- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
arden
csendes tag
Maxiri: nem, nem a ramba ment, nem felejt el semmit még ha kifogy akkor sem
Természetesen újraindításnál, soft resetnél sem. A mobilinternetet még én sem probáltam, de nyilván van rá megoldás. Ha más nem, és mindig az elsődlegesről netezik, akkor másodlagosnak teszed azt, amiről telefonálsz. Később én is ki akarom majd próbálni...
Benji96: én is gondolkodtam a kínain, de ellene szól hogy ált. az üzemidő és minőség nem annyira jó, nincs számla és nincs garancia. Általában én azt hallottam, hogy bár fejlődnek nagyon ezek a kínaiak, de még mindig nem az igazi. Ez a Gigabyte pedig a maga kategóriájában egy nagyon minőségi darab, akku ideje nagyon jó, nálam a strapát is jól bírja stb. Én csak ajánlani tudom - bár a chipset ebben is kínai (s pl. a GPS lassan melegedik be hidegindítás után), ezért az árért... Pl. a kínaiak hangminősége lehet necces stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Filmvilág
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- PlayStation 5
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest