- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
-
Donald12
tag
válasz
GuruZone #157 üzenetére
Az én WIN7-emben gyárilag benne van az eszközközpont, egyébként jogtiszta WIN7. Ezt használtam, és jól is működött a firmware frissítés előtt. Most azonban, firmware frissítés után rádugtam a telefont a gépre, erre kiírta hogy új hardvert talált, de hosszú keresgélés után sem talált hozzá drivert. Így most az eszközkezelőben van egy USB 2.0 eszközöm sárga felkiáltójellel, és bármit csinálok (eltávolítás, frissítés, stb.) nem jutok előrébb. Most kellene letöltenem hozzá egy drivert, és manuálisan telepíteni.
Az általad javasolt eszközközpont beállítása csak ezután következhetne.
Csak azt nem értem, hogy mi köze lehet ennek a firmware frissítéshez?Azért köszönöm a tippet.
-
Raketta
csendes tag
válasz
GuruZone #157 üzenetére
A Windows Mobile remekül megy nekem, mindent csinál, csak egy gondom van vele:
ha a telefonon beírok - megváltoztatok valamit a szinkronizálás alkalmával azt mondja a vátoztatások el fognak veszni. Pedig azt állítottam be, hogy az eszközön lévő legyen a mérvadó.Tudsz erre megoldást?
-
Raketta
csendes tag
válasz
GuruZone #151 üzenetére
Hmmm. Én is még várok, mert minden amit eddig feltettem, beállítottam elvész.
1. Igen tudtuk, ezért írtam le egy korábbi (142) hozzászólásban.
Amúgy négy panelen vannak...2. Igo8 után nekem sem a Nature jön vissza, hanem a régi today. Ottt rábökök a GSMART sorra és minden rendbe jön. Szerintem azért, mert a memóriát kiüríri mert sok kell az IGO-hoz és használat után nem kerül automatikusan vissza. De ez csak egy tipp.
-
Raketta
csendes tag
válasz
GuruZone #145 üzenetére
Ezt a választ kaptam:
Thank you for your kindly mail and inquiry. Currently, S1205 has only one version of English ROM. Therefore, there is no download available at this stage. If new ROM is available in the future, we will upload on our website.
If you have any further suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact us. We will try our best to help you ASAP.
Regards,
GSmart -
Donald12
tag
válasz
GuruZone #137 üzenetére
Én átállítottam, holnap tesztelem.
Tényleg vigyázzatok a SZERVIZ MENÜ-ben! Én kíváncsiságból beléptem a WIFI menüpontba, nem nyúltam semmihez csak BACK-el visszaléptem, de így is törlődtek az eddig beállított Internet kapcsolatok (otthoni router, munkahelyi router, stb.). Az itthoni routert újra beállítottam és működik rendesen, de azért csak óvatosan!És köszi a tippet, tényleg jó lenne ha lehetne így a hangerőn növelni.
-
Raketta
csendes tag
válasz
GuruZone #126 üzenetére
Milyen régi interface-re gondolsz?
Bármit elő lehet csalni illetve be lehet állítani, amit csak akarsz. Az a Winmo előnye.Honosítás természetesen létezik, de én nem tenném fel. Van fizetős de talán van ingyenes is.
Én is gondolozom az autós megoldáson, de szerintem egy egyszerű szivar-usb lesz a nyerő. Gondolom az a megfelelő feszültséget adja, hiszem azért USB. -
Inarus
addikt
A hívással kapcsolatos kérdéseidre idézet a cikkből:
"A hívások kezelése ilyenkor nem nagy ördöngősség, ha a tárcsázó gombot nyomjuk meg, akkor az elsődleges kártyáról indítunk hívást, a másodlagossal való tárcsázáshoz az adott névjegynél/számnál meg kell nyomnunk a menü gombot, majd ki kell választanunk, hogy melyik kártyáról akarunk tárcsázni - bejövő hívásoknál természetesen nincs semmilyen macera, jól működik a dolog."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest