- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz
holderes #61383 üzenetére
Jó volt a Chroma is nem azt mondom! Kíváncsi voltam milyen a 6os, aztán most visszatértem gyárira. Nem sok hibája volt nálam: kétszer fogadott PINkód, meg ami nem annyira hiba, h a hangerőállító vége épp kilógott, meg a betűk túl kicsik és vékonyak voltak a lockscreen-en (tulajdonosi adatok, ébresztő).
-
t181
senior tag
válasz
holderes #61354 üzenetére
Ilyen szerintem nem létezik. Egyrészt engedély nélkül nem tudod letörölni az appot, másrészt pedig gyári (rendszer) alkalmazásról beszélünk, amit root nélkül nem tudsz eltávolítani. Milyen rendszert használsz? Gyárit? Root-oltat?
Arra tudok gondolni, hogy letiltottad véletlen. Ezt a Beállítások, Alkalmazások menüpont alatt tudod megnézni. Lollipop-nál lesz egy nem engedélyezett fül, Marshmallow-nál pedig az alkamazáslista alján vannak a tiltottak. -
HZoli87
veterán
válasz
holderes #61351 üzenetére
Google Contacts 1.1 (Android 5.1+)
Próbáld meg ezt.
-
M3oH
addikt
válasz
holderes #51920 üzenetére
Ezekről a napelemes powerbanokról csak rossz tapasztalatom van. 2darabbal futottam össze, egyik kb 1000mA képes tárolni, nagyjából semmire sem jó. A másik a második töltésnél mát nem töltődött, meghalt. De erőben is kb annyit tudott, mint az első. Már ott gyanús, hogy semmi tömegük nincs. Szerencsére mindkettő baráté volt, de nekem intő jel, hogy ilyet nem kell rendelni. De, neked legyen szerencséd
-
w333
félisten
válasz
holderes #47609 üzenetére
Igen mindent töröl ...
Szerk.
És a 4.4.3 frissítésről amit így hirtelen észrevettem ...
1. Kb. 1 órát szívtam (Nova Prime) beállítottam egy háttérképet és az alsó Nav. sáv fekete lett csak a felső status bar volt áttetsző ... megoldás Háttérkép beállításánál a Nova háttérképet kell választani !
2. Google Térkép (már a legújabb 8.1), nincs vagy nem találom sehol a GPS -t helyette a Helybeállításoknál / "Mód" ki kell választani a "Nagyon pontos" lehetőséget !
3. Végre a kamera nagyon jó lett és sokkal gyorsabban is fókuszál, és nincs telefon újraindítás !
4. Tárcsázó nagyon szuper, jobb mint az előző !
5. Akku nagyon jó bírja, 3 óra készenlétben merült 1% -t !
6. Nem fogadott hívás után nem működik a Led értesítés (LightManager -el jó) !
7. Egy kicsivel kevesebb RAM -t esznek az alkalmazások, és ha már kilövöm a Multitaskingot már nincs olyan mint a 4.4.2 aminél ugye a futó alkalmazások között 0MB/RAM -t írt, most már mutatja normálisan !
8. Az új Google Play is frissült, picivel gyorsabb és átláthatóbb !
9. Egy kis érdekesség ... a mi kernelünk frissebb mint a Nexus 5 -nek (de csak a dátum) a miénk Áprilisi !
Egyelőre kb. ennyi ha még valamit észreveszek akkor szólók !
-
heidricha
őstag
válasz
holderes #44402 üzenetére
Plantronics ML 20
Előny:
kicsi, könnyű, diszkrét
stabilan ül a helyén, bármely oldalon, szemüveg mellett is
nem drága
jó a hangja (beszédhez, amire való)
micro USB-n tölthető
elképesztő üzemidő. ha rendszeresen használom oda-vissza 1-2 óra per nappal, akkor is elég pár hetente tölteni, de ha ritkábban, mint mostanában, akkor mondjuk havonta. ha bekapcsolva felejtem, az sem sokat ront a helyzeten, bár nem szoktam.Hátrányok:
lehetne olcsóbb
szélzaj szűrés sz@rt sem ér
kicsi, sokszor nem tudom, hova tettem
nincs hordozó tokja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.