- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
richter80
csendes tag
és igen! nekem is sikerült! tegnap este kicsúszott a kezemből, és a padlón landolt. egy 3 cm-es repedés a képernyő jobb alsó sarkában, és már semmit nem is tudok vele kezdeni
azt hiszem, már értem a nokia 5xxx sorozat peremét a képernyő körül... ide még csak annyit, h amellett hogy ez az én balf@szságom, de ez tényleg röhej, h ennyit sem bír ki. anno az 5320-as nokiám a 3-ról kiesve majdnem agyonütött ugyan valakit, de használható maradt, az ijedtség nagyobb volt, mint a kár, szerencsére. úgyhogy csatlakoznék az egyik előttem szólóhoz, aki hasonló cipőben jár: ha valakinek van halott gsmart-ja, de a képernyő franya, írjon!
thx
-
richter80
csendes tag
köszi, nálam volt elállítva, úgyhogy ma leteszteltem, és remekül működik, igaz, miután kilépek a naviból, kissé lassú lesz a teló, kell neki pár perc, mire összeszedi magát
viszont klafa ez az iGo, egész jó útvonalakon visz, tetszik.
kb 1 hónap múlva megyek a germánokhoz, kíváncsi vagyok, mit produkál
-
richter80
csendes tag
a winmo7 gsmart-ra hekkelése meg felejtős, most olvastam, h elég komoly hardware igénye van, úgyhogy majd legfeljebb a köv. teló
-
richter80
csendes tag
nos: feltettem az iGo-t, elindul, fut szépen, viszont nem talál műholdat. végigfuttattam egy automatikus keresést, semmi. viszont van a telefon beállításai között is egy gps-beállítási rész, hardware-s, ill. software-s gps port-tal. (settings/system/external gps) ezért gondoltam, h ha valakinek van ilyen, működik rendesen, akkor leírhatná azokat a beállításokat, hátha én nyomkodtam el valamit.
-
richter80
csendes tag
meg egy gyors kérdés:
most látom a winmo7-es samsungot a főoldalon, szerintetek rá lehet erre a gsmartra hekkelni az új oprendszert, v. esetleg lehetséges, h a gigabyte kiad egy frissítő pakkot?
-
richter80
csendes tag
-
richter80
csendes tag
válasz
Lucifair #244 üzenetére
hali,
én egy 4 GB-s kártyát rendeltem mellé, + autós tötltő (szintén speedshop). ha szeretnél rá navit, (kb 120 mb, + térképek), szerintem ez bőven elég, egy rakás zene, film is ráfér még, és ár-érték arányban is elég jó. nézz szét a speedshop-on, találni fogsz megfelelőt, garantáltan olyat, ami jó is a telóhoz
lcdtv:
csak annyi hozzáfűzés, hogy szégyen, amit kézikönyv néven hozzáadnak, de van egy pár weblap, ahonnan le lehet tölteni user guide/manualt. érdemes rákeresni, hátha abból ki lehet szedni némi infot. azért utánaolvasok, és szólok, ha találtam valamit.
-
richter80
csendes tag
Hali,
Én egy hete vettem egy ilyet, és eddig nincs is vele gond, bár gps-t nem talál, de nagyon nem is foglalkoztam vele. Ha valakinek van rá esetleg ötlete/használja ilyesmire, szívesen fogadok tanácsokat (iGo8 van rajta).
Más: van, aki frissített már winmo 6.5.3-ra? Egyáltalán lehetséges ennek a firmware-ét frissíteni? Mert eddig össz. a sony xperia-hoz találtam hivatalos frissítést, ehhez még a gigabyte saját oldalán sem.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest