- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz Stimpy001 #46697 üzenetére
igazából, mivel eleve nem látja a telefonodat a gép, így valószínűleg nem fog menni. De azért...
Ha nincs telepítve adb driver, akkor ezt a drivert erőltesd rá az eszközkezelőben látható Nexus4-re. Aztán kellenek az adb/fastboot fájlok, csomagold ki a "c" meghajtó gyökerébe. Töltsd le innen a legújabb cwm recoveryt a Nexus 4-hez, másold szintén a "c" meghajtó gyökerébe. Cmd ablakban add ki ezeket a parancsokat:
fastboot devices- meg kell jelennie a telefonnak, ha nem jelenik meg, akkor nem jó valami.
fastboot flash recovery "recovery neve".img
[ Szerkesztve ]
-
Stimpy001
aktív tag
Régebben Note2-m volt, annál már szereztem egy kis tapasztalatot. A gond az hogy nincs sehol feltüntetve hogy ez a ROM minimum 6.0.4.x CWM-et igényel...szívás.
De úgy tűnik lesz megoldás adb-n kereszül fastboot parancsokkal látok esélyt a megoldásra. -
Stimpy001
aktív tag
válasz NTonee #46695 üzenetére
hogy indítom újra bootloader módba? természetesen nem készült backup..
az a gáz hogy ki sem tudom kapcsolni bármit csinálok a CWM-be dob vissza ami mégh mindig 6.0.1.9szerk: sikerült elinditanom bootloader módba...valakinek van egy jó leírása hogy tudom fastboot parancsokkal flaselni a legújabb cwm-et?
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz Stimpy001 #46694 üzenetére
ha csináltál backupot, akkor visszarakod és újrakezded. Ha nem csináltál, az szívás. Akkor Wug féle toolkitet használva felrakod a factory image-t és mindent újrakezdesz.
szerk: ...vagy, leszedheted a legújabb cwm recoveryt, újraindítod a telót bootloaderbe, és fastboot parancsokkal beflasheled gépről. Utána reboot az új recoverybe és mehet újra a rom.
[ Szerkesztve ]
-
Stimpy001
aktív tag
Úgy tűnik ezt sikerült elrontanom...4.4.2-es Purity-t akartam flashelni 6.0.1.9-es CWM-ből....elkezte a flashelést majd hibát dobott. A hibaüzenet alapján (set_metadata_recursive:some changes failed, status 7) frissebb CWM-ből lehet csak ezt a ROM-ot flashelni. Reboot után folyamatosan CWM-be dob vissza.
Ilyenkor mi van? Mit lehet tenni? -
Stimpy001
aktív tag
Megoldottam..telefonon töltöttem le a ZIP file-t.
Még egy gyors kérdés, hova kell rakni hogy CWM-ből telepíteni tudjam? Vagy mind1? -
aizen92
addikt
válasz Stimpy001 #46689 üzenetére
Wugfresh toolkitet rakd fel és ott menj végig a full driver installation guide-on.
Win 8.1en én MTPt sehogy nem tudtam megoldani, így PTPn flasheltem végig.
Egy hátránya van, hiába tudom így flashelni, sajnos ES file explorerrel hálozaton másolom a fájlokat vagy airdroidon keresztül.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Stimpy001
aktív tag
Semmi...csak töltődik és ennyi
-
NTonee
veterán
-
pcnet
addikt
válasz Stimpy001 #46684 üzenetére
Ha nem megy, hagyd. Playről töltsd le Shuttle FTP-t, gépre pedig Filezilla-t. De gépen megteszi Total Commander is. FTP kapcsolaton tudsz telefonra másolni. Vagy AirDroid szintén Playről. Nekem eddig nem sikerült MTP-t varázsolni, akármilyen drivert tettem fel. FTP-n másolok mindent, nem kell madzagozni.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
bAtt001
addikt
válasz Stimpy001 #46684 üzenetére
elvileg magától fel kellene telepítenie. dugd rá a telefont menj bele az eszközkezelőbe és ami hasonlít a telefonra azt töröld le majd lehúzod és újra rádugod a gépre, nekem is volt már ilyen gondom, vagy esetleg tedd át camera módba azután tudsz a DCIM mappába másolni bármit, ez nekem eddig mindig működött
-
Stimpy001
aktív tag
Meglett a teló, raknék rá új ROM-ot viszont már az elején elakadtam. Ugye nem tud USB mass storage módot, akkor hogy a fenébe tudom felmásolni rá ZIP file-t amiből telepítem?
Elég noob kérdés de nem sikerült megoldást taláni rá...szóval aki tudja pls ossza meg velem! -
bAtt001
addikt
válasz gipsztigris #46677 üzenetére
hm érdekes, színezgetni éppen nem terveztem de így elbizonytalanodtam megyek fórumjában szétnézek xda-n
-
NTonee
veterán
válasz atillaahun #46670 üzenetére
Beállítottad, hogy bootolás után töltse be automatikusan a beállításaidat? Alapértelmezetten ki van kapcsolva.
Nálam az ingyenes nem resetel semmit.aizen92: ha stock kernel van alatta, vagy mp-decision be van kapcsolva, esetleg intelliactive governor van állítva, akkor az normális, ha visszadobja 1024MHz-re.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
-
bAtt001
addikt
csoki
purity-n működik rendesen az xposed framework? dalvikon természetesen, nincs kedvem addig ledarálni a gyárit amíg nem biztos ez
-
gzbotii
nagyúr
válasz aizen92 #46674 üzenetére
Azt tudom, hogy AMOLED kevesebbet fogyaszt fekete szín megjelenítésekor, de hogy az LCD is...
Persze, valószínű, hogy egy teljesen fehér kijelző sokat dobna a fogyasztáson, de a fényerő állítása szerintem értelmesebb..When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
aizen92
addikt
Milyen színprofilokat használtok?
Lehet, hogy leSAVaztok, de lenne egy kérdésem. Full fekete fehér profil lehetetlen létrehozni? Tegyük fel, 3-4%-on az akksi és fontos lenne nagyon egy emailt megírni, térképen megnézni valamit, sms-t írni, de lemerülne a telefon valszeg, viszont egy fekete-fehér színprofil sokkal kevesebbet zabálna.
Bocs ha megvalósíthatatlan és hülyeségeket írok, csak ötletelek."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
gzbotii
nagyúr
Trickster működik? Lehet nekem is kellene próbálnom, de most annyira nincs kedvem újra belakni az egész telefont. Inkább kijelzőt keresek hozzá
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
törölt tag
Nekem nem resetel le semmit rebootonként. Még jó, hogy megvettem.
-
aizen92
addikt
Mahdin amúgy miért nem tudom állítani a kernel tweakerben a min cpu freqet? Folyton visszadobja 1024mhzre, bármit állítok be.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz Scooter74 #46664 üzenetére
Mi a jobban merül? Érdekelne, mert lehet felraknám mahdí helyett purityt.
Mahdi rom és kernelével:
3G/wifi folyamatos, netezés, emailezés, szinkronizációval 4,5 óra kijelzőidöket kapok.
Vagy 3 óra kijelző 3nap készenléttel.múltkor 4 nap készenlét 2 óra 45 perc kijelzővel.
Nincs min CPU se állítva, se UV.
Ennél mennyivel jobb a purity? Ott is vannak CM féle profilok, mint a mahdiba beépítve?"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Scooter74
őstag
válasz Stimpy001 #46663 üzenetére
Szia!
PA-t még nem használtam de Purityt igen. A Purity egy nagyon jó rom nem csak a saját kernelével használtam, hanem Hellscore kernellel is.
Az üzemidő is nagyon jó vele.
Amit még tudok ajánlani neked az a Mahdi rom, mondjuk az jobban merül mint Purity.
Amúgy Feljebb beszúrtam 2 képet arról, hogy a PA hogyan bánik az akkuval ami egész meggyőző, igaz nem nálam volt ez hanem barátomnál, de már én is leszedtem ha előbb nem, de hétvégén minden kép fel akarom tenni és kipróbálni.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Stimpy001
aktív tag
Ha minden jó megy ma lesz meg a telefonom, este már nyakig szeretnék merülni valami főzelékben.
Utánaolvastam kicsit a dolgoknak a napokban, több helyen is a Purtiy ROM-ot javasolják, esetleg a PA vagy PACMAN-t nézegettem. Ki melyiket használja? Pro-kontra a Purity - PA között?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Ma osszejartam ami szervizt csak tudtam. Feleben nem is vallajak, ahol igen ott meg 42-55.000 lenne. Annyiert kosz inkabb nem.
Akik meg rendeltek e-bay-rol hozza alkatreszet, tudnanak par megbizhato eladot?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz ginola #46654 üzenetére
Igazából csak annyira hogy ne legyen lopott és szép állapotban legyen
Régen volt ilyen kijelző sárgulás hiba, de szerintem ilyen már nem fordul elő
(#46656) ginola
Gyári garancia ugyan az ami a Samunak vagyis a Telemax, de a Váci úton is van egy LG szerviz, eddig csak jókat mondtak róluk
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Bambalazs
senior tag
Nem bírtam ki, fél év Ringke Fusion használat után rendeltem egy fehér Ringke Slim tokot, amely nem mellesleg 2 nappal az ígért kézbesítési dátum előtt megjött. Félő volt, hogy nem lesz valami tartós, de meglepően sokkal jobb anyagból van, mint a Fusion, szilárdabb, és csak milliméterekkel növeli meg a telefon szélességét. A képernyő sarkainál enyhén magasabb a kialakítása, így asztalra kijelzővel lefelé helyezve sem karcolódik össze a telefon. A tok, ahogy körülöleli fehér színével a keretet, tisztára olyan benyomást kelt, mintha HTC One X lenne. Gyönyörű.
[ Szerkesztve ]
-
gladidani
csendes tag
Sziasztok! Az miért van hogy amikor telefonos beszélgetést indítok elsötétül a képernyő és még lerakni sem tudom?
-
petipetya
nagyúr
válasz soultrapp #46644 üzenetére
Ma fogom megrendelni a mobilinternetet, ehhez gondolom át kell váltani 3g-re. Jól gondolom?
Igen ajánlott, mivel 2G-n nagyon lassú lenne. Igaz, hogy a 3G-n meg több aksit fogyaszt, de ha töltővel rohangálsz, akkor szerintem ez lényegtelen.Adatok engedélyezése:
Igen, engedélyezni kell a menüben. Te döntöd el, hogy mikor kapcsolod ki-be. Nekem például ki van téve a főképernyőre a 2G-3G nevű pehelysúlyú alkalmazás (szerintem ennek a legszebb az ikonja), amellyel könnyedén tudom ki-bekapcsolgatni a netet és váltani 2G/3G között: Play link
Persze rootolt telón megoldható az, hogy mindez kevesebb bökéssel történjen, ám nekem rootolatlan a telóm.Adatbarangolást is be kell kapcsolni?
Nem, sőt ez legyen kikapcsolva. Azt jelenti, hogy külföldi hálózaton is tudsz netezni (horror áron), ha be van kapcsolva.Elvileg megrendelem és menni-e is kell egyből? Apn-nél nem kell állítani semmit?
Elvileg megy majd magától, de ha mégsem akkor automatikusan le tudod kérni a beállításokat a szolgáltatótól itt: beállítások / továbbiak / mobilhálózatok / hozzáférési pontok nevei / menü gomb (=3 pötty a jobb felső sarokban) / alaphelyzetbe állítás.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
soultrapp
senior tag
hello!
ma fogom megrendelni a mobilinternetet,ehez gondolom át kell váltani 3g- re. jól gondolom??
-adatok engedèlyezèse
-adatbarangolást is bekell kapcsolni????
elvileg megrendelem ès menni-e is kell egyből??
apn- nèl nem kell állîtani semmit??remèlem tud valaki válaszolni az összes kèrdèsemre.
köszi!! -
rdanika
tag
Tényleg az a legidegesítőbb, hogy nem mondhatom azt, hogy de béna vagyok leejtettem. Mert így még azt sem mondhatom, hogy kicseréltetem, mert most azért nem fizetek rá x ezer forintot, hogy aztán megint magától megadja magát. Szóval mostantól nem hibának fogom fel, hanem egyedi designek.
Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
-
rdanika
tag
Sziasztok!
Sajnálattal állapítottam meg ma reggel, hogy csatlakoztam a tokban elrepedt a hátlap leejtés és mindenféle külső behatás nélküliek klubjához. Ezen tényleg csak azért vagyok nagyon felháborodva mert nagyon vigyáztam rá. Folia, ringke fusion tok... De komolyan, nagyon felháborító.
Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
w333
félisten
LOL ... Link
-
csordas11
aktív tag
Amikor át akarom állítani art-ra, akkor figyelmeztetést kapok, hogy a cyanogenmod nem támogatja az art-ot. Most ez komoly vagy átállíthatom nyugodtan?
-
veterán
válasz csordas11 #46624 üzenetére
Sehonnan. Rakd fel a playből a hellscore managert.
Arton is voltam, de nem megy a CSR Classics úgy, így maradt dalvikon.
M6 már 100%-ig támogatja De nekem még nem az volt, hanem a nexus 5 experiance rom, és ott sem volt gondom, kivéve, hogy pár játék fukkot mutatott
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
ginola
addikt
Sziasztok
Használtan szeretnék garanciális Nexus 4-et venni, mire figyeljek a vásárlásnál, ill. típushibák?
-
Scooter74
őstag
válasz RECSKA #46616 üzenetére
Én csak a kernelt használom a kiegészítő zip-et nem. És amúgy tényleg jó a kernel eszméletlen üzemidőket lehet vele elérni.
Amúgy romban még a PA is jó a salyát kernelével mert folyamatos wifi meg 2G vel somán hozza 1,5 nap alatt az 5 órás kijelző időt.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
gipsztigris
addikt
válasz janosibaja #46606 üzenetére
Bluetooth beállításoknál a Média hangja mellől vedd ki a pipát!
Bocs, most látom, hogy Te a Bluetooth-on akarod hallgatni! Talán meg kellene tanulnom olvasni.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, elnézést az erősen OFF téma miatt, de az illetékes fórumokon sehol nem találtam megoldást, hátha itt valakinek van egy ötlete...
Az a gondom, hogy eddig, ha a kocsiban használtam egy népszerű navigációt (semmiképp nem szeretném leírni a nevét) akkor Bluetoothon kihangosítottam, s a mobil szépen csöndben maradt. Valamit elállíthattam, mert most mondja a Nexus is, majd pici késéssel kihangosítva, visszhangosan hallgatom az autó hangszóróin is a navi hangját.
Mit tegyek, hogy elhallgasson a mobil és csak az autó kihangosítója szóljon? Egy tipp?
-
Cseri0058
őstag
egyébként most a quick offical mi lesz? megy a kukába?
-
törölt tag
válasz Scooter74 #46600 üzenetére
Sosem értettem ezt az agyba-főbe flashelést. Honnan fogod tudni, hogy a ROM vagy a kernel a ludas, amikor a ROM-t stock kernel-el egy percig nem használtad? Sehonnan. Nekem semmi szükségem egyéb kernel fícsörre, tehát maradok a kényelmes és stabil gyári mellett. Egyébként nekem nem tetszik a halfbreed, de mivel jobb, mint a gyári, ezért használom azt. (Jó) CM gamma beállításokat pedig nem sokat leltem, nem is nagyon beszélnek róla sehol.
-
X DoZ3R
tag
Purity romot használok stock kernellel, mivel tudom a governort beállításokat piszkálni hogy restart után is megjegyezze? FKU-val mindent mást betölt restart után csak a governor beállításokat nem ötlet?
-
petipetya
nagyúr
Ha nekem ebben a pillanatban kellene olyan telefont vennem, amely előrelépés a Nexus 4-hez képest, akkor az egyértelműen az Oppo Find 7 vagy a Oneplus One lenne.
De szerencsére csak a jövő nyáron tervezek telefont váltani. Viszont addig több olyan modell is kijön, amely megfelel az igényeimnek: 5-5,5 kijelző, 3000-es aksi és 3 GB RAM.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
w333
félisten
válasz Scooter74 #46591 üzenetére
Hát kíváncsi vagyok én erre a saját "Brand" -re elvileg ez lesz akkor az "Android Silver" ? csak kérdés hogy ki lesz a gyártó ... ott volt a lehetőség előttük a Motorola -val aztán eladták, a Silver -el kapcsolatban még annyit hogy talán lehet valami köze lesz az egésznek a HTC -hez a fém (Silver) telefonokkal, bár ki tudja ezt még így előre
Sajnos mára már a Nexus fénye is egy kicsit megkopott, még Gnex korszakban egy hibajavításra nem kellett heteket-hónapokat várni mert kb. napokon belül kiadták a frissítést, persze az is lehet hogy valami nagy durranásra készülnek, de erre elég kevés esélyt látok
Mindegy meglátjuk mi lesz, reménykedjünk a legjobbakban
Az új telefonokra visszatérve ... én is nézegettem már a N4 utódját, de megmondom őszintén jelenleg még nem nagyon van semmi szeretem a stock rendszert + frissítéseket és nem kell bloatware telefon, N4 még tökéletesen jó smoth és gyors, nincs semmi panaszom rá, egy ideig még biztosan jó lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Star Citizen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest