Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- uleFone Power
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz gilfoyle #4184 üzenetére
Miért ne lenne stabil a fogása? Én 1.90 magas vagyok, nagy a kezem, nekem stabil a fogása, egy kézzel is tudom kezelni. Ha te 1.60, vagy apró kézzel, akkor jó, hogy nem stabil. Na szerintem pont ezt az infót nem fórumról érdemes beszerezni Ember függő dolog
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
twine
veterán
válasz gilfoyle #4348 üzenetére
Nem kétlem amit mondasz,,,csak jelezném, hogy nálam az Android Pro Widgets fizetős verziója(ez biztos, hogy lényegtelen) hiba nélkül teszi a dolgát...
Melyik widegjeit használtad? Mert gondolom az is fontos lehet....
Nekem pld nincs facebook profilom így ilyesmit nem is használok...
Sms,email,naptár widgetek futnak nállam....
És "semmit" nem merít....(mármint olyan extreme módon, mint amiket tőled olvastam)Egy indiszkrét kérdés:
Playről töltötted?[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz gilfoyle #4354 üzenetére
Nem rosszindulatból kérdeztem, hanem a hiba forrását szerettem volna kideríteni,,,
(hiszen ugyanaz a telefon, ugyanaz az "app" amit használunk...)
Ne gondold hogy önzetlenül,,,
Azért is érdekelt, hogy ha én is belefutnék egy ilyen helyzetbe, máris tudjam hol keressem a hibát -
gilfoyle
őstag
válasz gilfoyle #5587 üzenetére
A múlt héten megjött (másfél hét után) a Spigen fóliám (előlap-hátlap). A hátlapra feltettem, mondván, hogy ha marad alatta egy-két szösz, az nem izgat. Egy maradt is, de pár nap alatt "kidolgozta" magából vagy nemtom hová lett, mindenesetre már nem látom sehol.
Jól tapad, sehol nem jött fel a széle, az ujjlenyomatokat gyűjti, de pillanatok alatt letörlöm pl. a ruhámmal.
Úgyhogy felrakom az előlapit is.
Amit adtak hozzá: elő- és hátlapi fólia, szöszeltávolító matricák, mikroszálas kendő, plasztik kártya a rásimításhoz.
Tudom ajánlani, kb. 5100Ft volt postaköltséggel. -
MartOOn
addikt
válasz gilfoyle #6740 üzenetére
gondolom az elolapi folia szinten nem er ki a szeleig a hajlitas miatt. ugye? en olyat keresnek ami teljesen kier. (aztan lehet hulye otlet)
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
zsoltiz
aktív tag
válasz gilfoyle #12138 üzenetére
Nekem CM10.1 nightly van fent, nem merül éjjel csak 2-3 %-ot, bekapcsolt wifivel.
Szerintem nagyon jó a CM készenléti ideje. Jelen pillanatban 1 nap és ~10 órája megy a teló és most 43%-on áll az akksi (ebben 2,5 órányi bekapcsolt képernyő van, nagyjából folyamatosan bekapcsolt wifi, fél óra beszélgetés, illetve egy rom frissítés/újraindítás). Screenshot.Ja, üdv mindenkinek , rég olvasom a topicot, de csak pár napja vagyok N4 tulaj.
-
tybsen
addikt
válasz gilfoyle #13714 üzenetére
Igen tudom, de ez nem marad meg? Tehat en ugy ertelmeztem, vagy gondoltam, hogy ezek megmaradnak? Vagy teljesen megszunik? Mert az eleg gaz lesz. Akkor marad a currents vagy valami hasonlo, de azokat utalom... Sok csicsa de semmi ertelme. Vagy atterek a kollega twitter-megoldasara, bar az nekem valahogy nem jon be.
-
-
törölt tag
válasz gilfoyle #13714 üzenetére
Én feedly-t használok most, be lehet állítani, hogy ne magazinszerű nézet legyen, viszont még így sem annyira kényelmes és stabil, mint a reader. Elvileg még a digg.com ígérte, hogy ebben a hónapban kiadnak egy reader alternatívát, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
cantu99: Amiket én használok:
Accuweather Platinum - időjárás
Antennapod - podcast manager
BK Dictionary - magyar-angol szótár
Dashclock widget - nagyon praktikus widget rengeteg pluginnel
Diceplayer - videólejátszó
Feedly - RSS olvasó
File Explorer - egyszerű fájlkezelő
FTP server - FTP szerver
Galactic Core - élő háttér
HD Widgets - szép és praktikus widget csomag
Helium backup - biztonsági mentéshez
Image shrink lite - kép átméretező
Kingsoft office - ingyenes irodai szoftver
Mobilevoip - VOIP app
Opera beta - webböngésző
Scan AR kód olvasó
Skype - Skype
Soma FM - lejátszó kliens a Somafm.com netrádióhoz
Swype - több nyelvű billentyűzet
Vonatdroid - vonatmenetrend
Whatsapp - üzenetküldő
Wifi analyzer - wifi hálózat alanizáló -
trance89
őstag
válasz gilfoyle #17378 üzenetére
ne írj már marhaságokat, CM-ben akkor lesz play ha felteszed a gapps-ot, a sima play apk feltelepítése sem elég mert a többi google services is kell a play működéséhez amit csak a gapps tartalmaz
a google cuccokat pedig nem véletlenül hagyták ki a CM-ből, a google kérésére nem található meg alapból az összes hivatalos CM romban, külön viszont bármikor telepíthető a gapps csomag[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz gilfoyle #36071 üzenetére
Nálam fent van az ES File Explorer. Bárhol is akarok beállítani hangot, ott felajánlja az ES-t, kiválasztom hogy csak egyszer, betallózom az mp3-at és kész is van.
Már a Nexus előtt is ezt a fájlkezelőt használtam, de csak a Nexusnál jöttem rá erre.
"nincs rá lezsóidő"
-
proci985
MODERÁTOR
válasz gilfoyle #36076 üzenetére
a vicc az, hogy az előző DHDm ezt és az mp3 csengőhangot is tudta alapból. szóval ahhoz képest 4.3 is gyenge volt ilyen szempontból (2013ban filesystemben kommandózni egy ilyen feature miatt, hát izé)
--
más, másnál is történt már 4.4en, hogy éjszaka töltőn is üresre szívta az akksit?
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz gilfoyle #36223 üzenetére
4.3 downgradevel se lennél előbbre, nekem a második nap szárazraszívta vele éjjel az akut, aztán csodálkoztam, hogy nem csörög reggel a telefonom. szeptemberi a telefon, azonnal ment rá 4.3. mikrosim szintén szeptemberi.
4.3 alatt a mobilnet használata az appoknál volt a ludas, ami irdatlanul szívta az akksit, mióta azt átállítottam GPSre, azóta nem merült. aztán váltottam 4.4re és megint előjön a probléma.
viszont 4.4 alatt nem emiatt merül le ejszaka a tolton is. valami szivja az akksit, általában egy restart után rendbejön, de kb hetente egyszer ezt teljesen random előadja. plusz ugyanúgy néha újraindulgat, mint anno a 4.3 (részben ez az akksi miatt is lehetett, részben nem tudom).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest