- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bli92
tag
Elég kihalt a fórum. Kérdés, hátha megmozgatja a fantáziátokat. Ha nincs konkrét infótok, csak tipp, az is jöhet. Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy használt, ez év február elsején vásárolt készüléket, ami sajnos kicsit karcos ugyan, de tök jól megy, és esetleg még 4gigás kártya is jár hozzá, headset nélkül, de szükség szerint egy tök jó panasonic fülhallgatóval.
-
Bli92
tag
Üdv.
Rég jártam már itt. Nem tudom ti tapasztaltátok e, de nekem kicsit nagyon kevés a memória. Tehát mondjuk megy az opera, meg az S2P lejátszó, és akkor már nem nagyon akarja működtetni a smartWatch alkalmazásomat, azaz megy, csak mindig leállítja. Nagyon zavaró, mert konkrétan ezért ezt a készüléket vettem a DUAL-SIM kategóriába, mert Winmobillal megy az SE órám, de így elég kényelmetlen. Bár most kipróbáltam egy módszert, amivel úgy tűnik, hogy még mindig él a kapcsolat és már vagy fél napja párosítottam, de a memória akkor is gyenge. Megnyitom pl a hasznaltauto.hu-t és minden mást leállít az operán kívül. Még ezt a szépséges időjárásos kezelőfelületet is. Meg van mikor elgondolkodik.. Szerintetek van megoldás? Azon kívül, hogy ne nézegessek használt autókat
Bár én sok "beépített" cucc helyett mást használok. Tudtok egy jó képnézegetőt? Teljes képernyős, elforgatott képpel? Mert a gyárin nem találtam a funkciót. -
Bli92
tag
Saját magamnak válaszolva, ezt is megoldottam. Felraktam egy S2P nevű zenelejátszót. Igényes felülete van, és nem mellékesen minden állítgatás nélkül támogatja az órám.
Jelenteném, nekem a GPS is jól szuperál, 10 perc volt a hidegindítás a szobám csukott ablakán keresztül (hideg van kint). Én IGO 8-at használok. Nem szórakozik a memória miatt, de nekem is az eredeti windows képernyőre vált vissza. Kicsit belassul tőle, de pár pillanat és rendbe jön.
Ja és az ébresztőn voltam kiakadva mert hát elég gagyi rajta, meg apró, és mire azt álmos fejjel beállítom fel is ébredek, szóval ajánlanám az Ageye alarm progit. Nagyon poén. Vannak benne "szívatások" (így hívja a program) hogy csak úgy szundizhatsz, hogy végigmész a labirintuson amit megjelenít, meg megoldasz számolásokat
és amíg nem vagy kész ott ordít a füledbe amit beraksz ébresztőnek, akár mp3at is!!! sőt, többet is és véletlenszerűen kiválasztja, hogy mivel ébreszt reggelnekem nagyon bejön, de még csak most próbálgatom ezeket.
-
Bli92
tag
Idő közben meglett a készülék, és sikerült beállítanom is, igaz be kellett mennem a speedshop-hoz, mert hibás volt a kijelző, és a harmadik PDA lett olyan ami "jó", de a kijelző hülyeségén kívül minden nagyon ott van, kezdünk összebarátkozni. Azt akarom kérdezni, hogy rajtam kívül van e valaki aki egy SE MBW-150 karórával használja a készüléket, mert ha van akkor a segítségét kérném, ha nincs akkor meg abban segítsetek légyszi, hogy milyen módon tudom a windows media player hangerőszabályzását, azt a százalékosat, hozzárendelni a fizikai hangerőgombokhoz. Mert próbáltam, de sajnos nem jött össze, mert hát csak két gombhoz rendelhettem hozzá funkciót, az egyik az enter, a másik meg a három érintős közül a középső. És nekem a hangerőhöz kéne, mert az órával annak a parancsát tudnám a WMPnek küldeni, vagy valami ilyesmi, és ezért nagyon jó lenne ha össze tudnám hozni.
-
Bli92
tag
Üdvözlet kedves mindenki.
Én a jövőhéten lepném meg magam egy ilyen készülékkel. A kérdésem az lenne, hogy be lehet e úgy állítani, hogy a sim2-ről menjen az internet, mert minden egyéb (hívás, sms) az előfizetéses kártyámról menne és sokkal egyszerűbb ha az alapértelmezett kártya az, a másik szolgáltatótól csak a netet használnám rajta, szóval megoldható valahogy, hogy az legyen a böngészőnél az alap? És ha igen, ha nem, milyen net beállítások kellenek a trémobilhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest