Hirdetés
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Megjelent a Vivo V50 Lite 4G a törököknél
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mzombi
aktív tag
válasz
dannyl #52617 üzenetére
én sem tudok semmit az oldalról, csak hallottam, hogy rendelnek innen ruhákat ismerősök, körbenéztem és akkor láttam meg... Nem mernék rendelni telefont ilyen oldalakról, de gondoltam hátha vki bátrabb
Szerintem amúgy nem lenne ÁFA + vám, bármit rendelek ebayről, nem tesznek rá semmit sehol....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia mediamarkt
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titánszürke sok extrával
- ÚJ, BONTATLAN Honor 200 Lite 256GB - GYÁRI GARANCIA 2026 novemberig
- Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. 8/256GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest