- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz NTonee #45583 üzenetére
Most meg ezt a nyamvadt boot.zip -et sem tudom flashelni...valamiert csak annyit ir, hogy failed es kesz
Hat ez nem az en napomRegebb Xperia Minit es Optimus 2x-et agyon ROM-oltam de ennyit max az elso probalkozasnal szoptam
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
gzbotii
nagyúr
Na, most az a problemam, hogy nem jelenik meg a keszulek Windows Explorerben, nem tudok ra fajlokat masolni. A ToolKit latja, le is futott a root es a nyitas.
Nyitas elott leszedtem a drivereket manualisan (mindet, ahogy a toolkit javasolta) es telepitettem a szuksegeseket.
Most ha csatlakoztatom MTP modban, akkor semmi sem tortenik. Otlet?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Akkor ezt a kernelt flashelem recovery-bol es kicsit jatszok a szinekkel. Remelem aku uzemidore jotekony hatassal lesz
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz NTonee #45589 üzenetére
Ja igen, a CM M5 alazza a 204-et. szerk: ja, hogy te a CM11-re erted
De ugy vagyok vele, ha mar bootloder nyiotas es root is lett (folyamatban van epp), akkor mar mehet egy CustomROM is ra...
Ubuntut esetelg probalt mar valaki?
[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
válasz tomiii007 #45563 üzenetére
Nagyon gyenge jeleket fogott. Ha ultra tökéletes volt a vétel, akkor működött prímán, ezért is nem vette észre sokáig. Ha kicsit is árnyékolt helyre kerültem, ami egy normál készüléken mondjuk 100 helyett 80%-os vételt eredményezett (csak a szemléltetés kedvéért próbálom a számokat, a vétel persze nem %-ban mérhető) akkor nekem elvesztette a jelet, és nekiállt keresgélni, ilyenkosr városban 2-300-m pontosságra váltott, de az nyilván GSM torony alapon ment.
Ennél is bosszantóbb volt talán, amikor 10m-es pontossággal betett a helyemtől 300 m-re.
Két helyen is voltam szervízben (persze egyik sem az LG), próbáltunk ezt-azt, de nem segített.
-
Scooter74
őstag
válasz NTonee #45583 üzenetére
De ha valaki rootot akar csak akkor miért nem flasheli be cmd-ből csak a TWRP Recoveryt?
Azzal semmi adat nem fog veszni, még a telefont sem kel belakni utána.
És a SuperSu-t is telepíti ha belelépsz és onnét indítód a telefont újra ugyanis megkérdezi akarod e telepíteni.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
NTonee
veterán
válasz gzbotii #45581 üzenetére
talán próbáld meg a franco kernel+ r203 rc3-at. Most épp hellscore kernel van nálam, ami egyelőre kifejezetten takarékosnak tűnik, de ebben csak a 4 alap színprofilt lehet beállítani (lg, google, pa halbreed, pa contrasty) a Trickstermod app segítségével.
(#45582) petipetya: de mi a cél? Mert ha pl csak rootot akarsz, akkor recoveryt raksz fel és ehhez külön gomb van, nem kell az egész folyamaton végigmenni. Aztán flashelsz a recoveryből egy supersut és készen vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz petipetya #45577 üzenetére
Megelőztek!
NTonee:
Viszont a Purity_Rom nagyon is jobban bánik az akkuval még a saját kernelével is.
Talán merem azt állítani, hogy jobban bánik vele mint a Slim+franco páros mostanában![ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
NTonee
veterán
válasz petipetya #45577 üzenetére
csak nyitáskor törlődik minden. Mondjuk, ha nyitott állapotban újra kiadod a nyitás parancsot, akkor nem tudom, hogy mi történik, de szerintem van annyira intelligens, hogy hibaüzenettel válaszol. Ezt még nem próbáltam.
Ha már fent van egy custom recovery is, akkor az abban végrehajtható factory reset sem nyúl már hozzá a tárhelyhez, csak ha külön arra böksz.(#45578) w333: a legnépszerűbb, az lehet, de az aktuális r204 szerintem megint nagyon rosszul sikerült. Elég rosszul bánt az akkuval nálam.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz gzbotii #45575 üzenetére
A legnépszerűbb a Franco kernel
(#45577) petipetya
Így van ... ha már nyitva van nem törlődik le semmi (csak mindig BL. nyitáskor)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
NTonee
veterán
válasz gzbotii #45572 üzenetére
ha nem szeretnél cmd ablakban pötyögni, akkor Wug's Nexus Root Toolkit. Megcsinál mindent.
BL nyitáskor minden adatod törlődik a telefonról (a tárhelyről is)! -
gzbotii
nagyúr
Aha. Én is most akadtam rá erre a progira. [link]
Akkor tudnátok egy olyan kernelt, amiben lehet a színeket (kijelző) állítani és lehetőleg energiatakarékos is (és stabil, persze)
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
ROOT-olasra ennel egyszerubb megoldas nincs? OneClickRoot es tarsai?
-
atillaahun
veterán
Végre, nekem is megjött a működő Slimport-om, bár ennyiért csúnya is lenne ha nem működne.
Hétvégén még csak 2 monitorom volt alkalmam kipróbálni (nem saját), de egyiknél sem tudja kitölteni a teljes képernyőt, hanem hagy 2*1 cm üres fekete sávot a széleken. Pedig elméletben a telefon 1920p-t küld ki, és a monitor is annyit tud megjeleníteni.Ez nálatok is ilyen? Vagy van akinél teljes képernyőn látszik a teló a full HD monitoron?
[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
válasz dragon1993 #45560 üzenetére
Szerintem az de délután megmondom hogy nálam mennyi.
https://www.flickr.com/randras83/
-
gzbotii
nagyúr
válasz dragon1993 #45555 üzenetére
Sot! Vizsgakra kell!
-
Tokra110
csendes tag
Van valakinek ezzel tapasztalata?
Müködik, csinálja azt amit ígér?[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz dragon1993 #45560 üzenetére
[link] itt van kis magyarázat, elvileg próbáltak csinálni kernelt erre a probléma megoldására
-
-
heidricha
őstag
A GPS használhatatlansága miatt eladtam a N4-et.
Mivel beszélnétek le a Moto G-re való váltásról?Fele RAM, alacsonyabb órajel, gyengébb GPU, nincs NFC, nincs barométer, ezt tudom. Csak a barométer hiányozna, az se nagyon.
Kisebb kijelző, műanyag hátlap, ez nekem előny, van FM rádió, az szintén. Árban egy használt N4, valójában meglehetősen kicsi a Motorola előnye, inkább csak az, hogy boltból, elpostázva kapja az ember.
Tesztek szerint nagyon egy osztályban vannak.Akksi egy barátomnál jobban bírja, mint egy átlagos N4, de ezt nem tartom mérvadónak, mindenkinek mások a szokásai.
Esetleg nem tud valaki jó áron egy N4-et?
-
bAtt001
addikt
válasz dragon1993 #45555 üzenetére
nekem 2g-n volt a telefon egész nap és így is ezt csinálta szóval nem az lesz szerintem a probléma, de az is fogyasztja az akksit mondjuk természetesen
-
dragon1993
őstag
válasz bAtt001 #45554 üzenetére
Nekem folyamatosan ugrál 3G / H között szerintem gari lesz belőle, de előtte megvárom a mélyvízben a válaszokat. Vizsgaidőszakban meg úgy sem kell a telefon.
-
bAtt001
addikt
válasz dragon1993 #45538 üzenetére
nekem is csinálja, kernelt is cseréltem azóta is ugyanolyan, sztem ez átlagos, el kell barangolnom lassan custom romokra megnézni ott mi a helyzet
-
pcnet
addikt
válasz randras_83 #45549 üzenetére
Vodafone 2G, -78 dBm 20 asu.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
zhorvath
aktív tag
Sziasztok!
Az előbb sikerült kb. fél méter magasról kőre levernem a telefont. Szépen összetört a kijelző, persze a digitizernek is annyi, nem is tudok vele mit kezdeni. Hol lehet a leggyorsabban és legolcsóbban cseréltetni? Van valakinek tapasztalata?
Köszönöm! -
kenwood3
addikt
válasz petipetya #45544 üzenetére
Elmulasztott hivast alapbol nekem se jelez a led, csak sms-t, de a light flow-al tokeletes!
Nekem is lenne 1 kerdesem azokhoz, akik mokolasmentesen hasznaljak a telot. Sms erkezesekor nem rezeg a telo. Be lehet ezt allitani valahol stock romnal illetve kernelnel, mert en sehol se talalom ?!
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
pcnet
addikt
válasz randras_83 #45542 üzenetére
Én egész hétvégén itthon vagyok, a telefon az asztalon pihen, mégis darál az androidOS. Már többször újra indítottam a telefont, de hiába.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
daniele
aktív tag
válasz gzbotii #45540 üzenetére
Megjelenítésbe pipáld ki a villogó értesítési fényt majd csörgettesd meg magad, pár mp múlva megint csörgettesd és nézd meg úgy villog e. Ha nem, akkor vedd ki a pipát és indítsd újra a telefont, majd pipáld ki megint és szintén indítsd újra és próbáld meg megint a csörgetést, mert nálam is bugos a led stock 4.4.2 alatt. Ha így se működik akkor gyári beállítások visszaállítása esetleg...
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Diamond500 #45537 üzenetére
Kiprobaltam. Ugy nez ki LED hiba
-
kicsi83
tag
válasz dragon1993 #45538 üzenetére
Sajna tipikus, és tudtommal nem lehet ellene tenni semmit.
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Ha a msm_hsic_host csinál nekem egy 15-17% ébrentartást az mennyire normális? (3G)
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz petipetya #45533 üzenetére
Na fasza, az alatalad emlitett progikkal sem megy. Lehet, a LED a ludas..
Van ilyen altalanos teszt progi, amivel lehet a LED-et tesztelni (Samu teszt-menuben van, csak van ra egy letoltheto akarmi)When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
daniele
aktív tag
válasz atillaahun #45534 üzenetére
Nincs ilyen lehetőség a stock rendszerekbe, csak egy pipát tudsz tenni a Beállítások, Megjelenítés, Villogó értesítési fény mellé
[ Szerkesztve ]
-
laslie92
senior tag
Sziasztok4 Miért van az,hogy a Sport Tracker nevű app nem tudja használni a telefonban lévő GPS-t ! GPS test app al viszont működik a GPS! Szeretem ezt az alkalmazást jó lenne ha működne!
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
gzbotii
nagyúr
válasz atillaahun #45526 üzenetére
SMS-nel ilyenre utalo beallitas nincs.
Csak egy, a Beallitasok/Megjelenites menupont alatt es ott is annyi, hogy ki/be lehet pipalni az opciotWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
petipetya
nagyúr
válasz gzbotii #45525 üzenetére
Nekem csak egy problémám volt a gyári led értesítéssel, hogy nagyon lassú az a 10 másodpercenkénti felvillanás. Mindent jelzett, így neked érdemes lenne átnézni a Hangouts és az sms alkalmazás ide vonatkozó beállításait. A nem fogadott hívásról nem tudok nyilatkozni, arra nem emlékszem.
atillaahun: semmit sem lehet állítani a stock rom alatt, se a led színét, se a felvillanás idejét.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
defy456
aktív tag
Navi ügyben segítene nekem valaki privátban?
(Külföldre kéne ahol nincs mobilnet)
Köszönöm. -
Scooter74
őstag
válasz atillaahun #45509 üzenetére
Hát barátom az csak régen volt. Most a rend őrei is a pénzbeszedésre hajtanak ami annyit jelent, ha te totál matán vezeted a kocsidat és baleseted lesz akkor se ugrik a jogsid hanem kapsz egy max 300 ezres csekket amit x napon belül be kell fizetned és csá. Ez az Ország már nem a régi itt minden a pénzről és a lehúzásról szól. Ezért is nevelem a gyerekeimet arra, hogy ha végeznek a sulival húzzanak ebből az Országból minnél messzebb a francba. Ugyanis akinek van egy kis esze és megteheti az elmegy külföldre és haza sem jön. Rosszab helyzet van mint 56-ban.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
TXT
őstag
Hol talalok drivert a Nexus 4-hez, hogy a MacBook felismerje egyaltalan? Hiaba csatlakoztatom es hiaba van beallitva a telefonon az "USB hibaelharitas" es a "szamitogepes USB-kapcsolat", semmi...
Szeretnek fajlokat oda-vissza pakolni a Mac es a telefon kozt, ez lenne a cel. Mit-hogyan kell ehhez modositani?
Koszi a turelmet sracok! -
mihione
őstag
válasz atillaahun #45512 üzenetére
Igen az biztos Majd kiderül mi lesz.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz atillaahun #45509 üzenetére
Bízok benne majd írok ha van valami fejlemény.Apropó szerintetek LG szervíz vagy inkább hardveraprós kolléga?
-
dragon1993
őstag
SlimKat-ből melyiket érdemes feltenni ?
-
atillaahun
veterán
válasz mihione #45507 üzenetére
Ez tényleg durva. Én meg valamiért naívan azt hittem ha valaki elbasz egy gyalogost/biciklist/motorost annak minimum a helyszínen elveszik a jogosítványát.
Lényeg hogy a telefonnak nem lett komolyabb baja.
Ne aggódj, minden ötödik iskolásnak így néz ki a telója a villamoson és még vígan írják rajta az sms-t.
Szerintem ebben még bőven egyben van az alaplap, másként kétlem hogy csörögne meg ébresztene.
Ez a kanyar minimális, elsőre azt hittem úgy néz ki mint egy 8-as. Ráadásul a G Flex is kibírta.[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz atillaahun #45504 üzenetére
Majd kiderül mi lesz,jó lenne ha a telót is fizetnék,elméletileg még a ruhát is kéne fizetni a biztosítónak...Javítást meg egyértelműen csak előre egyeztetés alapján,bár a normális helyeken ez alap,sajnos hallottam már hasonlót mint amit te is írtál.
noorbertt:ja nagy mázlim volt,bár így is van jópár zúzódásom,felszakadt a körmöm, agyrázkodás a moci az totálkár de sokkal rosszabbul is járhattam volna.baleset után lábra álltam kijött a mentő lefertőtlenítettek egy horzsolást és ennyi volt részükről az ellátás illetve behazudtak papirra vérnyomási és egyéb mérési értékeket ...saját felelősségre nem kértem beszállítást,de ez akkor is vicc kategória.baleseti bejelentő papiron beikszelték hogy személyi sérülés nem történt ezt csak itthon vettem észre...a hibás meg kapott egy 15 ezres büntetést.
Az értesítési lednél belátni műanyagig,az utolsó képen látszik leginkább h meg van hajolva.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz atillaahun #45497 üzenetére
Ez a válasz (kérdés) volt a nyerő. Ha törlök az "SD kártyáról", Akkor szabadul fel hely az appoknak. THX! Túl egyszerű lett volna...
═════════════════════════════════════════
-
atillaahun
veterán
válasz AsusBoy #45502 üzenetére
Jobb helyeken igen. Ha teheted akkor ne szolgáltatóhoz vidd, hanem az LG-hez, és akkor spórolsz egy hetet.
Cseretelónak mondjuk általában valami szutykot adnak amivel telefonálni még éppen lehet oszt cső. Legalábbis a miskolci LG partner ilyen. Pesten lehetigényesebbek egy fokkal.(#45500) mihione
Ha a robogó szerviz megcsinálja az LG-t is akkor valószínűleg igen.Azért azt mondd meg, hogy szóljanak a javítás megkezdése előtt, nehogy kicseréljenek benne mindent 100k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz atillaahun #45501 üzenetére
Én is bízok benne bár valszeg az alaplap is csavarodott így ki tudja mi lesz vele ha vissza kell egyenesíteni.Majd valami szervizbe ha eljut kiderül mit mondanak a szakik.
-
AsusBoy
senior tag
válasz atillaahun #45501 üzenetére
Rendben akkor valamelyik nap beviszem .
Javítás idejére mindenféleképp biztosítanak egy cserekészüléket ? ( Ha benttartják a telómat )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest