-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
knyitogato
őstag
Sziasztok!
Van valami infó arról, hogy a kezdeti jelenségek - folyamatos zörej a hangszóróból meg valami picit zörög a telefonban, ezek kb februári dolgok - változtak-e az idők során a következő szállítmányoknál? -
knyitogato
őstag
Ti honnan rendeltétek a Poetic bumpert? Amazon visszadobta Magyarországot.
[ Szerkesztve ]
-
knyitogato
őstag
Telenornal vasarolt keszulekemre tegnap este megerkezett a 4.2.2.
-
-
knyitogato
őstag
Ti tapasztaltátok ezt? Folyamatos zörej a hangszóróból, hívás nélkül is. Csöndes helyen lehet hallani, ezt írják.
[ Szerkesztve ]
-
knyitogato
őstag
válasz katalin888 #4015 üzenetére
Ahogy az összes fontos info, ez is le van írva a topictársak által nagy gonddal megírt téma összefoglalóban, itt felettem.
-
knyitogato
őstag
Fontos info: a bal felső sarokban lévő szenzort ne takarjátok el fóliával...nálam totál kuka lett a kijelző hívás közben, először jött a pánik, aztán utánaolvastam, és a fólia okozza. Pfúú.
-
knyitogato
őstag
Elképesztő ez a készülék.
-
knyitogato
őstag
Használ valaki jó minőségű bőrtokot vagy egyéb bebújtatósat hozzá?
-
knyitogato
őstag
válasz forintuser #3912 üzenetére
Amúgy nem ördögtől való ötlet a thumbnail-megoldás a képekre ám...
-
knyitogato
őstag
Megkérdeztem a T-t mailben, náluk mikor lesz. A válasz: Sajnálattal értesítjük arról, hogy a következő időszakban az LG Nexus 4 bevezetése társaságunknál nem várható. Megértését köszönjük!
-
knyitogato
őstag
válasz FragMaster #3661 üzenetére
Ok, de ők is látják, hogy Telenoros vásárlás, továbbá nekem is eszembe jutott a ForRedGlory által vázolt történet. Simán lehet, hogy mindez hülyeség, de 142 lepakolása után nincs kedvem még ezen is agyalni, parázni, etc...legalábbis most így érzem. Kihúzom már ezt a kis időt, mégsem Nokia 3210-zel nyomom
Meg igazából az sem tetszett, hogy felnyitott dobozokat árulnak a Telenornál... az egyik krómkerete már nem nyújtott annyira "új" hatást... az S2-m dobozát előttem bontották fel anno...nem akarok olyan készüléket venni, amit már páran megcsodáltak, megfogdostak, stb...arra ott a Hardverapró.
[ Szerkesztve ]
-
knyitogato
őstag
válasz ForRedGlory #3659 üzenetére
Sőt, ha esetleg elromlana, akár a szervizben is kerülhet rá simán simlock utólag....miért ne? Én inkább megvárom a függetleneket, nem akarok 140+ ezer pénzért ezen parázni meg intézni stb...amúgy az Arénában van két darab a Telenorban, bár mindkettő doboz ki van bontva....
-
knyitogato
őstag
Gyorsbolt: 170k, ahogy nézem, bolti ("EU") garanciával...
[ Szerkesztve ]
-
knyitogato
őstag
Beszéltem telefonon a Media Markttal. Nagyon kedves volt a nő, mondta, hogy ők szívesen átveszik, és intézik. de a magyarországi LG-n múlik, hogy javítják-e. Amíg nem forgalmazzák itthon,addig (a MM-s hölgy szerint) erre kicsi az esély.
-
knyitogato
őstag
Szerintem Németországba kimenni érte is pluszköltség, és akkor máris árnál vagyunk, ráadásul normális magyar garid úgysem lesz külföldön vásárolt mobillal. Nem tűnik reális forgatókönyvnek, ahogy a magyar szerviz boldogan megcsinálja a Németoban vett mobilt sajnos. "Ez sajnos cserélni kéne a vásárlás országában." Hivatalos forrásból meg nincs telefon.
-
knyitogato
őstag
Két fontos infó az LG Magyarország FB-oldaláról:
Nexus 4 megjelenés: "Már csak néhány hetet kell várni rá... a részletekkel hamarosan jelentkezünk" - írták öt napja, egy általuk(!) posztolt Nexus képhez. (még jó, hogy telefonon gőzük sincs az egészről...ehh)
Külföldi Play-rendelés gariztatása viszont problémás lesz: "a garanciális kötelezettségvállalást a Google biztosítja. Kérlek, vedd fel a kapcsolatot a Google-lel a weboldalukon keresztül. A kapcsolatfelvétel csak interneten keresztül lehetséges, telefonos ügyfélszolgálati elérhetőségük nincs. http://support.google.com/nexus" - szóval el kell küldeni a guglinak postán magyarul.
-
knyitogato
őstag
LG ügyfélszolgálat telefonon: "jelenleg még nincs információ a magyarországi megjelenésről" WTF?
-
knyitogato
őstag
Érdekes, kíváncsi vagyok, hogy a nagyon, a MM vagy EDigital mikor vesznek. Főleg, hogy már az Indexen is címlapon volt, szóval van reklámja. Én hajlandó lennék kiadni érte felháborító összeget, mert hosszú távra tervezném ezt is, de azért ne Note 2-iPhone-Lumia 920 indulóára legyen már...
mrdavid: és azt tudod itthon gariztatni? mi a garancia arra, hogy nem mondják azt, hogy jajj ezt cserélni kellene, de mi nem cseréljük a külföldi terméket, vissza kéne vinni Ausztriába, etc.
-
knyitogato
őstag
válasz FragMaster #2431 üzenetére
Végre valami biztató.
-
knyitogato
őstag
Expansys info:
Több régióban most is forgalmazza, de a Google-lel kötött megállapodások értelmében csak akkor fogja értékesíteni, ha arra kifejezett engedélyt kap.
Még azt sem tudhatjuk, hogy egyáltalán várható-e az EU-s jóváhagyás. -
knyitogato
őstag
Azért valahol röhejes, hogy így kell vadászni erre a telefonra. Kezdek arra hajlani, hogy inkább azt a gyártót támogatom majd, ha telefont veszek, akinek fontos vagyok, mint magyarországi vevő.
-
knyitogato
őstag
válasz ThorsHUN #1960 üzenetére
Megérné még így is HA tényleg javítja itthon az LG szájhúzogatás nélkül, de sajnos erre bizonyíték, tapasztalat még nincs. Más kérdés, hogy megemelem a kalapom azelőtt, akinek van ideje felhasználni egy napot erre Azért ez mégiscsak egy mobil. Én is nagyon várom, de na
-
knyitogato
őstag
válasz ThorsHUN #1878 üzenetére
Nem akarom egyik üzletét se rontani. Ha már gsmbolt, akkor viszont kizárólag gyári garival szerintem. De örülök, ha van más (pozitív) tapasztalat. Én is vásároltam már telefont nagyon korrekt helyről, onnan máskor is fogok valszeg, de akkor is és a jövőben is csak gyári garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
knyitogato
őstag
Van már valakinek itthoni szervíztapasztalata külföldön vett készülékkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest