Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mzombi
aktív tag
válasz
dannyl #52617 üzenetére
én sem tudok semmit az oldalról, csak hallottam, hogy rendelnek innen ruhákat ismerősök, körbenéztem és akkor láttam meg... Nem mernék rendelni telefont ilyen oldalakról, de gondoltam hátha vki bátrabb
Szerintem amúgy nem lenne ÁFA + vám, bármit rendelek ebayről, nem tesznek rá semmit sehol....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest