- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
imiadmin #380 üzenetére
HTC Diamond 2 klón Ugyanaz a proci van benne, mint az S1205-ben és nem egy sebesség bajnok Android alatt. Nem szagatt, de néha gondolkodik 1-2 mp-et. Dual sim sajnos nem megy, droid rom-ot nem tudom honnan lehetne letölteni.
Az említett G1317-ba kerülő processzor viszont elég szépen meg tudja hajtani az Androidot.
linkMás. Van olyan WM-es híváskezelő amelyik kezeli a dual sim-et? Az alap WM-el lehet hívást indítani mind a két kártyáról, de a call history nem jelzi, hogy az adott szám melyik kártyát hívta.
-
imiadmin
őstag
válasz
imiadmin #374 üzenetére
van itt egy hír, miszerint a Mediatek is az android felé kacsintgat...
http://english.people.com.cn/90001/90778/90860/6890733.html
ÜDv
Imi -
válasz
imiadmin #323 üzenetére
Sziasztok!
Engem is érdekelne, biztos ami biztos.
Most apukám is vett egy ilyen telót, most a pénteki akcióban.Érdekes, hogy úgy látom neki nincs az előlapon LED, ami nálam a töltést meg nem fogadott hívást stb.. jelzi. De más nagy eltérést nem látok eddig az azonosítókban sem, minha egy árnyalatnyit más műanyagból lenne a hátlap.
-
imiadmin
őstag
válasz
imiadmin #322 üzenetére
Találtam egy fószert az ebay-on, aki ilyen Toutch Screen Digitizer-eket árul mindenhez (régebbi Gigabyte telóhoz való is van $12,99-ért..).
Írtam neki, hogy s1205-höz kellene. Azt válaszolta, hogy lot of sizes van neki és segít keresni hozzá valót, de kellene egy pár adat...
Tehát ha van valaki akinek tönkrement és esetleg szétszedte, nem tudna képet küldeni róla? kellene a külméret ill kép a csatlakozásról. Esetleg valami azonosító szám ha van rajta?
Ha sikerülne belőni, hogy melyik kell hozzá, hatalmas előrelépés lenne, mert az itthoni 30e+áfás csereár -őszintén szólva is- rablás...
(tudva azt, hogy jövő hét pénteken a speedshop akciózza a telót bruttó 49990-ért...)Üdv
Imi -
süti5
őstag
válasz
imiadmin #273 üzenetére
Egyszerűen nem megy.... ugyanaz van mint a másikkal, hogy feltelepíti, aztán nem tudom elindítani...gőzöm sincs mi lehet a hiba...
Közben észrevettem azt a hibát is, hogy ahogy sd kártyára másolom a fájlokat, akkor mondjuk az autorun.nng elnevezésű nng fájlt csak úgy viszi át hogy autorun és a nevében már nincs benne hogy nng. Ezt is javítottam, egyesével az összes fájlnál, de ez sem segített.... más progit tudtok esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő