Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Hála Bli92-nek sikerült beállítani....
A Gigabyte mérnökei miatt, van keresnivalója a "gyorsbolt" "szakembereinek", hogy pénzt kérhessenek azért, hgy beállítsák az MMS-t....
De most közkincsé teszem a Telenor MMs beállítását Gsmart s1205-re.(hátha másnak is szüksége van rá):
1. csináljunk egy MMS kapcsolatot:
settings->connections->connections
majd itt a My Work Network-ben hozzunk létre egy new modem connection-t az alábbi beállításokkal:
-name: MMS
-modem: Celular Line (GPRS)
-Access point: MMS2. Menjünk be a Message -ba.
Menu->Options->MMS Options->MMS Profiles
Válaszuk a manual-t és hozzunk létre egy új profilt a SIM1-nek:
-Name: Telenor MMS
-MMSC Address: http://mmsc.pgsm.hu
-Data Connection: itt válasszuk ki az elöbbiekben létrehozott MMS kapcsolatot.
-Gateway: WAP 1.0 Gateway
-IP: 193.225.154.22
-Port: 9201Nekem műkszik...
Üdv
Imi -
Bli92
tag
Saját magamnak válaszolva, ezt is megoldottam. Felraktam egy S2P nevű zenelejátszót. Igényes felülete van, és nem mellékesen minden állítgatás nélkül támogatja az órám.
Jelenteném, nekem a GPS is jól szuperál, 10 perc volt a hidegindítás a szobám csukott ablakán keresztül (hideg van kint). Én IGO 8-at használok. Nem szórakozik a memória miatt, de nekem is az eredeti windows képernyőre vált vissza. Kicsit belassul tőle, de pár pillanat és rendbe jön.
Ja és az ébresztőn voltam kiakadva mert hát elég gagyi rajta, meg apró, és mire azt álmos fejjel beállítom fel is ébredek, szóval ajánlanám az Ageye alarm progit. Nagyon poén. Vannak benne "szívatások" (így hívja a program) hogy csak úgy szundizhatsz, hogy végigmész a labirintuson amit megjelenít, meg megoldasz számolásokat
és amíg nem vagy kész ott ordít a füledbe amit beraksz ébresztőnek, akár mp3at is!!! sőt, többet is és véletlenszerűen kiválasztja, hogy mivel ébreszt reggelnekem nagyon bejön, de még csak most próbálgatom ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged