- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
aktív tag
Ezen már a legújabb szoft van. Hard reset után az én telomban ezek a processek 0 értéket mutatnak, de pár ki és bekapcsolás után el kezd hülyülni így sajna, és minden esetben ez a device.exe a hunyó. Összességeben jó tel lenne ez, ha ez a probléma nem jelentkezne. Azt hiszem annyi elvárható ettől pda-tól is (az eddigi pda-imnál nem volt gond) ha estére ki akarod kapcsolni akkor ezt probléma nélkül tegye, és ne legyen ilyen probléma akár a 100-adik ki- és bekapcsolás után sem.
-
1tom
aktív tag
Meg is jött a válasz a gigatól :
Dear Tom,
Thanks again for your mail.
Since you have done the clean boot, and the situation happens when there's no 3rd party softwares, we are sorry that a further testing or examination to your phone might be required.
Please contact supplier/retailer (where you purchased the product) for further assistance. We are really sorry for the inconvenience you have with our product.Best Regard,
GSmartGoggle fordítóval magyarul (már amennyire jó):
Kedves Tom,
Még egyszer köszönöm a levelet.
Mivel tettél a tiszta rendszerindítást, és a helyzet történik, amikor nincs 3rd party szoftverek, mi sajnáljuk, hogy egy további vizsgálat, vagy vizsgálat a telefonra lehet szükség.
Kérjük, forduljon szállító / kereskedő (ahol a terméket vásárolta), további segítségért. Igazán sajnálom a kellemetlenségért van a mi termék.
( A speedshopban azt mondták, hogy a szoftal nem tudnak mit kezdeni, úgy hogy hagyom az egészet).Legjobb Regard,
GSmartAzt hiszem hamar megválok ettől a teltől, és veszek valami mást. Ahogy a speedshop weboldalán található fórumon is írta valaki "57 ezerért ez kezd rossz vicc lenni.. " [link]
Ennyi.
-
1tom
aktív tag
Persze alapból nem látod ezt csak ha kiválasztod a task manager/menu/view/processt (alias futó folyamatok). ha nincs gond a rendszerrel akkor alapból ez az exe file nem terheli egyátalán a cpu-t, akkor minden oké is szokott lenni. Csak mar unom hetente hardresetelni ezt a telt. Pedig most nincs igo rajta csak pár játék van fent. Lehet hogy ezt a telt nem szabad kikapcsolni mert utána jelentkezik ez a gond (én este mindig ki szoktam kapcsolni ezeket). Volt már jópár pda-m de ennyit még egyikkel sem szívtam mint ezzel. A gyártónak is elküldtem a képet, hogy elemezgesse.
-
1tom
aktív tag
Ez az a cucc ami miatt belassul a telefon: [link] (a kijelölt rész a mókás). Így néz ki nekem a process lista amiután bekapcsolom ezt a "telefont". Sajna a maradék 2% nem elég arra, hogy használható legyen ez a cucc
.
-
1tom
aktív tag
"...valószínűsítem, hogy ennek a pdanak a szoftja nem szeret bootoláskor semmit sem csinálni, ami nem az alap bootolálsi művelethez tartozik."
Ezt meg én nem értem ez alatt mit értesz. Mit kellene még csinálnia egy software-nek bootoláskor ha nem bootolni?
"ami nem az alap bootolálsi művelethez tartozik." Magyarul, hogy te is értsd: Plusz melót nem akar bevallani a cucc bootoláskor mert akkor meg hülyül . Így már ok ?
"Milyen régebbi cucc nem futott neked rajta? Csak úgy példaként, hogy kipróbáljam én is, hogy típus vagy készülék specifikus a gond." Pl: bejeweled 2. A régi pda-imnak ha nem tetszett a feltelepített szoft, egyszerűen nem indította el a cuccot vagy fagyás lett a vége, de egy restart megoldotta a dolgot, de legrosszabb esetben az aksi kivétele tuti gyogyír volt, ennél meg max a lassulás marad meg restart után is.
-
1tom
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #366 üzenetére
Igen ez, így van . Csak azért próbáltam ki ezt a dolgot, hogy lássam a gyári szoftban levő cuccal mit csinál, mert ha bármi régebbi játékot vagy bármi mást eddig feltettem, utána iszonyatosan lelassult a telefon, hát sajna még ettől is belassult és csak a clean boot segített rajta. valószínűsítem, hogy ennek a pdanak a szoftja nem szeret bootoláskor semmit sem csinálni, ami nem az alap bootolálsi művelethez tartozik. Remélem a gyártó rájön ezekre a hibákra magától és kiad egy rendesebb szoftot. Mert sajna amikor én jeleztem nekik ezeket a gondokat csak lepattintottak. Ezt még egy pdanál sem tapasztaltam, pedig volt már vagy 8 féle wm telefonom.
-
1tom
aktív tag
"Ez a hívás lista a legérdekesebb." Indítsd újra a telt és nézd meg . nekem 1.4-es rom van rajta ebben ezt tapasztaltam.
"Na meg, hogy az ébresztéstól lassul??": Igen ha az ébresztési idő után bekapcsolom a telt, csak szimpla próbából kapcsoltam ki, hogy mi a reakció. Ez lett .
"Amikor megvetted bal lábbal keltél?" igen, elképzelhető. inkább mást kellett volna vennem.
Az elsőnél ha bárhol a kijelzőt megérintettem, a kijelző tetejénél elfoltosodott a kép, a másodiknál usb problémák voltak, a harmadiknál meg lekezdett vibralni a kép, utána meg már csak power gombra fehér kép volt stb...."Nekem megvan amióta megjelent, kb. fél éve és tökéletesen müxik minden. Lefagyasztani persze sikerült, de az a software miatt volt amit ki akartam próbálni.
Persze nem erre való illegális cucc volt." Örülök neki, nekem sajna eddig ezek voltak a tapasztalataim.
-
1tom
aktív tag
Nekem 5 napja van ilyen telefonom ,de nem igazán vált be. Ha pl az igo-t többször használom, az egész rendszer nagyon belassul és a ki- és bekapcsolás sem oldja meg a dolgot csak a clean boot. Mar több igot kipróbáltam de mindegyik használata után idővel jelentkezett a lassulási probléma. De sikerült ezt a lassulást úgy is elérnem,hogy ha beállítottam a telt ébresztésre, majd kikapcsoltam a pda-t. Az ébresztési idő elteltével bekapcsoltam újra ezt a telefonnak nehezen nevezhető valamit ekkor elkezdett szakaszosan (akadozott a hang ) "ébreszteni". Nah ez után olyan bonuszként megint a jó gyors akadozó menü lett az eredmény. A telefon részével is gondok vannak : pl ha valaki hívott akkor még látod a telefon száma helyett a nevét ( amit beírtál a telefon könyvben) , újraindítás után megnézed a híváslistát és már csak a szám van név nincs. Másik probléma : nekem stereo bluetooth headsetem van (mw600) amiután összepárosítottam a ezzel a cuccal elvben minden oké volt ,de ha véletlenül a headseten található telefon felvevő megnyomom úgy hogy nincs bejövő hívás, a headset kiakad (nekem ezen kivül egy Airis t482 pda tel van azzal ilyen sosem volt és most sincs, pedig az sem egy HTC) . Ennyi pénzért ennyi szoft bug ami jár. Hiába irtam le ezeket a gyártónak simán lepattintottak, hogy szedjem le ezt meg azt, szerintem meg valamit csinálni kellene ennek a cuccnak a szoftjával mert ez így eléggé gyerekjátéknak tűnik, és nem pda-nak. Aki ilyet akar venni az jól gondolja meg. Arról nem is beszélve az 5-ik telefon van nálam ebből a típusból, mert mindegyiknek volt valami gondja. 5 napon keresztül minden nap a speedshopba járkáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest