Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lucifair

csendes tag

válasz Raketta #296 üzenetére

Süti5:
    A tok amit vettem: http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=25972
    Ja és a Gsmart modemként használva is EDGE képes (T-Mobile: kb. 100 kbs).

Raketta:
    Egyértelműen saját hiba. Szlovákiában kanyarvadászat közben nem számoltam azzal, hogy az a kis kő, amit télen szétszórnak a hegyi utakon sózás helyett, azt csak a nagyobb utakon takarítják össze.

Üdv,
    Lf.

• Lucifair

csendes tag

válasz süti5 #285 üzenetére

Sziasztok!

Sikerült modemként használni a Gsmartot notebookhoz. Nagyon nehéz volt... :K miután beállítottam a szolgáltatóm GPRS kapcsolatát, már csak fel kellett fedeznem a WM6.5 főoldalán az "Internet sharing" ikont. Ami rákérdez, hogy melyik kapcsolatot milyen módon USB/Bluetooth akarom kapcsolni a számítógéphez. Már csak azon töprengek, hogy miért kellett ennek a megtalálásához 2 hét. :(((

Más: A telefon tok használatát tényleg csak ajánlani tudom. Így tegnap csak a motoromat törtem össze, a zsebemben a Gsmart sértetlen maradt. Bár, azt hiszem jobban örültem volna ha fordítva történik...

Üdv,
    Lf.

• Lucifair

csendes tag

válasz süti5 #285 üzenetére

Fóliát én is vettem a Speedben, bár jóval drágábban mint te (már nem emlékszem melyik GPS fóliája volt. Tegnap volt annyi időm, hogy szórakozzak a méretre vágással (még nem tökéletes, de ha megint lesz energián szöszmötölni, akkor még alakítok egy kicsit a hangszóról körüli lukon. Amúgy eBay-en árulnak ilyen ultra clear fóliákat, gyárilag méretre vágva. Esetleg többen összeállva lehetne rendelni több darabot.

A tok nem rossz, de nekem is figyelnem kell arra, hogy használjam. Amúgy nekem különösen nincs bajom a hangjával, csak a gyári hangok kicsit bugyuták (kinek jut eszébe pl. komolyzene részletet beállítani csengőhangnak...)

Üdv,
    Lf.

• Lucifair

csendes tag

válasz richter80 #280 üzenetére

Hi,

Sajnálattal hallom ami történt (eddig a fórumokon veled együtt a 3. képernyőtörést hallottam). Tényleg érzékenyek, bár szerintem ez minden nagy érintőképernyőt fenyeget. Régi telefonjaimat én is előszeretettel ejtettem le, úgyhogy ennek vettem egy brando tokot. Eddig egyszer ejtettem le tokban és csak fél méterről, szerencsére nem történt baja.

Más:
    Használta-e valaki közületek a gsmartot mobil internetezéshez, mint a notebook modemjét? (Eddig a SE telefonomat használtam mint internet modem.) Ha igen, kérem árulja el hogy csinálta, beállítások, stb. (a szolgáltatóm, a T-Mobile egyre kevésbé szolgálatkész bármiféle beállítás terén. "Majd a szerviz beállítja pénzért.", "Ja, nem itt vásárolta? Akkor sajnos nem tudunk segíteni." Régen, 5 évvel ezelőtt mindenféle beállítást le lehetett tölteni a honlapjukról :( most meg semmit sem találok...)

Üdv,
    András

• Lucifair

csendes tag

válasz lcdtv #249 üzenetére

A főnökeim megértőek... Ha jól emlékszem még nem adtam magamnak fegyelmit. :) Az ügyfelek, meg még örülnek is, hogy visszahívom őket (nem az ő kontójukra megy), mert kapok értesítést a nem fogadott hívásokról a szolgáltatótól. Amúgy munkaidőben nem szokásom hosszadalmas privát beszélgetéseket folytatni, 5-10 percet meg mindenki kibír.

Eddig is azt a megoldást alkalmaztam, hogyha az egyik telefonon beszéltem akkor nyugtáztam, ha a másik csöngött. Nagyon ritkán vettem fel, mert az meg az épp aktuális beszélgetőtársammal szemben illetlenség. Be volt állítva a hangpostámon egy szöveg, miszerint "jelenleg xxx okból nem vagyok elérhető, kérem keressen később, vagy írjon sms-t (ne hagyjon hangüzenetet)" + a szolgáltató jelzése. Még senki sem sértődött meg.

Lf

• Lucifair

csendes tag

válasz lcdtv #247 üzenetére

lcdtv:

Valamit nem értek. Az S1205-ben nekem pont az volt a lényeg, hogy mindkét kártya egyszerre aktív, ergo mindkét kártyán elérhető vagyok. Ritka az az eset, hogy mindkét kártyán egyszerre szeretnék két független beszélgetést lefolytatni, mert tudtommal csak ezt az esetet nem tudja ez a telefon lekezelni. Amint befejezem a beszélgetést rögtön mindkét kártyán újra elérhetővé válok (ha jól értelmezem). Amúgy én is fontolgattam a Samsungot, de végül a Gsmart mellett döntöttem. Ami eltántoríthatott volna mellőle az egyedül a Mo.-n nem kapható General Mobile DSTL1 lett volna, mert az gyorsabb talán (meg ott valóban foglaltat jelez a másik kártya, ha épp beszélsz a másikon).

Üdv,
    Lf.

• Lucifair

csendes tag

Sziasztok!

Már egy hete szemeztem ezzel a telefonnal és az összes hozzászólást és tapasztalatot elolvastam ezen a fórumon. Szóval részben nektek is köszönhetem, hogy 2 napja gyarapítom az S1205 tulajok táborát. Speedshopban, mint a gyártó honlapján megtalálható hivatalos hazai kereskedőtől vettem árgaranciával. :)

Első PDA-m, egyelőre minden szép és jó. Persze a kíváncsiságom nem engedte, hogy első feltöltés gyanánt 5 óránál tovább maradjon a töltőn és ne kapcsoljam be. Vásárláskor nem vettem bele memóriakártyát, de még jó is, mert biztosan alul méreteztem volna. Szerintetek mekkora és milyen kártya lenne az ideális? Más fórumon olvastam, hogy valakinek nem ment a HDSC kártyával a frissítés.

Egy Omniás barátom azt tanácsolta, hogy fólia nélkül ne használjam, úgyhogy még jata van a gyári szöveges fólia (persze a hangszórónál kilukasztva). Hol lehet rá kapni fóliát?

Többi kérdés biztos később fog megfogalmazódni...

Üdv,
    András

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés