- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Csak nalam nem jon be a mobilarena mobilos nezetben?probaltam mar 3 fele bongeszovel volt restart de semmi.se a fooldal nem jon be se a forum.mas weblapok mukodnek.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
w333
félisten
válasz z123456789 #54997 üzenetére
Tiszta bugos a Multitasking nálam is ...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
z123456789
addikt
Azért az kemény, hogy ha feltelik a multitasking mondjuk 20 programmal, nem tudok belépni a wifi menüpont alá.
Van erre valami módszer? Mert ugye most már nem csak programonként jelenik meg ott felsorakozva, hanem ahányszor megnyitod a programot, annyiszor marad ott bent. -
pcnet
addikt
válasz petipetya #54991 üzenetére
GPS-t, mobilnetet nem kapcsolta ki. Fényerő beltérben minimum közelében volt, de szerintem ha azt visszaveszi, az is gáz, mert kültérben nem fogsz semmit látni a kijelzőből. Állítólag még proci max frekvenciáját veszi vissza 1 Ghz-re, de zsebedben készenlétben nem fog 1 Ghz-re felpörögni. Ha igen, akkor meg gáz van. Fényerő kikapcsolt kijelzőnél megint nem oszt nem szoroz. Szóval nem tudom. Én aktív kijelzővel próbáltam.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
EszesNorbi
tag
válasz szezso15 #54987 üzenetére
kezdj el nézelödni uj akksi után hátlak faliul áll rajta? nekem már annyira pupos volt, hogy nyomta ki a hátlapot, egyre hamarabb fog merülni, aztán majd kevesebb százaléknál kéri a sim káryta kódját, elveszti random a hálózatot stb... aztán már kikapcsol ha csinálnál egy képet, aztán kukaaa.. nálam igy jöttek a tünetek, pár nap és megjön, szar volt visszaszokni az optimus 2xre
-
petipetya
nagyúr
Azért kérdeztem, mert józan paraszti ésszel úgy gondolom, hogy az aksi kímélő üzemmódnak akkor van látszatja, ha ez ember nem nyúl a telefonhoz egy ideig. Ez nálam nem igazán adott, de talán majd egy sörözés alkalmával ki tudom próbálni, mivel akkor nem nyúlok hozzá.
"nincs rá lezsóidő"
-
jakec
tag
Bocs az új hozzászólásért Nem tudtok ajánlani valami jó zenelejátszót?
PowerAmp használtam sokat, valami mást keresek. Nem baj, ha fizetős!Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
membrandj
nagyúr
-
szezso15
addikt
Érdekes dolog történt ma reggel: lehúztam töltőről a telefont (egész éjszakás töltés után), már amikor levettem, csak 97% volt benne. Ezután fél perc alatt leesett 93%-ra. Ekkor visszaraktam tölteni, fölment 99-ig, de 100-ra 10 perc után sem. Ekkor töltőn reboot, és 100-on volt... Volt nálatok ilyen?
*Hajrá Loki!* i15+
-
Hitch
senior tag
Dpi tipp?
Gel launcher. -
Cobalt14
tag
Biztos, hogy volt már szó róla, így előre is sokszorosan elnézést kérek érte, de az itt található toolkitek közül alkalmas valamelyik jelenleg az OTA-n frissített gyári 5.0 rootolására illetve a BL nyitására? Ha igen, akkor melyik? Nagyon köszi!
http://forum.xda-developers.com/nexus-4/orig-development/toolkit-rollup-nexus-4-t2566452
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 2 Prime --- www.retrieverhelp.hu
-
heidricha
őstag
válasz jaszy76 #54975 üzenetére
Valóban, ezt olvastam valahol. Ez valamivel értelmesebb hatékonyabb lehetne, bár sosem vettem észre, hogy ha egy adott app-hoz (pl. Ingress) leveszem az órajelet, akkor jelentős eltérés lenne a fogyasztásában.
Szerintem a display magasan a legnagyobb fogyasztó, a fényerővel meg csak korlátozott mértékben lehet spórolni, mert ugye mire jó a sok üzemóra, ha közben meg nem látom rendesen?
Valaki mérte már a rendszer alapjárati (éber) fogyasztását különböző fényerő mellett?
-
heidricha
őstag
Mert amiket átkapcosl, nem fogyasztanak sokat. Kijelző fényerő, csengéshang, hálózat, szinkron...
A standby idő kb megnő 5 napról 6-ra, ha ezt mind átkapcsolod.
Legalábbis ilyesmit szoktak kapcsolgatni, holott ezek együtt sem fogyasztanak annyit, ami látványos lenne. Ami ténylegesen kellemetlen fogyasztástszokott okozni, azt nem veszik észre - valójában ez a funkció nem is keresi.
Amúgy az elem élettartamának a kijelzése elég béna lett. Reggeli Ingress séta miatt, fél órával később is azt mutatta, hogy összesen 3 órára számíthatok. Ez volt 6 órája, most 70%-on vagyok, de nem vagyok elégedett.
Kicsit mintha magasabb lenne az alap fogyasztás nálam is, mint a 4.4.4-é; de nem igazán megfogható.
-
lempi
csendes tag
Köszönöm a válaszokak akkor várok!
-
lempi
csendes tag
Sziasztok!
Csak nem akar megjönni a frissítés, mitől függ, tudja valaki? Illetve mit ellenőrizzek le a telefonba hogy rendbe van-e minden? 4.4.4 van rajta ez a frissítés rendesen jött meg.
-
NTonee
veterán
mélyvízben írtam róla egy pár szóban. Kérdezz nyugodtan.
z123456789: azon a csillagos izén én is pislogtam.
Nem tudom, hogy van köze hozzá, de én most jelenleg a power toggles-el csak két mód között tudok váltani, amit szintén nem értek, rezgő, rezgő+csengés. A néma és csak hang módokon valamiért átugrik. Látszanak, amikor megnyomom, de rögtön átkapcsol másra.más...
Én 61%-on tettem le a telefont este. 8órával később ugyanúgy 61%-on vettem a kezembe. 2g, mobilnet-wifi off, nem volt ébrenlét éjszaka a telefonon. -
rum-cajsz
őstag
válasz z123456789 #54960 üzenetére
Látszik, hogy ez kamu kép, mert nincs is ott a csillag!!!!!!!
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
z123456789
addikt
(#54956) pcnet
Aha. Ja tényleg van ilyen prioritás dolog a hangprofilokkal. Mondjuk azt nem maceráltam. Akkor elképzelhető hogy a lLama miatt jött elő. Na mindegy, most sikerült eltüntetnem. Köszi!(#54957) noorbertt
És tényleg![ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Sajna eléggé merül nekem is az 5.0. Most akarom root-olni, hogy wakelock detectorral rá tudjak nézni, mi tartja ébren. De lehet kernelt is kéne cserélni. Ti melyik custom kernelt használjátok az L-hez? Tudnátok egy letöltő linket dobni hozzá? Meg egy leírást, hogy hogyan kell felrakni? Bár gondolom csak simán install zip recovery-ből.
-
wttfw
tag
Bekacsintottam nemreg a nexus 5 topicba es lattam egy olyat hogy ha egy bizonyos wifire csatlakozik ra akkor bizonyos beallitasok automatikusan atkapcsolnak. Pl otthoni wifin leveszi a kepernyozarat.
Ezt hogy lehetne megcsinalni? -
noorbertt
őstag
válasz z123456789 #54955 üzenetére
A csillag azt jelenti hogy neked premium 5.0 android erkezett a telefonodra Nezd gyartasi datumot lehet ez olyan seria
-
pcnet
addikt
válasz z123456789 #54955 üzenetére
A csillag a prioritást élvező hangprofil szimboluma. Térerő melletti felkiáltó jel pedig azért van, mert nincs netkapcsolatod. Ha bekapcsolod mobilnetet vagy wifit, el fog tűnni.
Noorbertt: LOL!
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
Nekem meg egy csillag van a térerő ikon mellett.
Na meg egy felkiáltójel, de az szerintem a roaming.
A csillagot viszont ki nem találom mi.
Azután jött elő hogy elkezdtem a lLama-t beállítgatni.
És ugye a kisegítő lehetőségek között is van egy lLama.
Az most akkor mi? Gyárilag belerakták? Bocs ha hülyeséget kérdezek. -
pcnet
addikt
válasz dennistar #54953 üzenetére
Ma reggelre engem is megtréfált. Este letettem 43%kal a telefont. Hajnali 5kor még 38%on volt, reggelre 21%on és status baron egy térerő ikon kérdőjellel. Mint mikor nyilt wifit talál csak térerő jellel. Értesítéseknél azt írta "Bejelentketés hálózatba." Rányomtam, végig ment egy folyamatjelző és status barról eltűnt a kérdőjeles térerő ikon. Ez mi volt ez? Vodás vagyok.
-
pcnet
addikt
válasz SamS20 #54949 üzenetére
Perfekt! A virtuális sör jár! Vagy a valós is és össze futunk farmolni egyet! Power Toggles volt akkor fent, de Notification Toggle is ezt játsza. Random ugrik 10%ot a töltöttség. Powerbankról megy játék közben. Lehet nem kellene erőltetni a nonstop töltést?
Szerk: Jah, látom Pösti vagy. Én Balaton DNY-i partján lakom.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Nos, lehet mégiscsak találtam bugot? Nézzétek meg a két képet. Ingress, de ez most lényegtelen, ennyit segítek. Mi itt a bibi? Aki elsőnek rájön, vendégem egy virtuális sörre!
Szerintem nem is olyan nehéz feladvány. Bocs, hogy teljes méretbe szúrtam be a képet, de így egyszerre látjátok mindkettőt és könnyebb kiszúrni a bugot.
-
NTonee
veterán
válasz truefx #54944 üzenetére
erről fogalmam sincs, nem is értettem, mivel nekem kb 10perc után simán elindult. Az eddig megszokotthoz képest tényleg jóval lassabb volt az első indítás. Ha nagyon nem akarna elindulni én simán újra ráflashelném. Ha magától nem indul el, akkor ott már valamivel gond van és lehet, hogy nem lesz 100as a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
Mivel félig át csapatunk lightflow topikba egy gyors kérdés.
Nekem valamiért nem azokkal a színekkel világított amiket be állítottam, plusz be is ragadt és akkor is villogott ha az értesítés már nem volt aktív.
Ötlet? Valamit ki/be kellett volna kapcsolni?
-
őstag
PLs help!
Miért váltogatja a telefon random a hátteret, amikor beállítottam fixen egyet???
-
petipetya
nagyúr
Az aksi kímélő módról vannak tapasztalatok? Még nem volt alkalmam használni, mert látástól vakulásig dolgozom. Ám ha majd sörözöm egyet vagy elmegyek valahová, akkor majd kíváncsiságból bekapcsolom.
"nincs rá lezsóidő"
-
andris1212
csendes tag
Sziasztok!
Ma este megjött OTA-an az 5.0-a. Az lenne a kérdésem hogy lezárt képernyőnél azt hogy állítom be hogy egyből a jelszót kérje feloldásnál? Jelenleg a jelszó beírás elött elkel húznom a képernyőt. Köszi -
dombila
senior tag
válasz Zsa_Ti2 #54839 üzenetére
Tegyük már tisztába a "Recovery nem jött be" című problémákat!
A "piros felkiáltójel a háromszögben" a gyári recovery (stock recovery)]! Ráadásul ez nem csak Nexus telefonokon van így, hanem számos más gyártónál is, pl. HTC, Alcatel, ...
Ekkor kell még egy "Volume up + Power"-t nyomni, és már be is jön a recovery menüje, ami elég szegényes, de sokszor pont elég. Pl. Factory reset-re.
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
-
z123456789
addikt
Még annyit hogy factory reset után szabad élni a "visszaállítás ebből a biztonsági mentésből NEXUS 4" lehetőséggel, vagy inkább lakjam be újra?
-
X DoZ3R
tag
Használ közületek vki Opera maxot? lollipop óta jön a vpn not supported üzenet.. :S
-
niof
addikt
válasz kelemenbali9 #54930 üzenetére
Azt nem tudom, én nem vártam az OTA-ra... mint itt sokan mások sem.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
sompetike
aktív tag
válasz kelemenbali9 #54930 üzenetére
Hol olvastad?
Mert nekem is visszavonta...n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
niof
addikt
válasz kelemenbali9 #54927 üzenetére
Újból??? Péntek este óta online.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
z123456789
addikt
-
kelemenbali9
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül hogy Nexus 4-re mikor válik elérhetővé újból az 5.0-s frissítés -
w333
félisten
válasz z123456789 #54924 üzenetére
Play Áruház
(#54925) Bambalazs
Persze teljesen megéri, csak azt gondoltam hogy a Lite -t használja !
[ Szerkesztve ]
-
Bambalazs
senior tag
Ezért kell megvenni a teljes verziót. 520 Ft nem sok egy ilyen jól megírt és hasznos alkalmazásért. Tényleg jó lett az új 3.50.1 verzió nyalókán. És igen, eltünteti a L Preview értesítést, mert végre teljes Lollipop támogatást élvez az app, de ha nem tudtok olvasni, akkor sem fogom leírni még egyszer.
-
w333
félisten
válasz z123456789 #54922 üzenetére
Akkor passz ... nálad biztos hogy lefrissül ma az alkalmazás ?
Így van, nem kell a pipa
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
Az összes programom a korábbi beállításokkal került vissza a telefonra.
A light flow-val ez nem történt meg? Minden led színem ugyan olyan, ugyan úgy működik.
AMúgy most zavarba hoztzál, de ezt a persistent icon alatt tudom kikapcsolni igaz? Csak mert ott ki van kapcsolva.Szerk.: mármint nincs ott pipa ugye?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz z123456789 #54920 üzenetére
LightFlow beállításokban az értesítések pipát kiszedted ?
Tessék ... legfelső (run in foreground) Link pipa ki
[ Szerkesztve ]
-
Bambalazs
senior tag
válasz z123456789 #54917 üzenetére
Igen, a Light Flow előző verziójában ugrott fel az az üzenet, amikor világításra kellett bírni a ledet. Pont pár órája frissítették az alklamazást, az új Light Flow nagyon jól működik 5.0-án, nincs már L Preview értesítés sem.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Van valahol magyar leírás arról hogy mi ez az L Preview? Mert az angol szövegeket nem értem. És egyfolytában felvillan a telefonom ezzel az L Preview értesítéssel. Van valami köze a light flow-hoz? Mert totál ugyan az az ikonja. Ma tettem fel az 5.0-át, és fogalmam sincs mit tegyek vele. Ha rákattintok, valami olyasmit ír ki hogy pár nap után automatikusan eltűnik. Bár nem biztos hogy jól értettem.
-
-
szezso15
addikt
Azért ennyire nem vagyok amatőr! Beléptem oda is, azért mondom, hogy furcsa. G+, Google account, minden egyéb be van állítva. Az előző telefonom ez ment...
(#54913) Bambalazs: Oké, csak azért zavart, mert itt láttam, hogy megy: [link] De annyira nem fontos, csak érdekelt, hogy mi lehet...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
őstag
Fent van az 5.0
Beállítottam saját hátteret, de magától váltogatja mindenféle hátterekre random. Hogy lehet ezt kikapcsolni? -
szezso15
addikt
Egy kérdés, nem teljesen N4-hez kapcsolódó. Már KitKat-tel is ez volt, most LolliPop-pal is, hogy nem jelenik meg se a nevem, se a G+-os képem jobb fönn a profil ikonomnál. KK-nél annyit írt, hogy "TULAJDONOS", hiába léptem be G+-ba is....
Ötlet?
*Hajrá Loki!* i15+
-
SamS20
senior tag
Köszönöm szépen
Van aki már mokol kernelekkel? mármint innen aki főzöttet használ stock rom alatt.
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
nekem nem lett rosszabb az akksi
-
SamS20
senior tag
valaki megnézné nekem hogy milyen verziószámú play services van a lollipopján ? köszi előre is
-
janosibaja
őstag
válasz janosibaja #54891 üzenetére
Bocs, hogy megint: nem tud valaki Lollipopon működő appot, ami meghatározott appoknál nem engedi lekapcsolni a kijelzőt? A Keep Screen On nem műxik .
-
pcnet
addikt
Auto fényerő okés, user error volt. Tegnap próbálgattam Power Toggles-t akksi % kijelzés miatt. Egy kapcsoló mindig kint marad. Nálam ez a fényerő kapcsoló volt. El akartam távolítani, hosszan nyomtam és addig sikerült, hogy kikapcsoltam az alkalmazkodó fényerőt. A fene, nem találok bugot, pedig látom, hogy a topic átment debug módba. Már csak akksi % kijelzés status baron a szívfájdalmam. De úgy döntöttem, nem ugrok le a Lanchídról. Nem ér annyit! (Messze van, sokba lenne az út.)
W333: Ismerem, köszi. Túl kis számokkal írja ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic