- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz
Lucifair #287 üzenetére
Sziasztok,
A fóliát én az ebay-on vettem hozzá..
sajnos csak 6 db-os kiszerelésben árulják de így a 6 db került $4.02 -be azaz $0.67/db ami dúrván 140 HUF/db...
kb 1 hét alatt jött meg dojcslandból...persze amilyen béna vagyok egyet már el is b*tam mert nem tisztítottam le eléggé a telót...
ÜDv
Imi -
Raketta
csendes tag
válasz
Lucifair #294 üzenetére
Sajnálom a motorod. Saját hiba? Nem fizet a biztosító?
Én ahogy leszálltam a motorról, kivettem a zsebemből - siettem, mert csörgött - és csúszott, repült a kicsike. Épp annyi időm volt, hogy a lábamat alátegyem, így arról csúszott az asfalton. Remegő kezekkel emeltem fel, és láss csodát semmi baja nem lett.
Szóval lehet, hogy tényleg kéne egy tok...
-
Donald12
tag
válasz
Lucifair #284 üzenetére
Telenornál vagyok és aktiválva van a mobilnet a kártyámon. Keresgélni kellett a beállításokat, de végülis sikerült és jól is működik. DE! Nem modemnek használom a telefont, hanem Operával netezek rajta utazás közben. Nem tudom mennyivel lehet bonyolultabb a beállítás ha modemnek akarod használni?
-
süti5
őstag
válasz
Lucifair #287 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyi időt bírja a fólia, mert az átláthatósága szerintem nagyon jó, ötszázért pláne jó vétel volt.
Egyébként benne lennék az ilyen méretre vágott cuccok rendelésében, pláne ha jó áron jönne ki, ha többen rendelünk, bár én még nem láttam olyat, hogy s1205-re való. Az a jó a méretre vágásban, hogy a hangszóró aljáig mehet a fólia, mivel sík a felület és így ott is védi, bár tény, hogy legjobban a képernyőnek kell a karc elleni védelem.
-
süti5
őstag
válasz
Lucifair #284 üzenetére
Én még nem használtam, de itt is érvényes, hogy max edge sebességet tud? Vagy az nem erre vonatkozik? (lehet hülyeséget kérdeztem
Tegnap vettem a telóra fóliát, 500 ft volt egy nagyobb darab, amiből méretre kell vágni, kettő jön ki belőle, egész jó lett szerintem. Tok kéne nekem is, de nem vesz rá a lélek....lusta vagyok mindig visszatenni, akkor meg semmi értelme.
A teló hangerejével viszont nem vagyok elégedett.... tegnap egy megbeszélésen ki kellett hangosítanom, és maxra véve is tök halk volt, komolyan régebi telóim kihangosítás nélkül is tudtak ekkora hangerőt.
A többi tetszik, szerintem szuper teló.
-
lcdtv
tag
válasz
Lucifair #248 üzenetére
hát igen ritka ez az eset de nálam pont azért lenne jó mert van céges meg van privát mobilom és ha a privátot nem is használom annyira de persze szoktam a céges meg nem elérhető a főnökeim eléggé ki lennének akadva hogy mi a fasz.. nem vagyok elérhető.
Egy szónak száz a vége, ha nem lehet orvosolni a "hibát" akkor nekem nem ez a megfelelő mobil.( bár szívem szerint jobban tetszik és jobban is szerettem volna winmo-s mobilt) -
richter80
csendes tag
válasz
Lucifair #244 üzenetére
hali,
én egy 4 GB-s kártyát rendeltem mellé, + autós tötltő (szintén speedshop). ha szeretnél rá navit, (kb 120 mb, + térképek), szerintem ez bőven elég, egy rakás zene, film is ráfér még, és ár-érték arányban is elég jó. nézz szét a speedshop-on, találni fogsz megfelelőt, garantáltan olyat, ami jó is a telóhoz
lcdtv:
csak annyi hozzáfűzés, hogy szégyen, amit kézikönyv néven hozzáadnak, de van egy pár weblap, ahonnan le lehet tölteni user guide/manualt. érdemes rákeresni, hátha abból ki lehet szedni némi infot. azért utánaolvasok, és szólok, ha találtam valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged