- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bobby G.
senior tag
válasz
pazirezz #61962 üzenetére
Mintha azt olvastam volna, hogy nem pontos az akku energiaszint jelzése frissítés után. Akkor az ambient display-t nem is tudod testreszabni?
CM-nél frissítés után nem bootolt be, megállt a recoverynél. Annyira, hogy teljesen csupaszítani kellett a telefont, visszarakni a gyári romot és onnan a főzöttet. A következő frissítésnél újra...
-
FüligJimmy
csendes tag
válasz
pazirezz #61927 üzenetére
Ennyi pénzért megér egy próbát, mondom, valamivel jobb, mint a 3 éves gyári. Pl. 30% alatt a gyári exponenciálisan merült, hamar megadta magát, ez meg lineárisan, tehát a telefon által kiírt 10% még tényleg 10% és nem orosz rulett, mint a régivel, hogy bármikor kampec.
Amire kíváncsi vagyok, az az élettartam. Ha 1.5 év múlva is ezt produkálja (akkor már CM15-ön), akkor egy szavam se lehet.
-
FüligJimmy
csendes tag
válasz
pazirezz #61925 üzenetére
Hali!
Némi tesztidőszak után úgy néz ki, valamivel jobb ez az utángyártott, mit a gyári 3 éves akksi, néha nem kell esténként töltőre tenni.
Bár szerintem nincs meg benne az ígért 2500 mah, de combosabb, mint a gyári.
Már hétfőn akartam írni, hogy kicsit jobb, erre elkezdett merülni, mint állat. Mondom ennyi volt a cucc? Aztán kiderült, hogy a 4 core-ból az egyik 100%, a másik 80%-on pörgött. A kamera mellett a cpu-nál tojást lehett volna sütni. Van erre valami ötlet, mivel lehet kideríteni, mi eszi meg a procit egyik pillanatról a másikra? Néztem terminal-ban egy top-ot, de nem mondott semmit. Van valami jó cpu figyelő app?
Nekem csak egy kikapcsolás/bekapcsolás segített.
Egyébként szoktam nézni, nem melegszik töltés közben, szét még nem kaptam, így nem tudom, púposodik-e?
Remélem, nem.
Esetleg ha van valakinek tapasztalata régi gyári akksi <-> új gyári akksival, az ossza meg.
@ jah, még annyi, hogy kellett némi idő, míg a telefon "megtanulta" az új akksit, de pár nap alatt beáll és utána a valós értéket mutatja.
Üdv,
Imi -
FüligJimmy
csendes tag
válasz
pazirezz #61923 üzenetére
Itt a kép. A hiányzó betűk nem fényképhibák, tényleg ilyen a felirat. A csomagolás is gyári, bontatlan.
Egyelőre amit csinátam:
kikapcsolva feltöltöttem
folyamatos kijelzővel és droid fish-el csutkára merítettem
kikapcsolva feltöltöttem
bekapcs után 55%-on látta, feltöltöttem, azóta megy, most 44%-on van, de elég sokat piszkáltam, 3G-n csüng, cert-ekkel mókolok rajta, friss CM-et tettem rá, stb.Majd jövő héten okosabb leszek, egyelőre úgy érzem (placebo?), hogy kicsit jobban bírja a nyúzást.
Egyébként tényleg teszi a dolgát, én CM-mel használom, igazából csak mosolygok, mikor mások a többi gyári szoftveres új telókra panaszkodnak. Múltkor kollégám elkérte, mert nem hitte, hogy tényleg olyan gyors és pl. a menü görgetésben nincs pillanatnyi megakadás több, mint 3 éves telón.
És persze reklámok sincsenek, se net, se inapp.
-
FüligJimmy
csendes tag
válasz
pazirezz #61908 üzenetére
Emberek! Itt a pi?a hempereg!
Megvan a noname 2500 (?) mah akksi, beépítettem a telóba. Egyelőre szegény kikapcsolva, lebontott hátlappal, arccal a földön töltődik, ha véletlenül melegedne, minél hamarabb vegyem észre. Küldök majd képet is róla, de a kép a telón, a teló meg kikapcsolva. Majd lehetőség szerint élménybeszámolok, mit tud a cucc.Egyébként úgy tűnik, kezd meghalni a topic, eléggé gyérül a forgalom.
Gondolom, egyre kevesebben vagyunk már nexus 4-en. Pedig lesz rá "stock" CM14.
Sőt, akár még egy jó kis OT-s rendszámot, akarom mondani serial számot is kaphatna lassan.
-
FüligJimmy
csendes tag
válasz
pazirezz #61908 üzenetére
Na! Rendeltem az aun.hu-ról, kiszállítással együtt 2800 forint. Élménybeszámolok beszerelés és tesztelés után. Addig tud valaki ajánlani valami akksimérő app-ot (ha van ilyen)?
Illetve, akinek van ilyen akksikkal tapasztalata, ossza meg a nép javára.@ SyMbioTe - most látom a válaszod ... pfff ... na mindegy. Próbálom majd monitorozni, remélem, nem vágja szét a telefont. Ezekre legalább nincs ráírva, hogy gyári.
-
hotibi
aktív tag
válasz
pazirezz #61730 üzenetére
Semmi gond! Már az uj telepités során egyszer restartolt. Az akksi rendben van. Telefonálni szerettem volna, és látom ki van kapcsolva. Azt hittem lemerült. Bekapcsoltam, 78% on volt. Tehát valami nem 100 as. Ahogy egy másik forumtárs is javasvasolta, töröltem az egész OTA verziót. NRT-vel unlock után feltettem gyári image-ből ujra rendesen az egészet. NRT relock. Nem tudom volt-e értelme de relock után FR-t is csináltam. Ha ezek után is tréfálkozna N4-em akkor downgradelni fogok 4.4.4re. Azzal 1,5 éve semmmi bajonóm sem volt! De valami azt sugja mostmár rendben lesz.
-
válasz
pazirezz #61564 üzenetére
Ezt most nem fejtem ki bővebben, anno már beszéltem itt valakivel erről, van aki a Chromára esküszik, és az jön be inkább, van akinek a CM, a gyakorlatban a 2 rendszer pedig 1-2 dolgot leszámítva de ugyan az.
Engem pl zavar néhány értelmetlen app a Chromába, meg néhány app hiánya, meg például az új CM kamera szerintem jó lett. Viszont a Chromában van lehetőség a lockscreen háttérkép változtatására, míg a CM-ben nincs ilyen, cserébe a CM-ben állíthatom a rezgés erősségét (bár ez lehet már van a Chromába is). Tehát tényleg csak apróságok, attól függ ki mit használ ki.
Aku üzemidővel sosem volt bajom, egész nap mobilneten lógok feles fényerővel, olyan 6-7 fele teszem fel enni, és akkor sem merül 40% alá.
Úgy értettem, hogy nincs egy olyan funkció, ami nagyon hiányozna a CM-ből, és ezért megérne váltanom róla. -
válasz
pazirezz #61445 üzenetére
Több türelem kell a szereléshez, ez az elsô; nem szabad sietni! Nem szabad 1mm-nél vastagabb bármit dugni a kijelzô alá, mert túl nagy lehet a nyomása az LCD-re; ez azt is jelenti, hogy nem ajánlott a munkát megkönnyítendô papírt dugni a már bedugott papír alá, illetve átfedésben mellé! Nem ajánlott a csücsköknél kezdeni a digitizer eltávolítását, én speciel ha csak ezen változtatok, szerintem megúszom! Ugyanis a csücsköknél van egy elhajlás is, amit nehezebb kezelni, ha ott kezded a szerelést. Ha megint szerelnem kéne, a teló hosszabbik oldalán kezdeném középen, nem pedig valamely sarkában!
A hajszárító azért volt jó, mert pont ideális hômérsékletet adott: távolságtól függôen olyan 65-75 C között. Ahogy 2 centire került a Nexustól, elég volt 3 mp is, hogy a ragasztó nyúlóssá váljon, de inkább olyan 3 centire tartottam 5 mp-ig a kijelölt terület felett. Mûködött, ez a képeken is látható: törés nélkül szedtem le a digitizert, és meleg, nyúlós ragasztót tudtam csinálni a gyári, rég megkötött ragasztóból!
Több türelem, a hosszanti oldal közepén kezdés, és egyetlen vékony lap alkalmazása végig a kulcs a szerelés sikeréhez. Én kezdetben 2 réteggel próbálkoztam, kicsit feszítettem is, ráadásul ezt pont a csücsökben tettem. Az elején ugyanis siettem, ezt pedig itt nagyon nem lehet; az a pár extra perc lesz annak az ára, hogy az LCD nem sérül meg!
-
válasz
pazirezz #61420 üzenetére
Nem jött össze, megsértettem az LCD-t, a bal felső sarokban lett egy repedés, ami után a telót bekapcsolva csíkos lett a kijelzőm. Viszont a hajszárító tökéletes eszköz volt a célra, kívánni se lehetett volna jobbat -ezt nem gondoltam volna! Most már tudom, hogyan kellett volna csinálnom, bele is mernék vágni újra egy hasonló szerelésbe, viszont azt hiszem, én elbúcsúzok ettől a készüléktől. Olcsón jött, most meg megy a fiók aljára; ha esetleg valamikor látok egy másik hibás készüléket olcsón, azt meg fogom venni, és akkor majd lesz a kettő hibásból egy jó.
A strapa telefonokat szeretem, és ez a kis szerelés is abban erősített meg, hogy legközelebbi telóm egy P-OLED-es, MIL-STD-810G-s, IP68-as mobil legyen, vagy valami ehhez hasonló. Vagyis most már jobban el tudom fogadni a felárat, amit a legjobb strapatelók után kell fizetni.
Akit érdekelnek a szereléses képeim: katt ide!
-
-
válasz
pazirezz #61397 üzenetére
Hajszárító lesz a hőlégfúvó, uv lámpát meg talán ismerős műkörmös ismerősétől kaphatok kölcsön.
Egyelőre az alsó 3 funkciógomb halt csak be, meg vannak kevésbé érzékelő kis területek. De most is a telóról írok, használható még így is. Szerintem csütörtökre itt lesz az új érintőm, addigra szerzek uv lámpát is, péntek du. vagy hétvégén meg szerelek. Én is kíváncsi vagyok, sikerül -e, de bevállalom, mert szeretek szerelni. Notit is javítottam már, itt az ideje ezt is kipróbálni.
-
pcnet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged