- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
aktív tag
Ezen már a legújabb szoft van. Hard reset után az én telomban ezek a processek 0 értéket mutatnak, de pár ki és bekapcsolás után el kezd hülyülni így sajna, és minden esetben ez a device.exe a hunyó. Összességeben jó tel lenne ez, ha ez a probléma nem jelentkezne. Azt hiszem annyi elvárható ettől pda-tól is (az eddigi pda-imnál nem volt gond) ha estére ki akarod kapcsolni akkor ezt probléma nélkül tegye, és ne legyen ilyen probléma akár a 100-adik ki- és bekapcsolás után sem.
-
mikrofon
veterán
lehet, hogy már leírták, vagy próbáltad, de nekem is volt ilyen problémám, és úgy tettem halhatóvá, hogy a telefon hangerejét max-ra állítottam (nem az IGO-ban, hanem kívül a főképernyőn) és ezzel sokkal hangosabb lett. Azt is megfigyeltem, hogy ha az IGO-ban állítom a főhangerött akkor nem változik a hangerő!
-
Lucifair
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült modemként használni a Gsmartot notebookhoz. Nagyon nehéz volt...
miután beállítottam a szolgáltatóm GPRS kapcsolatát, már csak fel kellett fedeznem a WM6.5 főoldalán az "Internet sharing" ikont. Ami rákérdez, hogy melyik kapcsolatot milyen módon USB/Bluetooth akarom kapcsolni a számítógéphez. Már csak azon töprengek, hogy miért kellett ennek a megtalálásához 2 hét.
Más: A telefon tok használatát tényleg csak ajánlani tudom. Így tegnap csak a motoromat törtem össze, a zsebemben a Gsmart sértetlen maradt. Bár, azt hiszem jobban örültem volna ha fordítva történik...
Üdv,
Lf. -
Donald12
tag
Ha visszalapozol a 137-es hozzászólásban van szó a hangerővel való bűvészkedésről. Én emeltem a hangerőn, de túl sokat nem érdemes, mert torzítani kezd, próbálgasd a leírás alapján, hogy mi az ami neked megfelelő. De óvatosan ezzel a buherálós menüvel, más dolgokhoz nem szabad hozzápiszkálni, csak ha valaki biztos a dolgában.
-
Lucifair
csendes tag
Fóliát én is vettem a Speedben, bár jóval drágábban mint te (már nem emlékszem melyik GPS fóliája volt. Tegnap volt annyi időm, hogy szórakozzak a méretre vágással (még nem tökéletes, de ha megint lesz energián szöszmötölni, akkor még alakítok egy kicsit a hangszóról körüli lukon. Amúgy eBay-en árulnak ilyen ultra clear fóliákat, gyárilag méretre vágva. Esetleg többen összeállva lehetne rendelni több darabot.
A tok nem rossz, de nekem is figyelnem kell arra, hogy használjam. Amúgy nekem különösen nincs bajom a hangjával, csak a gyári hangok kicsit bugyuták (kinek jut eszébe pl. komolyzene részletet beállítani csengőhangnak...)
Üdv,
Lf. -
Donald12
tag
Nem éri meg túl sokat kínlódni. A telefon telefonálásra való, a navigáció meg navigálásra. Régebben nálam is fő szempont volt telefon vásárlásnál a GPS, de végül egy készüléken sem tudtam megfelelően használni. Ha meg véletlenül ment, akkor a legrosszabb pillanatban jött bejövő hívás és ... Szóval feladtam, vettem egy Wayteq BT820 navigációt, IGO8 remekül fut rajta, bekapcs után másodperceken belül talál jelet, stb. Egyszer próbáltam ezen a telcsin is valamilyen teszt progival, de miután kb. 5 perc elteltével talált csak jelet feladtam. De ez csak az én véleményem, és egy jó tanács a tapasztalataim alapján, úgyhogy ne kövezzetek meg.
-
imiadmin
őstag
sziasztok,
Hát igen.. nekem is sok időmbe tellett mígy összevadásztam a 400x240-es data.zip file-t...
Időközben meg kiadták a Primo 1.1-es változatát, ami meg nem kompatibilis a régebbi (primo-s) data.zip fileokkal...Ha kell, felrakom valahová a data.zip-et.... ki tud jó helyet ahol nem törlik azonnal?
Üdv
Imi -
Raketta
csendes tag
Az igo primo-t nem ismerem, nekem az igo8 van fenn. Azt simán fel tudtam telepíteni. Megy rendesen, de az tény, hogy nem támoogatja 100%-ig ezt a felbontást. Elfordított üzemben nem tölti ki teljesen a képernyőt, viszont álló helyzetben tökéletes. Ettől még müxik úgy is, csak marad fekete csík.
Ötlet? Próbáld az igo8-at.
-
imiadmin
őstag
-
richter80
csendes tag
-
-
Raketta
csendes tag
Előtte nekem Blue Angel (HTC) volt, amivel akkor sem sokat fotóztam, és elég gyenge volt.
Ennek a képei közepesek, ha van elég fény egész tűrhetőek. Ritkán használom fényképezésre.Természetesen angol nyelvű az oprendszer. Gondolom lehet rá magyarítást tenni, mint minden winmo-ra, de én meg sem próbáltam az előző telefonon sem és ezen sem. Talán akkor elveszít ez néhány alkalmazást illetve lehetőséget. Erre például nem tanácsos másmilyen tárcsázót feltelepíteni, mert akkor csak az elsődleges kártyáról tud hívni. A sajátjáról egyszerűen lehet választani, hogy melyik kártyáról hívjon.
-
Raketta
csendes tag
A gps használata semiféle összefüggésben nincs a képernyő orientációjával. (olyan kérdés, hogy lefekhetek-e az autóban ha jár a motor?
) Ez csak a használt programtól függ. Pl. igo-val elfordítva is és állítva is megy. Csupán a használt programnak kell ismernie mindkét irányú felbontáshoz tartozó képernyő beállításokat (képeket).
Nem tudom milyen képeket készít a k800, de ezek átlagos, egész tűrhető képek az objektívhez képest, de nem egy digitális féynképezőgép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 1 / 2
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged