Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
petipetya #46473 üzenetére
Szeptemberben vásároltam, vigyázok rá, azóta összesen 2x esett le, egyszer szőnyegre, egyszer betonra. Sem belebújtatós, sem kihajtható tokot nem szeretnék használni, volt korábban mindkettő.
Fóliát azért nem tennék rá, mert a Gorilla Glass-t elég megbízhatónak tartom. Korábbi SGS-emet 3 évig használtam fólia nélkül, nem volt karc a kijelzőn, amikor megváltam tőle, zsebben hordtam tok nélkül.
Valamint véleményem szerint ha pont a kijelzőre esik, akkor egy fólia sem menti meg, legfeljebb kevésbé reped szét, mint fólia nélkül, nemde?Milyen/melyik pontosan ez a rápattintható, amit te is használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest