- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
lehet, hogy már leírták, vagy próbáltad, de nekem is volt ilyen problémám, és úgy tettem halhatóvá, hogy a telefon hangerejét max-ra állítottam (nem az IGO-ban, hanem kívül a főképernyőn) és ezzel sokkal hangosabb lett. Azt is megfigyeltem, hogy ha az IGO-ban állítom a főhangerött akkor nem változik a hangerő!
-
mikrofon
veterán
Sziasztok! Újabb kérdésem lenne, de most a navigációval kapcsolatban. Én felraktam az IGO Primo-t. Elég gyakran kifagy tőle a telefonom. Tudna valaki küldeni egy linket, ahonnan le tudok tölteni egy olyan változatot, ami rendesen működik a gsmart s1205-ös mobilon? Esetleg Ti más navigációs szoftver használtok, ajánlotok?
-
mikrofon
veterán
Sziasztok! Újabb kérdésem lenne, de most a navigációval kapcsolatban. Én felraktam az IGO Primo-t. Elég gyakran kifagy tőle a telefonom. Tudna valaki küldeni egy linket, ahonnan le tudok tölteni egy olyan változatot, ami rendesen működik a gsmart s1205-ös mobilon? Esetleg Ti más navigációs szoftver használtok, ajánlotok?
-
mikrofon
veterán
Köszi, ilyen formában én is megtaláltam, de ha be tudok lépni a "Voice Command2 programba, akkor a névjegyzékbe is és rá tudok kattintani a névre és már hívom is. Más gyártoknál van olyan lehetőség, hogy nyomvatartam a headset gomját és közbe mondom a parancsot. Ez tud ilyet?
-
mikrofon
veterán
Sziasztok! Tudja valaki, hogyan működik a hangtárcsázás, hangvezérlés? Üdv!
-
mikrofon
veterán
Szervusztok!
Eddigi problémáimat sikerült megoldani. Most az lenne a kérdésem, hogy a SOFT resetet hogyan kell elvégezni?
Üdv!
-
mikrofon
veterán
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy ilyen készüléket és kiderült elég nagy LAMER vagyok. Eddig csak Nokia telefonjaim voltak, ahol beraktam a SIM kártyás és minden működött. Ebbe beleraktam és csak a hívás fogadás és kezdeményezés megy, jah meg az SMS-ezés, de az adatkapcsolat (GPRS) már nem.
Illetve letöltöttem egy IGO8-at fel is települ, azonban az első indítás közben az alábbi hibaüzenet jelent meg: Fatal error: File I/O Error: map\Sweden83N_2009.Q3_091216.fbl (0, -1/4)Tudtuk nekem segíteni, esetleg ajánlani valamit, hogy hogyan kell, hogyan tudom konfigurálni a készüléket?
Jelenleg T-mobilos kártyám van, de néhány napon belül lesz Vodás is.Köszi a segítséget
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest