- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #366 üzenetére
Igen ez, így van . Csak azért próbáltam ki ezt a dolgot, hogy lássam a gyári szoftban levő cuccal mit csinál, mert ha bármi régebbi játékot vagy bármi mást eddig feltettem, utána iszonyatosan lelassult a telefon, hát sajna még ettől is belassult és csak a clean boot segített rajta. valószínűsítem, hogy ennek a pdanak a szoftja nem szeret bootoláskor semmit sem csinálni, ami nem az alap bootolálsi művelethez tartozik. Remélem a gyártó rájön ezekre a hibákra magától és kiad egy rendesebb szoftot. Mert sajna amikor én jeleztem nekik ezeket a gondokat csak lepattintottak. Ezt még egy pdanál sem tapasztaltam, pedig volt már vagy 8 féle wm telefonom.
-
GuruZone
őstag
válasz
Sanyi.mTs #345 üzenetére
SMS íráshoz én ezt a Resco Keyboard-ot használom, körmöm nincs, de úgy gépelek, mint a szél.
Azt hiszem Resco Keyboard Pro 6.0...
-
imiadmin
őstag
válasz
Sanyi.mTs #345 üzenetére
- ujjal mennyire használható napi szinten?nagyon jól használható... max SMS miatt kell a cerka.
- billentyűzár van rajta? milyen?
Van rajta, de nem érdemes használni, ugyanis ha nincs használatban a kijelző elmegy aludni, amit a készülék tetején lévő gombbal lehet újra felébreszteni.
Természetesen ha érkezik egy hívás, akkor magától is előjön...
- a kijelző egy síkban van a szélével?
egy síkban van.. nagyon pofás...
- térereje mennyire jó/rossz?
Meglepően jó a térerő. Most egy E50-et használok -a fenti okok miatt #317- és ahol eddíg az s1205-nek volt optimális térereje, az E50-nek nem nagyon...remélem tudtam segíteni...
-
Raketta
csendes tag
válasz
Sanyi.mTs #338 üzenetére
Egy pár kérdésre adok választ az eddigi tapasztalataim alapján:
1) ha sim1-en telefonálok és jön hívás sim2-re, akkor:
- foglaltat jelez a sim2 hívójának? - NEM, nem kapcsolható lesz a másik, mintha ki klenne kapcsolva
- kapok "nem fogadott hívást" a készüléken, h sim2-ről hívtak? - Esetleg, ez szolgáltató és/vagy beállítás függő.
2) GPS (igo-val) mennyire használható Bp-en? - Ha megtalálta a jelet nincs vele gond, de azt egyhelyben jobb kivárni.
- ha összepárosítom a telót az autós kihangosítóval, akkor ott szólal meg a GPS? - Nem.
- navigálás közbeni hívás mennyire lassítja be a telót? - Nem lassítja, sőt közben ugyanúgy mondja a dolgokat ha kell kanyarodni vagy egyéb.
- van aki rendszeresen használj a navigációt? - Többé kevésbé...
- ki milyen autós töltőt vett hozzá? - Nincs
- ki milyen autós tartót vett hozzá?- Nincs
3) érdemes még ilyet venni? (wm6.5, stb miatt) - Szerintem igen
4) mennyit bír az aksi? (főleg azok tapasztalata érdekel, aki régebb óta használják) - Három - négy nap rendszerint, 5-6 őra navigálás egyben simán. Akkor persze nem bírja 4 napig.
5) bármilyen microUSB-s kábellel lehet tölteni? - IgenRemélem segítettem.
-
süti5
őstag
válasz
Sanyi.mTs #338 üzenetére
Néhányra tudok válaszolni, kb. másfél hónapja használom.
A gps szerintem iszonyat jó, vidéken és külvárosban mindenképpen. Belvárosban nem az igazi, többször is, főleg szűk utcákban, magas épületek között, elveszti a jelet. Autós tartót szeretnék venni én is, viszont olyat kéne, ami minél közelebb van a szélvédőhöz, hogy minél jobban kapjon jelet a gps.Az akksi nálam 3-4 napot bír, extrém esetben sok használattal volt már két nap is, de volt, hogy 5 napig bírta (éjszakára se kapcsolom ki soha).
Szerintem érdemes venni, mert ár/érték arányban verhetetlen, bnőmnek se véletlen vettünk még egyet, én vettem tesztnek, neki meg tegnap előtt
Ja, vettem rá tokot a speedshopban, nem vagyok tokmániás de féltem a telót, és ilyen univerzális tokba tettem, jól is néz ki.
Wifi simán működik, semmi gond.
-
válasz
Sanyi.mTs #100 üzenetére
Idióta voltam. Azért tűnt halknak a telefon, mert a kijelzővédő fóliát nem szedtem le és az nem volt kilyukasztva a hangszóró felett (úgy tűnt). Most kivágtam a hangszórónál, és nagyon jó a hangerő. Bocs
Cspety: 1.-es esetem még nem volt, vagy talán egyszer, és akkor nem jelezte azthiszem a hívást csak h volt egy hívás, mint a nem fogadott. De ez nem tuti, így elékszem. 2.-es eset: lehet IGO8 közben telefonálni, utána simán folytatódhat a navigáció.
-
-
válasz
Sanyi.mTs #108 üzenetére
Majd lehet megpróbálom. Találtam egy ügyes progit, ingyenes: MyMobiler - ezzel lehet screenshotot csinálni. Levelezgetek a GigaByte support fórummal, rendesnek tűnnek, mondják hogy küldjek screenshotot a hibákról stb.
Bejelentettem azt is hogy lehetne beszéd alatt nagyobb ahangerő, de azt mondják még mindig, hogy más nem panaszkodott rá: így aki hasonlóan vélekedik kérem jelentse be, és küldjétek el a privibe hogy milyen azonosító emaillel vetttek fel a hibát.
Szerintem ha kilakul egy jó felhasználói tábor, kidobnak majd frissítést akár 6.5.3-ra is. Van ötlete valakinek, hogy holcsináljunk Gsmart fórumot, vagy regisztráljak egy ingyeneset? Meg lehetne osztani progi tippeket stb.
Üdv,
-
ctibor
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #60 üzenetére
Egyetlen okom volt:
tartósan, több évre külföldre mentem dolgozni és itt egy helyi kártyát használok, de a család, a régi barátok miatt nem akartam teljesen megszüntetni a magyar számomat sem. Két telefont cipelni viszont macerás.
Januártól vagyok kint és eddig mégis ezt tettem, mert 2001 óta (!) WinMo alapú PDA telefonjaim vannak, ráadásul az Omniát nagyon szeretem is! De most, hogy a Gsmart megjelent, így végre két kártyás verzióban is kapok WM 6.5 PDA-t, elszántam magam a két telóm egyesítésére.
Mr.Csizmás-nak:
A GPS NMEA (jól írom?), de szépen teljesít - az Ominám se fog gyorsabban vagy stabilabban jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone-t használók OFF topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Opel topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest