed és utána intenzíven használod 3 napig, akkor kiderül milyen az aksi, ha nagyon gáz kérhetsz cserekészüléket, vannak normális GSM boltok (Prtnero, GSM palota).
Igen, én is úgy érzem sérülékeny lehet, én egy becsúsztatós tokot is veszek hozzá ill. gyári bumpert, egy minőségi tokkal megelőzheted abajt és még a látvány sem sérül. -
atike
nagyúr
Gebasz...?
Sok ember csak akkor ír ide, amikor valamit elügyeskedett és tanácsot kér. Lehet ezért olvastál sok ilyen hsz-t... Tudod mennyien használjuk a telót maximális megelégedettséggel?
Nem mered választani? Most sem tudnék jobbat választani ha most állnék telefonvásárlás előtt. Drágábbat igen, de jobbat nem.
Messze a legjobb telefon a környezetemben. És van nem egy iPhone, HTC One, Xperia csúcskészülék a környezetemben.
-
törölt tag
Minél olcsóbban, minél több internet estére javaslom a Mozaik XS 200 MB (3200 Ft) + Net&Roll 1 GB csomagot (1000 Ft). Ez a limitbővítés Like csomaggal nem használható (csak Mozaik, Ikon és a néhai Media Maniával). Túlforgalmazás itt sincs, csak lassítás, tehát Hangouts, WhatsApp, Viber mehet tovább gond nélkül.
(#35983) Lmh: ezt nem mondtam (illetve ezt csak te tudod).
+50% pénzért 400% adatforgalom áll rendelkezésedre. -
Criton
veterán
A telefont is rá kell rakni a szallagra, hogy akkor bekapcsolva maradhat-e. Notebookot ki kell venni, meg az akkumulátort is,azt mondani szokták, de ennél a telefonnál az akkumulátor ugye nem kivehető.
A repülőjegyem maga a telefon, benne van a lufthansatól kapott qr kódom, igy az airplane mód csak akkor megy mikor már fent vagyok a gépen.a gépen teljesen ki kell kapcsolni, azt tudom. -
tlala
addikt
-
FearTomi
őstag
Végül is a 60K reális, csak nem most karácsonykor fogod meglepni magad vele és nem ebben az országban, de a többi stimmel
Amúgy ez annyira fel tud idegesíteni. Egy ócska iphone 4 , 50 000 Ft-ba kerül használtan!!! az elavult hardverével és simán megvennéd, de nem vagy hajlandó kiadni egy 4 magos telefonra amiben 2 GB ram is van 80 e Ft-ot, csak azért, mert külfölfön 250$-ért árulták, ami valjuk be nagyon durván alulárazás
Viszont, ha 600$ lett volna, akkor már mennél is megvenni. Itt látszik az emberi butaság
-
Te mégis miről beszélsz?
Megsúgom nem fogsz ennyiért kapni újat sehol.. Jóval többet ér ennél a telefon, most is csak azért vitték le az árát a Playben, hogy kisöpörjék a készleteket. Nem gyártják már, erre ne is számíts. És sehol nem kaptad volna meg eddig sem $250-ért, mert az NETTÓ ár. Ez is ezerszer el lett mondva, kint sem lehet megvenni annyiért, rájön még az adó, plusz szállítás... Ha nem kapkodsz, akkor már újat sem fogsz találni sehol.
-
icons
addikt
Én most rendelem az Egyesült Királyságból, mint azt írtam, és a 16 gigást 80k körül kapom meg (8gigás 60k körül lenne, ha lenne még).
Lehet a vétel nem sürgős, de már nem lesz több (mindenhol olvasható volt, hogy miután most kiürült a PlayStore, nem fogják újra feltölteni. Már nem gyártják gondolom). Tehát maximum használtat tudsz venni. Esetleg Nexus5, de az a "normál" áron kezd.
A 250 dollár az akciós volt, aminek a készelete kiürült, és ebben az árban még a szállítás és semmi sincs benne. Úgyhogy ennyire ne számold "lazásan".Igen, ez csak "fricska-marketing telefon", és egyáltalán nem elérhető. Azért van tele ez a fórum is olyanokkal, akiknek ilyen készüléke van. Jól látod.
Amit linkeltem neked aprót, ott az eladó írta, hogy amennyiben kijön a Nexus5, akkor lejjebb viszi az árakat. Én a helyedben azt figyelném. De 60ezerért akkor se fogod megkapni újonnan. Deal with it.
(#24905) pityaa23
Na, erre vártamKöszi!
(#24906) TayRol
Hol volt annyi itthon? : O (ez egy csodálkozó smile... miért csinál a PH sírót belőle? :S) -
petipetya
nagyúr
Szerintem nem lesz elég a havi 50MB, az édeskevés az androidhoz. Esetleg érdemes lesz majd a beállítások / adathasználat menüpontban szépen sorban letiltogatni xy alkalmazásoknak a mobilnetes hozzáférését (ettől wifin még kapcsolódhatnak a netre, de az már nem fogyasztja az adatmennyíségedet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged