Új hozzászólás Aktív témák
-
Hippo
aktív tag
Sziasztok!
Érdekel valakit s1205, eladó sorba került!
-
b-boy john
csendes tag
válasz
b-boy john #481 üzenetére
Hahó!Csak van vki aki feltöltőkártyás Vodafone-os és használ netet?
-
Raketta
csendes tag
válasz
b-boy john #479 üzenetére
Igen azt választottam.
-
Raketta
csendes tag
válasz
b-boy john #477 üzenetére
valóban. Ez okozhat különbséget?
-
Raketta
csendes tag
válasz
b-boy john #475 üzenetére
Nélam az alábbiakkal megy rendesen:
Access point name: internet.vodafone.net
user name, password, domains - üres -
b-boy john
csendes tag
Sziasztok!Nekem is van egy ilyen telóm, feltöltőkártyás vodafonos az elsődleges kártyám a netet szeretném használni de nem működik hiába állitom be a voda álltal megadott helyre!Segítségeteket előre is köszönöm
ezt a beállítást használtam! -
süti5
őstag
Nem tudom másnak van-e hasonló gondja, de nekem marha halk a telefonom, megcsináltam már a topic elején lévő registry módosítást is, de pl. utcán csak kihangosított módban tudok beszélni és már lassan egyéb helyeken is csak így, mert nem hallom másként.... néztem a hangszórót, eléggé koszos, a kis lyukakban... szedtétek már szét, érdemes belefogni házilag?
-
Hippo
aktív tag
Sziasztok ismét!
Hogyan lehet újratelepíteni a windows mobile 6.5 professional-t az s1205-ön?
Próbáltam feltelepíteni az spb mobile shell programot, de "unsuccesful" szöveg várt mindig amikor az sd kártyára szeretném telepíteni.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Hippo
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy van-e már olyan spb mobile shell verzió, ami gond nélkül kezeli a 2 sim kártyát? És van hozzá magyarosítás!?
Segítsetek kérlek!
Előre is köszönöm!
-
süti5
őstag
Valaki használja még mbw-150-es sony ericsson órával a telót?
Lenne egy gondom a használat során és egyeztethetnénk -
hope2b
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel egy ilyen teló van egy eladóm, tökéletes állapotban!
Részletek itt: http://hardverapro.hu/apro/pda_gigabyte_g-smart_s1205_dual_sim_okos_telefon_g/hsz_1-50.html -
Bálint85
senior tag
Szia!
Érdeklődnék, hogy erre a telóra rá lehet tenni a legújabb android szoftvert mert most 2.2 van rajta és 2.3.4 vagy nem tudom, hogy ennék van e újabb.Nem megy tönkre a teló tőle?
Gyorsabb lesz tőle? -
bioengin
tag
Sziasztok!
Teszt egy Androidos GSmartról...
http://www.technet.hu/telefon/20110621/teszt_ket_sim-kartya_egy_android_mobil/ -
Bli92
tag
Elég kihalt a fórum. Kérdés, hátha megmozgatja a fantáziátokat. Ha nincs konkrét infótok, csak tipp, az is jöhet. Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy használt, ez év február elsején vásárolt készüléket, ami sajnos kicsit karcos ugyan, de tök jól megy, és esetleg még 4gigás kártya is jár hozzá, headset nélkül, de szükség szerint egy tök jó panasonic fülhallgatóval.
-
Bli92
tag
Üdv.
Rég jártam már itt. Nem tudom ti tapasztaltátok e, de nekem kicsit nagyon kevés a memória. Tehát mondjuk megy az opera, meg az S2P lejátszó, és akkor már nem nagyon akarja működtetni a smartWatch alkalmazásomat, azaz megy, csak mindig leállítja. Nagyon zavaró, mert konkrétan ezért ezt a készüléket vettem a DUAL-SIM kategóriába, mert Winmobillal megy az SE órám, de így elég kényelmetlen. Bár most kipróbáltam egy módszert, amivel úgy tűnik, hogy még mindig él a kapcsolat és már vagy fél napja párosítottam, de a memória akkor is gyenge. Megnyitom pl a hasznaltauto.hu-t és minden mást leállít az operán kívül. Még ezt a szépséges időjárásos kezelőfelületet is. Meg van mikor elgondolkodik.. Szerintetek van megoldás? Azon kívül, hogy ne nézegessek használt autókat
Bár én sok "beépített" cucc helyett mást használok. Tudtok egy jó képnézegetőt? Teljes képernyős, elforgatott képpel? Mert a gyárin nem találtam a funkciót. -
wxppro
aktív tag
Üdv, bocs, hogy ide írok, de a többi Gigabyte-s topic halott. Vettem egy ilyen telót, valakinek van tapasztalata? Mire kell figyelni, vigyázni, ilyesmi.
Tudom, nem mai darab, és csak WinMob-os, de nekem tetszik. -
imiadmin
őstag
Hali,
Láttátok már az új gsmart-ot?
G1310 névre halgat és android 2.2 van rajta és DUAL SIM-es!!!
sajna még itthon nem lehet kapni..Úgy nézz ki, hogy mindent tud amit a nagyok...
-
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Hála Bli92-nek sikerült beállítani....
A Gigabyte mérnökei miatt, van keresnivalója a "gyorsbolt" "szakembereinek", hogy pénzt kérhessenek azért, hgy beállítsák az MMS-t....
De most közkincsé teszem a Telenor MMs beállítását Gsmart s1205-re.(hátha másnak is szüksége van rá):
1. csináljunk egy MMS kapcsolatot:
settings->connections->connections
majd itt a My Work Network-ben hozzunk létre egy new modem connection-t az alábbi beállításokkal:
-name: MMS
-modem: Celular Line (GPRS)
-Access point: MMS2. Menjünk be a Message -ba.
Menu->Options->MMS Options->MMS Profiles
Válaszuk a manual-t és hozzunk létre egy új profilt a SIM1-nek:
-Name: Telenor MMS
-MMSC Address: http://mmsc.pgsm.hu
-Data Connection: itt válasszuk ki az elöbbiekben létrehozott MMS kapcsolatot.
-Gateway: WAP 1.0 Gateway
-IP: 193.225.154.22
-Port: 9201Nekem műkszik...
Üdv
Imi -
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Most jutottam odáig, hogy szükségessé vált volna MMS-t küldeni...
egyenlőre nem jutok dűlőre vele.. mindent beállítottam már amit lehet (telenor)
Ha valakinek van működő beállítása, az please ossza meg velünk..Köszi
Imi -
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Egy érdekes problémám van... 8Gb-os PLATINET microSDHC kártyát használok (használtam) s1205-be ami egyszer csak már nem volt elérhető a telefonban. Próbáltam a gépemen leformázni, de már az sem ment... meghalt a kártya. Történetesen volt egy másik (új) ugyanilyen amit beraktam és használtam 2 hétig... aztán ez is elhalálozott...
Kérdés, hogy más is találkozott-e ilyen "problémával", vagy ez a PLATINET gyárt gagyit?Üdv
Imi -
sz.zoli25
aktív tag
Tulajdonképpen az érdekelne,hogy lehet-e kapni magyar menüvel...
-
sz.zoli25
aktív tag
Helló mindenki...
Van már magyar nyelv ehhez a telefonhoz? -
Bli92
tag
Saját magamnak válaszolva, ezt is megoldottam. Felraktam egy S2P nevű zenelejátszót. Igényes felülete van, és nem mellékesen minden állítgatás nélkül támogatja az órám.
Jelenteném, nekem a GPS is jól szuperál, 10 perc volt a hidegindítás a szobám csukott ablakán keresztül (hideg van kint). Én IGO 8-at használok. Nem szórakozik a memória miatt, de nekem is az eredeti windows képernyőre vált vissza. Kicsit belassul tőle, de pár pillanat és rendbe jön.
Ja és az ébresztőn voltam kiakadva mert hát elég gagyi rajta, meg apró, és mire azt álmos fejjel beállítom fel is ébredek, szóval ajánlanám az Ageye alarm progit. Nagyon poén. Vannak benne "szívatások" (így hívja a program) hogy csak úgy szundizhatsz, hogy végigmész a labirintuson amit megjelenít, meg megoldasz számolásokat
és amíg nem vagy kész ott ordít a füledbe amit beraksz ébresztőnek, akár mp3at is!!! sőt, többet is és véletlenszerűen kiválasztja, hogy mivel ébreszt reggelnekem nagyon bejön, de még csak most próbálgatom ezeket.
-
Bli92
tag
Idő közben meglett a készülék, és sikerült beállítanom is, igaz be kellett mennem a speedshop-hoz, mert hibás volt a kijelző, és a harmadik PDA lett olyan ami "jó", de a kijelző hülyeségén kívül minden nagyon ott van, kezdünk összebarátkozni. Azt akarom kérdezni, hogy rajtam kívül van e valaki aki egy SE MBW-150 karórával használja a készüléket, mert ha van akkor a segítségét kérném, ha nincs akkor meg abban segítsetek légyszi, hogy milyen módon tudom a windows media player hangerőszabályzását, azt a százalékosat, hozzárendelni a fizikai hangerőgombokhoz. Mert próbáltam, de sajnos nem jött össze, mert hát csak két gombhoz rendelhettem hozzá funkciót, az egyik az enter, a másik meg a három érintős közül a középső. És nekem a hangerőhöz kéne, mert az órával annak a parancsát tudnám a WMPnek küldeni, vagy valami ilyesmi, és ezért nagyon jó lenne ha össze tudnám hozni.
-
Raketta
csendes tag
-
VenczelG
tag
válasz
igaziszega #411 üzenetére
Én a Shedy Mobile X Console ébresztő programot használom! Iphone stílusú.
-
Bli92
tag
Üdvözlet kedves mindenki.
Én a jövőhéten lepném meg magam egy ilyen készülékkel. A kérdésem az lenne, hogy be lehet e úgy állítani, hogy a sim2-ről menjen az internet, mert minden egyéb (hívás, sms) az előfizetéses kártyámról menne és sokkal egyszerűbb ha az alapértelmezett kártya az, a másik szolgáltatótól csak a netet használnám rajta, szóval megoldható valahogy, hogy az legyen a böngészőnél az alap? És ha igen, ha nem, milyen net beállítások kellenek a trémobilhoz? -
taga1234
csendes tag
Sziasztok! Gyors segítség kellene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valamiért nem tudok belépni a Gsmart touchba:S hiába indítottam újra hiába vettem ki aksit.
Ezt írja ki: The file 'saplaywm' cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. If the problem presists, try reinstalling or restoring this file.
újratettem flashlite 2.1-et is meg adobe flash player 7-et is és mindig kiírja indításnál, máshova bárhova belép de ide nem.
Előre is köszönöm segítségeteket! -
igaziszega
csendes tag
Nahát kedvesek vagytok, hogy így szíveteken viselitek, a problémámat, hogy mp3-ra ébredhessek..
Köszi egyébként. Kipróbálom, mindkét verziót.A telefont egyébként most kaptam vissza. Eltörtem ugyanis a képernyőjét (nem volt nehéz), kicserélték nekem az SP-ban...mindösszesen 29.e-ért. de most sem jó, mert süket mint az ágyú (valószínű a mikrofonja is sérült az esésnél) Így megy vissza. Mivel kérésem ellenére tesztelés nélkül küldék ki nekem (nem szürték ki, hogy a mikr. is rossz), így most az sp saját költségén szállíttatja vissza és javíttatja meg a mikrofont. Ha tényleg így lesz, akkor bekerül nálam az "év internetes cége"-jelöltek közé.
Amúgy kedvelem nagyon a telefont nem találtam még elviselhetetlen szokásait.
üdv Mindenkinek -
Raketta
csendes tag
válasz
bioengin #417 üzenetére
Sajnos az SPB mobile shell nem támogatja a több kártyás dolgokat, így ezen hívás, lista, tátcsázó funkciók csak az elsődleges kártyára működnek. Ezért nem használom én sem ezekre.
A frissításre vonatkozóan szerintem nézzd meg, hogy azok a funkciók mennek-e amik a frissített ROM-ban vannak. Ha igen akkor sikerült frissíteni.
Jobb ötletem nincs...
-
bioengin
tag
Sziasztok!
Két hete én is ilyet gyúrok. Alapvetően nagyon jó a kütyü ár/érték arányban, (49900-ért vettem).
Két bajom van: feltettem az SPB mobile shell 3.5.2-t, de az szépen csak az első kártyát kezeli. (ilyenre gondolok, hogy nem kínálja fel a "Talk2"-t pl.) Noncs gond, mert egy gombnyomással később tudom kezelni így is a hívásokat, de szebb lenne a dolog, ha valakinek volna egy ilyenirányú javaslata... :-)
Másik: iGO8-ból kilépve a híváslerakó gomb nem megy. Csak soft reset után működik újra. Ez bosszantó... Ötletetek?Más: Frissítettem a romot, most a device info/version ezt írja ki:
Software
-...
-Version: v1.0 2009/12/31
-Custfile: WWE V1.04 GBCUI
-...Akkor sikeres az 1.04-re frissítés? Nekem a version: 1.0 a gyanús, viszont alatta van egy 1.04...
Köszi!
Ami bajom van vele, az a következő:
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
A file explorer-ben hosszan nyomod a képernyőt az mp3-on, felugrik egy menü és ott ki tudod választani, hogy állítsa be csengőhangnak. Ez minden win-es telefonon így megy.
-
taga1234
csendes tag
Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne, hogy kaptam egy mms-t és valamiért nem tudom letölteni valakinek valami ötlete nincs esetleg? És joolenne ha valaki az előző kérdésemre is tudna válaszolni!
Előre is köszönöm.
-
Raketta
csendes tag
válasz
Be lehet állítani bármit, de nem mp3 hanem wav formátumra át kell konvertálni. Beteszed a Windos könyvtárba és máris ki tudod választani.
-
igaziszega
csendes tag
Sziasztok!
Van, aki tudja, hogyan lehet ébresztőnek saját hangot (mp3-at) beállítani. Ezidáig nekem nem ment. Vagy nem is lehet.?
-
taga1234
csendes tag
Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne, hogy milyen programot tegyek fel a telóra, hogy lejátsza a youtube meg stb. videókat. Feltettem a macromedia flash player 7-et deh az nemvolt joo
. flash player 9-et írt a teló deh azt meg sehol nem találok:S valaki dobjon egy linket hogy honnan tudnék letölteni, mert éncsak olyat találok ami a mobillal nem kompatibilis csak a számítógéppel:S Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Raketta
csendes tag
Igazad van, ott vannak futo dolgok, de nálam is mind 0%.
Csak érdeklődöm, mi az oka, hogy kikapcsolod minden este a készüléket? Nekem amióta megvan nem volt kikapcsolva, mint ahogy egyik pda-tel sem soha.
Ha tényleg csak ez a baja próbáld ki.
Egyébként igazad van elvárható lenne a normál móködés kikapcsolgatás mellett is. -
süti5
őstag
Persze hogy elvárható, de ha ennyi a baja, én a helyedben nem kapcsolnám ki éjszakára, pl. én sem szoktam soha, elteszem alvóra aztán annyi, kb energiát sem eszik, vagyis nagyon keveset így....
Jelentkezett ez a régebbi szofftal is? Mert ha nem, lehet vissza kéne tenni, nekem az van rajta és semmi gondja, lehet az új szoft akadt össze valamivel nálad... -
1tom
aktív tag
Ezen már a legújabb szoft van. Hard reset után az én telomban ezek a processek 0 értéket mutatnak, de pár ki és bekapcsolás után el kezd hülyülni így sajna, és minden esetben ez a device.exe a hunyó. Összességeben jó tel lenne ez, ha ez a probléma nem jelentkezne. Azt hiszem annyi elvárható ettől pda-tól is (az eddigi pda-imnál nem volt gond) ha estére ki akarod kapcsolni akkor ezt probléma nélkül tegye, és ne legyen ilyen probléma akár a 100-adik ki- és bekapcsolás után sem.
-
1tom
aktív tag
Meg is jött a válasz a gigatól :
Dear Tom,
Thanks again for your mail.
Since you have done the clean boot, and the situation happens when there's no 3rd party softwares, we are sorry that a further testing or examination to your phone might be required.
Please contact supplier/retailer (where you purchased the product) for further assistance. We are really sorry for the inconvenience you have with our product.Best Regard,
GSmartGoggle fordítóval magyarul (már amennyire jó):
Kedves Tom,
Még egyszer köszönöm a levelet.
Mivel tettél a tiszta rendszerindítást, és a helyzet történik, amikor nincs 3rd party szoftverek, mi sajnáljuk, hogy egy további vizsgálat, vagy vizsgálat a telefonra lehet szükség.
Kérjük, forduljon szállító / kereskedő (ahol a terméket vásárolta), további segítségért. Igazán sajnálom a kellemetlenségért van a mi termék.
( A speedshopban azt mondták, hogy a szoftal nem tudnak mit kezdeni, úgy hogy hagyom az egészet).Legjobb Regard,
GSmartAzt hiszem hamar megválok ettől a teltől, és veszek valami mást. Ahogy a speedshop weboldalán található fórumon is írta valaki "57 ezerért ez kezd rossz vicc lenni.. " [link]
Ennyi.
-
1tom
aktív tag
Persze alapból nem látod ezt csak ha kiválasztod a task manager/menu/view/processt (alias futó folyamatok). ha nincs gond a rendszerrel akkor alapból ez az exe file nem terheli egyátalán a cpu-t, akkor minden oké is szokott lenni. Csak mar unom hetente hardresetelni ezt a telt. Pedig most nincs igo rajta csak pár játék van fent. Lehet hogy ezt a telt nem szabad kikapcsolni mert utána jelentkezik ez a gond (én este mindig ki szoktam kapcsolni ezeket). Volt már jópár pda-m de ennyit még egyikkel sem szívtam mint ezzel. A gyártónak is elküldtem a képet, hogy elemezgesse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest