- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
Helyzetjelentés:
Természetesen a kijelző sérülésére -mivel CSAKIS FIZIKAI BEHATÁS OKOZHATJA- a garancia nem terjed ki.
a javításra az árajánlat 25e+ÁFA...
Naszóval.... mivel úgysem garis már, szétszedtem....
Hát emberek... arra kell készülni, hogy a kijelző (LCD+Touch Screen+előlap felület) az előlapra van integrálva....
látszólag több darabból áll, de sajnos a fém részek ügyesen be vannak öntve az előlapba....
Magyarán szólva CSAK egybe cserélhető... -
ctibor
senior tag
Nekem eddig nem vlt probléma a memóriamennyiséggel, 5-6 alkalmazás esetén érzetem úgy hogy ki kéne kapcsolni valamit.
Én feltettem rá a HTC-kben használatos Task Managert, a v. 2.1 built 34837.5 változatot. (Modaco-ról letölthető, keressetek rá.) Úgy állítottam be, hogy az X button megnyomására bezárja a futó alkalmazást.
Igenám, de van egy beépített X button progi a Gsmartban is, ami hasznos, mert egy csomó setting közvetlenül onnan álítható (képernyőforgatás, csengőhang, tel. profil, stb.). Úgy lehet megoldani, hogy mindkettő működjön, hogy a HTC Task Managerben kiveszed a pipát az "Enable Quick Menu" on Today screen" beállításnál. A HTC progi a háttérben így is teszi a dolgát, bezárja az épp futó proramot, ha a jobb felső sakokba böksz, de hosszú megnyomásra a Gsmart eredeti - szintén Qick menünek nevezett - progija jön elő.
Nekem eddig bevált ez a kombináció: nem szemetelődik tele a RAM.
Ami egyedül eddig furcsa, hogy kcsiit halknak találom a hangszóróját telefonálás közben, nézek valami registry hack-et...
Az nekem is kellene! Ha valaki tud ilyet, ossza meg velünk! Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged