- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
aktív tag
Persze alapból nem látod ezt csak ha kiválasztod a task manager/menu/view/processt (alias futó folyamatok). ha nincs gond a rendszerrel akkor alapból ez az exe file nem terheli egyátalán a cpu-t, akkor minden oké is szokott lenni. Csak mar unom hetente hardresetelni ezt a telt. Pedig most nincs igo rajta csak pár játék van fent. Lehet hogy ezt a telt nem szabad kikapcsolni mert utána jelentkezik ez a gond (én este mindig ki szoktam kapcsolni ezeket). Volt már jópár pda-m de ennyit még egyikkel sem szívtam mint ezzel. A gyártónak is elküldtem a képet, hogy elemezgesse.
-
imiadmin
őstag
Nekem a lassulás akkor jött elő, amikor -11 fokban kinthagytam a teraszon 5-6 ótán át...
Mikor be akartam kapcsolni a képernyőt a felső gombbal, egy fehér kép fogadott..
Reset után nagyon lassú volt... többszöri ki-be kapcsolásra sem volt hajlandó megfelelő sebességen dolgozni.... aztán fél óra a szobahőmérsékleten megoldotta a problémát...
Azóta is szakít a drága... (persze nem úgy mint egy androidos, de gyorsabb mint a régebbi wm-es PDA-k).ÜDv
Imi -
1tom
aktív tag
"...valószínűsítem, hogy ennek a pdanak a szoftja nem szeret bootoláskor semmit sem csinálni, ami nem az alap bootolálsi művelethez tartozik."
Ezt meg én nem értem ez alatt mit értesz. Mit kellene még csinálnia egy software-nek bootoláskor ha nem bootolni?
"ami nem az alap bootolálsi művelethez tartozik." Magyarul, hogy te is értsd: Plusz melót nem akar bevallani a cucc bootoláskor mert akkor meg hülyül . Így már ok ?
"Milyen régebbi cucc nem futott neked rajta? Csak úgy példaként, hogy kipróbáljam én is, hogy típus vagy készülék specifikus a gond." Pl: bejeweled 2. A régi pda-imnak ha nem tetszett a feltelepített szoft, egyszerűen nem indította el a cuccot vagy fagyás lett a vége, de egy restart megoldotta a dolgot, de legrosszabb esetben az aksi kivétele tuti gyogyír volt, ennél meg max a lassulás marad meg restart után is.
-
1tom
aktív tag
"Ez a hívás lista a legérdekesebb." Indítsd újra a telt és nézd meg . nekem 1.4-es rom van rajta ebben ezt tapasztaltam.
"Na meg, hogy az ébresztéstól lassul??": Igen ha az ébresztési idő után bekapcsolom a telt, csak szimpla próbából kapcsoltam ki, hogy mi a reakció. Ez lett .
"Amikor megvetted bal lábbal keltél?" igen, elképzelhető. inkább mást kellett volna vennem.
Az elsőnél ha bárhol a kijelzőt megérintettem, a kijelző tetejénél elfoltosodott a kép, a másodiknál usb problémák voltak, a harmadiknál meg lekezdett vibralni a kép, utána meg már csak power gombra fehér kép volt stb...."Nekem megvan amióta megjelent, kb. fél éve és tökéletesen müxik minden. Lefagyasztani persze sikerült, de az a software miatt volt amit ki akartam próbálni.
Persze nem erre való illegális cucc volt." Örülök neki, nekem sajna eddig ezek voltak a tapasztalataim.
-
-
mikrofon
veterán
Köszi, ilyen formában én is megtaláltam, de ha be tudok lépni a "Voice Command2 programba, akkor a névjegyzékbe is és rá tudok kattintani a névre és már hívom is. Más gyártoknál van olyan lehetőség, hogy nyomvatartam a headset gomját és közbe mondom a parancsot. Ez tud ilyet?
-
Lucifair
csendes tag
Süti5:
A tok amit vettem: http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=25972
Ja és a Gsmart modemként használva is EDGE képes (T-Mobile: kb. 100 kbs).Raketta:
Egyértelműen saját hiba. Szlovákiában kanyarvadászat közben nem számoltam azzal, hogy az a kis kő, amit télen szétszórnak a hegyi utakon sózás helyett, azt csak a nagyobb utakon takarítják össze.Üdv,
Lf. -
süti5
őstag
Segítsetek mert a maradék hajam is kihullik
Primot hagyom a fenébe, nem megy, mindent próbáltam már, sys.txt, data.zip, átírtam, kicsréltem, amit akartok, nem ment. Azt írta fel van telepítve, de nem indítja el....
Ugyanezt játsza most az egyszerű, csak Mao térképes verziónál is, 60 mb az egész, feltelepítem, minden okés, aztán elindítom az exével, semmi....ötlet?
-
richter80
csendes tag
köszi, nálam volt elállítva, úgyhogy ma leteszteltem, és remekül működik, igaz, miután kilépek a naviból, kissé lassú lesz a teló, kell neki pár perc, mire összeszedi magát
viszont klafa ez az iGo, egész jó útvonalakon visz, tetszik.
kb 1 hónap múlva megyek a germánokhoz, kíváncsi vagyok, mit produkál
-
richter80
csendes tag
nos: feltettem az iGo-t, elindul, fut szépen, viszont nem talál műholdat. végigfuttattam egy automatikus keresést, semmi. viszont van a telefon beállításai között is egy gps-beállítási rész, hardware-s, ill. software-s gps port-tal. (settings/system/external gps) ezért gondoltam, h ha valakinek van ilyen, működik rendesen, akkor leírhatná azokat a beállításokat, hátha én nyomkodtam el valamit.
-
Én kijelző fóliát is a Speedshopba vettem... Brando Protector Plus, én fényeset vettem (Ultra Clear), az kicsit csúszos, 900Ft környékén volt, és teljesen jól passzol a mobilra... Szerintem nagyon jó és elegáns, mert a gyári azért kicsit elrongyolódostt, de ez tökély.
A méretet nézzétek ,mindegy h eredetileg milyen telefonon volt... egy picit le kellett vágni belőle nekem is. -
-
süti5
őstag
Jóvammá nem kő alázni sosem volt még gps-em
Előtte ami telód volt, szóval hogy kb. milyen fotókat csinál? Mert ami a cikkben vannak képek, azt sikerült a bérház árnyékos felén készíteni, így igazán nem jön ki rajta, milyen valójában a kamera...
Ja és még egy, angol nyelvű az oprendszer vagy magyar? Illetve ha angol, létezik-e rá magyar? -
ctibor
senior tag
"Min keresztül fogad és küld a beállítások szerint?" - Nem nagyon értem a kérdést, de röviden megpróbálom leírni, mit állítottam be, T-mobilra:
Az SMS és MMS küldő fogadó program (Text) menüjében:
Options - MMS Options:
Sending options fül:
Validity period: maximum
Delivery time: immediate
Message size: 300 kb
Delivery report: pipa be
Read report: pipa beReceiving options fül:
Home reception: automatic
Read report: ask me
Send delivery report: pipa be
Reject anonymous: pipa ki
Allowed message types: összes pipa beMMS profiles fül:
Manual: kiválasztva
T-mobile MMS kiválasztva a SIM 1-re. Értékei (Edit):
Profile name: T-mobile MMS
MMSC address: http://mms/t-mobile.hu/servlets/mms
Data Connection: T-mobile MMS GPRS
Gateway: WAP 2.0
IP address: 212.51.126.10
Port: 8080(A SIM2 egy külföldi szolgáltató kártyája, arra egy másik profil van beállítva, de egyelőre az sem működik.)
Ezek voltak a program beállításai.
Most jönnek a T-mobile MMS GPRS beállításai (Start menu - Settings - Connection fül - Connections):
General fül, name: T-mobile MMS
Modem fül:
Connection name: T-mobile MMS GPRS
Select a modem: Cellular line (GPRS)
Acces point name: mms
User name: mms
Password: mms
Domain: -- (üresen marad)
Proxy settings fül: üresen maradNa, most jó sokat írtam, de így hátha valaki észreveszi, ha mégis hibáztam a beállításokkal valahol...
-
GuruZone
őstag
ok meg van a régi interfész. Windows Mobile téma, és a Today beállitásoknál kell pipálgatni és már vissza is tért a régi today,
Viszont volt már egy-két pda-m (utoljára Eten X500), de soha sem volt memória problémám igo-igo8 esetén. Most első inditáskor kiirta az out of memory-t.
Utána belepiszkáltam sys.txt-be, de azt honnan tudom hogy milyen értékeket adhatok meg a memóriabeállitás esetén????
Tegnap például semmi nem futott, mégsem indult el. következő klikkre elindult. ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest