- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz PPeti1986 #17611 üzenetére
Koszi! Raprobaltam... Sajna csak a 'fuck'tory reset segit majd... Remelem. Mi okozhatja ezt? Azt lehet tudni? Teljesen stock minden. Ezert csodalkozom... Gondolom az hogy roamingban vagyok egy masik orszagban nem befolyasoljaa google accountomat. Tuti nem csak furcsa hogy ahogy kiertunk elkezdett hulyeskedni.
Ha valaki tudja az okat ossza meg velem legyszi. Koszi!HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
FearTomi
őstag
válasz PPeti1986 #4356 üzenetére
Engem nem zavar, nekem még mindig elég a HSDPA+, meg amúgy sem akarom, hogy a telefonom aksi ideje 2 órára csökkenjen az LTE miatt. Meg szerintem mire nekem LTE előfizetésem lesz, már rég másik telefonom lesz Amúgy azt írták, hogy a service menüben még mindig ott a lehetőség kiválasztani, hogy 4G-n csatlakozzon...
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
twine
veterán
válasz PPeti1986 #3766 üzenetére
Régi vágyam, hogy bőr(hatású) hátlap legyen a telefonomon! (Nem tok, vagy páncél)
Kövezzetek meg, de ha ezek közül a "leather" ilyen, azt hiszem le is adom a rendelést a feketére..
De kétségek között vagyok,,,meg a szemem sem az igazi már úgy tűnik
A weblapon meg nem találok pontos leírást,,csak magukat fényezik leginkább...
Ti mit mondtok? Ezek "mintás" fóliák, vagy anyagában is bőr hatású?
Ha az utóbbi,,,,akarooom
Olcsóbb lenne mint az SGP fólia, és "újdonság" is számomra...
És ha tényleg olyan precízek, ahogy fényezik magukat, szvsz elég jól nézne ki a bőr hatás "alatt" a süllyesztett ezüst NEXUS felirat..persze ez már szubjektív[ Szerkesztve ]
-
mcsabi84
senior tag
válasz PPeti1986 #1614 üzenetére
Igazán használhatnátok a link gombot . Sokkal egyszerűbb lesz megtekinteni a linket, mint kimásolni aztán úgy megnyitni.
És telód már van hozzá? Mert én ezt a tokot nézegetem csak egyrészt attól parázok, hogy könnyen kicsúszik belőle a teló, másrészt meg ha leesik, akkor pont nem védi semmi a kényes részeken.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest