- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucifair
csendes tag
válasz
richter80 #280 üzenetére
Hi,
Sajnálattal hallom ami történt (eddig a fórumokon veled együtt a 3. képernyőtörést hallottam). Tényleg érzékenyek, bár szerintem ez minden nagy érintőképernyőt fenyeget. Régi telefonjaimat én is előszeretettel ejtettem le, úgyhogy ennek vettem egy brando tokot. Eddig egyszer ejtettem le tokban és csak fél méterről, szerencsére nem történt baja.
Más:
Használta-e valaki közületek a gsmartot mobil internetezéshez, mint a notebook modemjét? (Eddig a SE telefonomat használtam mint internet modem.) Ha igen, kérem árulja el hogy csinálta, beállítások, stb. (a szolgáltatóm, a T-Mobile egyre kevésbé szolgálatkész bármiféle beállítás terén. "Majd a szerviz beállítja pénzért.", "Ja, nem itt vásárolta? Akkor sajnos nem tudunk segíteni." Régen, 5 évvel ezelőtt mindenféle beállítást le lehetett tölteni a honlapjukrólmost meg semmit sem találok...)
Üdv,
András -
imiadmin
őstag
válasz
richter80 #280 üzenetére
Sajnálattal olvasom, hogy összetört... ( R.I.P. )
Nekem már kétszer kirepült a kezemből... mind a két alkalommal a kocsiból kiszállás közben... (mert mindent egyszerre szeretnék magammal vinni
) az asszfalton landolt a hátlapon csúszva.. én megúsztam...
Az egyszer biztos, hogy nem egy Nokia 5210....
-
süti5
őstag
válasz
richter80 #280 üzenetére
Basszus, én is sajnálom....második törés itt a fórumon egy hónapon belül....
Nem gondoltam, hogy ennyire törékenyek.... ezt tényleg csak egy tok védte volna meg, de azt én sem használok soha, a fólia sem segített volna.
Baromira kell majd vigyáznom, mert az a minimum, hogy egy párszor már leestek az eddigi mobiljaim, de semmi bajuk nem lett pár karcon kívül.... -
Raketta
csendes tag
-
lcdtv
tag
válasz
richter80 #246 üzenetére
Köszönöm, én több forumot is olvastam de nem nagyon van rá megoldás ezidáig.Nem tudom hogy szoftveres és vagy hardveres ez a probléma de jó kis teló lenne ha ezt is tudná.Sajna ha nincs rá mód akkor kénytelen leszek a Samsung B7722-es mobilját választani,igaz nincs benne GPS meg winmo de legalább arra amire veszem ( 2 sim egyszerre lehet használni) arra jó.Igazából nem értem hogy akkor minek a 2 sim foglalat ebbe a telóba ha nem tudom egyszerre elérhetővé tenni őket.!!??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen NAS-t vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged