Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ismert fotós trükkel érkezik az X200 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Frissült a Play szolgáltatások 6.5 -re is ...
Egy kicsit megzavarodott minden, értesítési sávban háromszög felkiáltó jellen hogy jelentkezzek be, aztán magához tért ...Rendszerfrissítés másképp néz ki !
-
ifkopityu
csendes tag
Na este felment az 5.0 (OTA).
Este kicsit nézegettem, ma egész nap nyüstölöm. Eddig 1x a youtube app nem játszotta le a videokat, ez csak újraindítással javult meg. Amúgy minden rendben. Nekem nem volt melegedés sem frissítéskor, sem máskor ezidő alatt.
Nem lett sem lassabb, sem gyorsabb és amennyire ennyi idő alatt megállapítható, az akksi idő sem változott (romlani semmi esetre sem romlott).Ja és nem csináltam FR-t sem eddig.
Amúgy tetszik az új rendszer, de a 2g/3g átkapcsolás gyorsmenüből nekem még mindíg hiányzik...
-
Syd69
aktív tag
Látom megint hozzám ér el legkésőbb az OTA
[ Szerkesztve ]
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, kinek milyen tapasztalatai vannak és milyen okos kiegészítőket sikerült szeretett Nexus 4-ünkhöz kapcsolnia. Elsősorban azon eszközök érdekelnének, melyek bluetooth 4.0-át (LE) használnak.
Okosórák, activity tracker-ek, sport kiegészítők, szívritmus mérők stb...Bárkinek van tapasztalat és megírja mások 'okosodására', köszönöm előre is!
Üdv! -
szuladam
aktív tag
Feltettem otan a lollit. Minden tökéletes, nekem gyorsabb is lett a gép. Bár az aksi idő nem javult, olyan mint idáig. . Az android rendszer van az aksi idő elején, ez kicsit aggasztó. Gondolom muszáj lesz az fr ha Pat napon belül nem rendeződik
-
pcnet
addikt
válasz
hotibi #55387 üzenetére
Ha zavar az OTA frissités az értesítéseknél, akkor húzd le az értesítéseket és nyomj hosszan az OTA értesítésre, majd alkalmazás információk és értesítések elöl vedd ki a pipát. Jelezni nem fog, de frissítéseket tudod ellenőrízni manuálisan. Azt, hogy letöltés és telepítésre bökve csak letölti e vagy egyből telepíti is, azt nem tudom, soha nem frissítettem még OTA-n.
-
hotibi
aktív tag
üdv! OTA frissítés érkezet üzenetre rábökve indul is a frissítés, vagy még rágérdez hogy akarom-e? Van olyan opció hogy a frissítisekről ne küldjön üzenetet csak én tudjam ellenőrizni alkalomszerűen?
köszi -
mihione
őstag
Vannak meg jopofa aprosagok a lollipopba amirol senki se beszelt.Pl tegnap amikor ebresztot allitottam akkor vettem eszre hogy este besotetul az oranal levo hater nappal pedig visszaall kekre,nem nagy cucc de sok ilyen kis finomsag azert megmosolyogtatja az embert.
-
hudyfiu
senior tag
http://forum.xda-developers.com/nexus-4/development/rom-nexus-5-experience-factory-image-t2537932
Feltettem Multirommal...
Minden benne van ami hiányzott az alap 5-ből.
Azt hittem várnom kell CM-re de lehet ezzel már nem. -
-
C.Brigante
veterán
válasz
AllTheBest #55376 üzenetére
Mar a kerdes sem normalis. : (
-
petipetya
nagyúr
válasz
AllTheBest #55376 üzenetére
Nem.
-
Amarton
tag
Gyári 5.0-ra hogyan és melyik hellscore kernelt kell felrakni?
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok. Az normális, hogy néha amikor akarnám használni a telefont, akkor van hogy befagy annyira, hog nem reagál egyik gombra sem, és bekapcsolni se nagyon hajlandó, már 7-szer eljátszotta velem ezt a telefon
-
petipetya
nagyúr
Frissült a Térkép és így már nálam is bent van a megbízható helyek menüpont a smart lock alatt.
-
dergander
addikt
Nem ide való téma,de magyarországon melyik az a webshop ahol érdemes telefont venni? Itt vannak sok tapasztalt kollégák, asszonynak szeretnék egy moto g 2014et ... Ennyi lenne.
-
membrandj
nagyúr
Az értesítési részen lévő gyári kapcsolókat nem lehet módosítani? Pl a némítás jól jönne.
Illetve ez a csillag lenne a némított verzió?
-
MartOOn
addikt
Raengedtem az OTA-t én is. Majd holnap jön a FUCKtory reset.
Míg dolgozott a frissitesen, komolyan mondom, a tojás megsült volna a hátulján. Vélemények holnap. -
ifkopityu
csendes tag
Nekem is most jött meg OTA frissítés. Éppen töltöm. Meglátom mi lesz. Annyi itt az eltérő vélemény
.
Mindenesetre csak ezért volt fent mostanság a gyári 444, mert szerettem vona OTA-val feltenni az 5.0-t.Ha nem tetszik úgyis megy vissza a CM. De a kíváncsiság megölt volna, ha ki sem próbálom a nyalókát
.
Majd beszámolok én is...
-
bejgli86
csendes tag
válasz
SamS20 #55364 üzenetére
Nem szenvedésről van szó, csak miután ma jelzett a telefon,h elkészült a frissítés ki szerettem volna próbálni mindenféle bűvészkedés és unlockolás nélkül... H kinek mi az egyszerűbb azt hadd döntse el mindenki magának...
Pusztán jelezni szerettem volna amit tapasztaltam, h OTA factory reset nélkül nem produkál használható végeredményt nálam.
Ha nem tévedek a wipe+factory image felrakás és az OTA+ factory reset csak sorrendiségében különbözik, illetve a második módszerhez nem kell + egy gép -
haligali72
aktív tag
Integra
Nyugodj békében!
Részvét a családnak! -
bruxelles
tag
Nekem is megérkezett az OTA, fel is tettem. Ha nem lesznek problémáim akkor én nem csinálok factory resetet, nem akarok azzal nyűglődni. Majd pár nap után elválik.
-
SamS20
senior tag
Én nem értem ki mit szenved ennyit a nyalokaval. Nekem 4 nap up time után semmi gond vagy lag vagy hiba.
Factory imagebol sokkal tisztább feltenni mint az ota miatt szívni.
Múltkor 6 és fél óra kijelző időt tettem bele, YouTube meg olvasgatas.
Hellscore kernel + lollipop
-
bejgli86
csendes tag
Köszi a segítséget, így tényleg jobb.
Nem akarok flamelni, de gondolom gondolom pl IOS-en nem kell FR?!
Ugye utólag belegondolva nem volt jó az összehasonlítési alapom, mert N7re nexus root toolkittel raktam fel, az meg wipe-ol ugya unlockolásnál...
De a bajom továbbra is az, hogy ha tudják, h Fr nélkül egy bughalmazzá válik az egész, akkor mondja azt frissítés előtt, h ha akarom az ój FW-t akkor wipe kell, lelkesen rényomok,h wipeoljon aztán hajrá. Nekem ez így nem kerek.
Loller egyébként szerintem nagyon szép lett, jópofák az animációk, igazi eyecandy.
Factory reset óta az elmúlt 5 percben nem volt fagyás, szóval mondhatom, h ég és föld a különbség.Mindegy rendeltam magamnak egy SE W995-öt most az lesz a következő telefonom, kicsit le szeretnék jönni az okostelefonfüggőségről...
-
sompetike
aktív tag
Most raktam fel a lollipop-ot.simán ota frissítésként.
Nem csináltam factory resetet.kiváncsi leszek milyen lesz igy... -
bejgli86
csendes tag
Sziasztok!
Most jelzett a telo kb 1 oraja,h jött a lollipop! De ez nem nyalóka, hanem tömény szop@s...
444-el tökéletesen elégedett voltam, de a telefonom egyszerűen megfőtt... teljesen véletlenszerű,h sikerül e elindítani egy appot, szétfagy, fél óra alatt 2x volt force kikapcsolás, aztán bekapcsoláskor 3 perc késéssel adja fel a pinkód képernyőt.
Főleg azért idegesít, mert már hétvége óta N7 en tesztelem a Lollert és ott tökéletes.
Hsz-eket elnézve többnyire pozitív a tapasztalat, de jelenleg nekem nincs működőképes telefonom... -
szuladam
aktív tag
Most jött meg az ota 5.0. De kezdek félni, hogy feltegyem-e
-
vicamuso
tag
OTA pipa. Nekem reggel egyből dobot egy touch wiz összegumbancolódást 5perc használat után... Nem müködött az alsó touch sáv majd , beragadt és rányílt a menü. Gyönyörű volt.. Egyébként szvsz tetszik. Ja vol force reset 1 hete... Érdekesség h nekem az uc browseben megnyitott fbook nem smooth.... Illetve nekem ez a hivásinfó menü meg az inditott hívás kicsit windowsos, csempés a színek. De lehet én vagyok a maki..
Allinall Tetszik!!
-
Winne
nagyúr
Nálam egyelőre a Viber az egyedüli baki, az nem akar menni, timeout. Minden más eddig megy szépen ugyanúgy.
-
kmisi99
addikt
Így tökéletes köszönöm mindenkinek!
-
NTonee
veterán
válasz
kmisi99 #55340 üzenetére
az alap nem tudja, a N4 ezt nem kapta meg. A Google Now Launcher hiányzik, de telepíthető. Van még Nova Launcher is, ami tudja ezt és jól testre is szabható.
-
HZoli87
veterán
-
kmisi99
addikt
Felraktam ma az új nexus 4 telefonomra az 5.0 hivatalos frissítéssel és feltűnt hogy alul a gombsáv amin vannak az érintő gombok nem szép átlátszó hanem egy ronda fekete háttere van. Illetve az alkalmazásoknál is ronda fekete háttér van míg úgy tudom ilyesminek kellene lennie [link]
Ezt hol tudom beállítani? Már feltúrtam a beállításokat érte.
-
Bambalazs
senior tag
válasz
#59070464 #55337 üzenetére
Understanding Google's Android location tracking
Google’s Location History is Still Recording Your Every Move
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdekes témába kezdtünk. Úgy látom többeket érdekel és nem csak én nem vagyok biztos abban, hogy hogy működnek a helyelőzmények valójában.
-
válasz
David3 #55335 üzenetére
Nem a megállók. Ha megnézed, 2 pont között mindig egyenes van. Pontosan nem tudom mik, de vagy a mintavételezési pontok, vagy azok a pontok, ahol szerinte eltértél az egyenestől. Amúgy főleg a külföldi részen eléggé ritkák, ez nekem azt mutatja, hogy nem volt bekapcsolva a GPS.
-
hallerlaller
addikt
Közbe lehet nexus 6-ot előrendelni magyar expansys oldalon, 193k huf kicsit húzós. fehér verzió 300 forinttal drágább
-
David3
őstag
válasz
Bambalazs #55327 üzenetére
Hogy tanúsítsam, tényleg nem kell mobilnet, de tud fura dolgokat művelni... pl, voltam Milánóban, a kép szerint még csak Brescia-ig se mentünk, illetve amikor mentem le Szombathelyre Győrből, légvonalban mutatja... viszont amikor hazamentem Keszthelyre, azt szépen mutatta, hogy pontosan merre mentem. Érdekes.
-
Bambalazs
senior tag
válasz
#59070464 #55326 üzenetére
A mobilnet azért kell, hogy elküldje az adott tartokodási hely pontos koordinátáit a Google Helyelőzmények szolgáltatásnak. Csak arra akartam rávilágítani az előző kommentekkel, hogy akkor is rögzít, amikor nincs mobilnet - gondolom biztonsági okokból, de a pontos helyelőzményekhez jobb, ha be van kapcsolva a GPS+mobilnet kettős, és akkor a szeretteid is tudnik fogják, merre gurulsz.
[ Szerkesztve ]
-
Bambalazs
senior tag
válasz
#59070464 #55326 üzenetére
Jobb, ha be van kapcsolva a mobilnet.
Találtam egy példát a közelmúltból: barátnőmmel elmentünk motorozni egyet a kerületben, sok elintéznivalónk volt. A mobilnet végig ki volt kapcsolva, ezért ne kérdezd, hogy a háromszög két távolabbi végét hogyan hozta össze. Ahol sok a jel, ott éppen befogta az otthoni wifit (Lollipop miatt lőttem ki a mobilnetet útközben).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Bambalazs #55324 üzenetére
Amikor kerékpározom, az aggódók szeretnének nyomon követni. De én kikapcsolt mobilnettel tekerek. Ez a funkció adott, ha mutatja merre járok kikapcsolt mobilnettel, akkor mást nem akarok kipróbálni. Kicsit zavaros volt, amit írsz. Tehát működik a nyomkövetés kikapcsolt mobilnettel is? Bocs az értetlenkedésemért.
-
-
Bambalazs
senior tag
válasz
#59070464 #55322 üzenetére
Valami olyasmi. Pár hete pont néztem, hogy hogyan talált jelet a belvárosban, mikor ki volt kapcsolva a mobilnet, és nem kapcsolódik jelsző néküli wifire. Helyelőzményeken meg látszódott, hogy a Deák téren voltam, bár az odautat légvonalba húzta be a Hősök terétől. Abban a pillanatban az hittem valami bug lehet, de aztán csak megnyugtatott a gondolat, hog a Google mindent lát...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
OFF / stupid question: be van kapcsolva a helyzetmeghatározás / helyzetjelentés a telefonon, de ha nincs mobilnet a készüléken, ettől függetlenül tudja logolni, hogy merre járok (a google accounts / helyelőzmény fülön)?
-
plgr
tag
Sziasztok,
Skype nektek működik 5.0-n (N4)? Én sem hívni nem tudok, sem engem nem tudnak hívni. KK-n semmi gond nem volt vele. Rebootot, Skype reinstallt próbáltam, nem segített. Mi lehet a gond?
-
volvoguy
addikt
Nos engem is elért ez az érdekes "jelenség", miszerint felajánlotta az 5.0-t, majd miután csináltam egy Factory Resetet hogy szűz rendszerre menjen fel az L, eltűnt az update. Pontosabban a 4.4.4 az up to date.
Volt már aki így járt, és pár napra rá mégis jött az OTA, vagy menjen a sideload? -
Scooter74
őstag
A másik dolog, ma reggelre a Nexus 4-re megjött az OTA, fel is telepítettem és kíváncsi vagyok milyen bugok lesznek így, hogy nem csinálok FR-t!
Majd megírom a tapasztalatokat! -
David3
őstag
Bár nem ismertem személyesen, de nyugodjon békében!
Szörnyű mik vannak... sajnos mindegy, hogy ki hibájából történik az ilyen. : ( Nekem a munkatársam a múlt hét közepén járt így, csak ők 4-en voltak a családdal, hazafelé tartottak, amikor egy idióta előzött, lehúzódni már nem tudtak, és telibe trafálta egymást a két autó... és mind a négyen horzsolásokkal szálltak ki a kocsiból... ott ők újraszülettek.
-
Styleair
aktív tag
Sajnálom. B-(
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Akvarisztika
- PlayStation 5
- Max
- További aktív témák...