- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Nem tudom másnak van-e hasonló gondja, de nekem marha halk a telefonom, megcsináltam már a topic elején lévő registry módosítást is, de pl. utcán csak kihangosított módban tudok beszélni és már lassan egyéb helyeken is csak így, mert nem hallom másként.... néztem a hangszórót, eléggé koszos, a kis lyukakban... szedtétek már szét, érdemes belefogni házilag?
-
süti5
őstag
Valaki használja még mbw-150-es sony ericsson órával a telót?
Lenne egy gondom a használat során és egyeztethetnénk -
süti5
őstag
Persze hogy elvárható, de ha ennyi a baja, én a helyedben nem kapcsolnám ki éjszakára, pl. én sem szoktam soha, elteszem alvóra aztán annyi, kb energiát sem eszik, vagyis nagyon keveset így....
Jelentkezett ez a régebbi szofftal is? Mert ha nem, lehet vissza kéne tenni, nekem az van rajta és semmi gondja, lehet az új szoft akadt össze valamivel nálad... -
süti5
őstag
Én nem tudom ez miért van nálad, de sem nekem sem a bnőm 1205-énél nem jön elő ilyen probléma, ahányszor megnyitom a task managert, szinte csak a task managert mutatja futó programként, mondom ezt úgy hogy egy hete enyém is folymataosan be van kapcsolva, és ilyenkor 1% a prociterhelés....nem tudom mi lehet ez a 98%....
-
süti5
őstag
válasz
MythBuster #391 üzenetére
Kiiírja, igen. Annyit, hogy 1-es vagy 2-es sim-re érkezett a hívás és hogy mikor.
-
süti5
őstag
válasz
Pikkolo^^ #384 üzenetére
Igazából nem értek hozzá, hogy ez egy plusz vagy alapból a WM tudja ezt, de a call history-ban mindent kiír az adott hívásról, hogy melyik kártyáról indítottad/hol fogadtad, illetve hogy mikor.
Erről sajnos nem tudok készíteni képet ,mert a telóval tudnék, de a kamera ugye a hátlapon van -
süti5
őstag
válasz
Pikkolo^^ #381 üzenetére
Az s1205 call history-ja mindent jelez, azt is melyik kártyáról hívtál és azt is, melyik kártyát hívták....
Egyébként nem tudom miért akar mindenki androidot, nekem ez a wm is tökéletes....mindent meg tudok róla csinálni, kellően gyors, wifi, gps is fasza, híváskezelés stb. szintén, a live nature meg időjárás cucc szintén király, ennyi nekem elég is.
-
süti5
őstag
Szerintetek, ha veszek bluetooth fülhallgatót hozzá akkor megoldható, hogy a gps utasításait is azon keresztül halljam a fülemre útközben?
-
süti5
őstag
válasz
Sanyi.mTs #338 üzenetére
Néhányra tudok válaszolni, kb. másfél hónapja használom.
A gps szerintem iszonyat jó, vidéken és külvárosban mindenképpen. Belvárosban nem az igazi, többször is, főleg szűk utcákban, magas épületek között, elveszti a jelet. Autós tartót szeretnék venni én is, viszont olyat kéne, ami minél közelebb van a szélvédőhöz, hogy minél jobban kapjon jelet a gps.Az akksi nálam 3-4 napot bír, extrém esetben sok használattal volt már két nap is, de volt, hogy 5 napig bírta (éjszakára se kapcsolom ki soha).
Szerintem érdemes venni, mert ár/érték arányban verhetetlen, bnőmnek se véletlen vettünk még egyet, én vettem tesztnek, neki meg tegnap előtt
Ja, vettem rá tokot a speedshopban, nem vagyok tokmániás de féltem a telót, és ilyen univerzális tokba tettem, jól is néz ki.
Wifi simán működik, semmi gond.
-
süti5
őstag
Segítsetek légyszíves...
Speedshopban vettünk bnőmnek most egy s1205-öt, viszont bekapcs után cseh nyelven jön be. Odáig kisakkoztam, hogy bekapcsoltuk és elindult ilyesmi, viszont ki tudja megmondani, hogyan kell kiválasztani az angol nyelvet rajta? Próbálgattam saját telón kiválasztani de ott se találom a menükben.... -
süti5
őstag
Autós tartót vettetek már hozzá? Milyen típus ajánlott stb...
Azt hallottam ha valaki gps-t is használja autóban, akkor érdemes ilyen hattyúnyakú tartót venni, hogy minél közelebb legyen a szélvédőhöz, a vétel miatt. -
süti5
őstag
válasz
Donald12 #313 üzenetére
Buzeráltam most de valami nem stimmel, nem tudom állítgatni az értékeket, pedig úgy csinálom ahogy le van írva. A gondom az, hogy set mode, loud speaker, kiválasztva, bemegyek azon belül az audioba, átállítom 20-ra, kérdezi az ok után hogy change setting? yes, kilépek, aztán mikor visszalépek megint az audioba, akkor megint 25. Ez miért lehet? Az összes többinél ezt játsza el...
-
süti5
őstag
Azt nem tudjátok véletlen, hogy mikor az igo beszél, akkor a telefon kihangosított módját használja, mármint a sajátját, vagy csak simán a beszélgetéskori hangerőt? Jó lenne hangosabbra állítani, gondolom ha ki van hangosítva, akkor a legkirályabb.
-
süti5
őstag
válasz
minifoximaxi #292 üzenetére
Én itt vettem, de igazából tök mindegy hol veszed, ha jól tudom speedshop a mao-i forgalmazó (garipapír tőlük van nekem is, bár ugye máshol vettem), az árak mindenhol 56200-59900-ig terjednek, így nagyon nem tudsz mellélőni.
-
süti5
őstag
válasz
Lucifair #287 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyi időt bírja a fólia, mert az átláthatósága szerintem nagyon jó, ötszázért pláne jó vétel volt.
Egyébként benne lennék az ilyen méretre vágott cuccok rendelésében, pláne ha jó áron jönne ki, ha többen rendelünk, bár én még nem láttam olyat, hogy s1205-re való. Az a jó a méretre vágásban, hogy a hangszóró aljáig mehet a fólia, mivel sík a felület és így ott is védi, bár tény, hogy legjobban a képernyőnek kell a karc elleni védelem.
-
süti5
őstag
válasz
Lucifair #284 üzenetére
Én még nem használtam, de itt is érvényes, hogy max edge sebességet tud? Vagy az nem erre vonatkozik? (lehet hülyeséget kérdeztem
Tegnap vettem a telóra fóliát, 500 ft volt egy nagyobb darab, amiből méretre kell vágni, kettő jön ki belőle, egész jó lett szerintem. Tok kéne nekem is, de nem vesz rá a lélek....lusta vagyok mindig visszatenni, akkor meg semmi értelme.
A teló hangerejével viszont nem vagyok elégedett.... tegnap egy megbeszélésen ki kellett hangosítanom, és maxra véve is tök halk volt, komolyan régebi telóim kihangosítás nélkül is tudtak ekkora hangerőt.
A többi tetszik, szerintem szuper teló.
-
süti5
őstag
válasz
richter80 #280 üzenetére
Basszus, én is sajnálom....második törés itt a fórumon egy hónapon belül....
Nem gondoltam, hogy ennyire törékenyek.... ezt tényleg csak egy tok védte volna meg, de azt én sem használok soha, a fólia sem segített volna.
Baromira kell majd vigyáznom, mert az a minimum, hogy egy párszor már leestek az eddigi mobiljaim, de semmi bajuk nem lett pár karcon kívül.... -
süti5
őstag
Videónál van low, medium és high, a high jelenti a 640x480-at?
-
süti5
őstag
válasz
imiadmin #273 üzenetére
Egyszerűen nem megy.... ugyanaz van mint a másikkal, hogy feltelepíti, aztán nem tudom elindítani...gőzöm sincs mi lehet a hiba...
Közben észrevettem azt a hibát is, hogy ahogy sd kártyára másolom a fájlokat, akkor mondjuk az autorun.nng elnevezésű nng fájlt csak úgy viszi át hogy autorun és a nevében már nincs benne hogy nng. Ezt is javítottam, egyesével az összes fájlnál, de ez sem segített.... más progit tudtok esetleg?
-
süti5
őstag
Segítsetek mert a maradék hajam is kihullik
Primot hagyom a fenébe, nem megy, mindent próbáltam már, sys.txt, data.zip, átírtam, kicsréltem, amit akartok, nem ment. Azt írta fel van telepítve, de nem indítja el....
Ugyanezt játsza most az egyszerű, csak Mao térképes verziónál is, 60 mb az egész, feltelepítem, minden okés, aztán elindítom az exével, semmi....ötlet?
-
süti5
őstag
Az agyam eldobom....gps progit lecsupaszítottam 54 mb-osra, hogy tesztelni tudjam a gpst, míg nem veszek kártyát bele (kivettem az egyéb nyelveket, ilyesmi..). Próbálom felmásolni a gigára, ahol a szabad terület 76 mb. Nem megy fel rá, azt írja, nincs elég szabad hely a lemezen....ötlet?
-
süti5
őstag
Igo nektek mennyi helyet foglal térképestől-mindenestől?
1-2 gb? -
süti5
őstag
válasz
zsirafmaci #238 üzenetére
Végülis mikor mondta a srác hogy merítsem le nyugodttan, hazajöttem, 1 órát volt bekapcsolva, néhányat dumáltam róla aztán kerestem a neten egy gyári kézikönyvet ami azt írja hogy első használat előtt töltse fullra, így rádugtam 10 órát töltőre.
Lesznek majd kérdéseim, de egyelőre nagyon bejön
Fóliát tettetek a kijelzőre? Nekem még rajta van a gyári fólia, de már szívesen levenném. -
süti5
őstag
Meg van az új teló
Első használat előtt 12 óráig kell tölteni?
Srác boltban azt mondta merítsem le most teljesen és utána 12 óra...
Szerintetek? -
süti5
őstag
Microsd hc kártyákat fogad ez a gép? Vagy csak microsd-t? Vagy adapter kell hozzá?
Egyáltalán, a két krátya között mi a különbség? Sebesség esetleg?
-
süti5
őstag
Videót milyen felbontásban rögzít? A tesztben 320x240-et említenek ezen a linken meg vga azaz 640x480 szerepel. Ez pl. nagyon nem mindegy.
-
süti5
őstag
Jóvammá nem kő alázni sosem volt még gps-em
Előtte ami telód volt, szóval hogy kb. milyen fotókat csinál? Mert ami a cikkben vannak képek, azt sikerült a bérház árnyékos felén készíteni, így igazán nem jön ki rajta, milyen valójában a kamera...
Ja és még egy, angol nyelvű az oprendszer vagy magyar? Illetve ha angol, létezik-e rá magyar? -
süti5
őstag
Két dolog érdekelne a telóval kapcsolatban, nagyon szemezek vele.
Az egyik, hogy mikor gps-t használ az ember, akkor el lehet fordítani a képet?
A másik, hogy milyen a fotók, videók minősége? Megüti mondjuk a se k800 szintjét, ami szintén 3 mp, viszont autofókuszos?Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged