- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
Helyzetjelentés:
Természetesen a kijelző sérülésére -mivel CSAKIS FIZIKAI BEHATÁS OKOZHATJA- a garancia nem terjed ki.
a javításra az árajánlat 25e+ÁFA...
Naszóval.... mivel úgysem garis már, szétszedtem....
Hát emberek... arra kell készülni, hogy a kijelző (LCD+Touch Screen+előlap felület) az előlapra van integrálva....
látszólag több darabból áll, de sajnos a fém részek ügyesen be vannak öntve az előlapba....
Magyarán szólva CSAK egybe cserélhető... -
ctibor
senior tag
Nekem eddig nem vlt probléma a memóriamennyiséggel, 5-6 alkalmazás esetén érzetem úgy hogy ki kéne kapcsolni valamit.
Én feltettem rá a HTC-kben használatos Task Managert, a v. 2.1 built 34837.5 változatot. (Modaco-ról letölthető, keressetek rá.) Úgy állítottam be, hogy az X button megnyomására bezárja a futó alkalmazást.
Igenám, de van egy beépített X button progi a Gsmartban is, ami hasznos, mert egy csomó setting közvetlenül onnan álítható (képernyőforgatás, csengőhang, tel. profil, stb.). Úgy lehet megoldani, hogy mindkettő működjön, hogy a HTC Task Managerben kiveszed a pipát az "Enable Quick Menu" on Today screen" beállításnál. A HTC progi a háttérben így is teszi a dolgát, bezárja az épp futó proramot, ha a jobb felső sakokba böksz, de hosszú megnyomásra a Gsmart eredeti - szintén Qick menünek nevezett - progija jön elő.
Nekem eddig bevált ez a kombináció: nem szemetelődik tele a RAM.
Ami egyedül eddig furcsa, hogy kcsiit halknak találom a hangszóróját telefonálás közben, nézek valami registry hack-et...
Az nekem is kellene! Ha valaki tud ilyet, ossza meg velünk! Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest