- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
Hali,
Láttátok már az új gsmart-ot?
G1310 névre halgat és android 2.2 van rajta és DUAL SIM-es!!!
sajna még itthon nem lehet kapni..Úgy nézz ki, hogy mindent tud amit a nagyok...
-
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Hála Bli92-nek sikerült beállítani....
A Gigabyte mérnökei miatt, van keresnivalója a "gyorsbolt" "szakembereinek", hogy pénzt kérhessenek azért, hgy beállítsák az MMS-t....
De most közkincsé teszem a Telenor MMs beállítását Gsmart s1205-re.(hátha másnak is szüksége van rá):
1. csináljunk egy MMS kapcsolatot:
settings->connections->connections
majd itt a My Work Network-ben hozzunk létre egy new modem connection-t az alábbi beállításokkal:
-name: MMS
-modem: Celular Line (GPRS)
-Access point: MMS2. Menjünk be a Message -ba.
Menu->Options->MMS Options->MMS Profiles
Válaszuk a manual-t és hozzunk létre egy új profilt a SIM1-nek:
-Name: Telenor MMS
-MMSC Address: http://mmsc.pgsm.hu
-Data Connection: itt válasszuk ki az elöbbiekben létrehozott MMS kapcsolatot.
-Gateway: WAP 1.0 Gateway
-IP: 193.225.154.22
-Port: 9201Nekem műkszik...
Üdv
Imi -
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Most jutottam odáig, hogy szükségessé vált volna MMS-t küldeni...
egyenlőre nem jutok dűlőre vele.. mindent beállítottam már amit lehet (telenor)
Ha valakinek van működő beállítása, az please ossza meg velünk..Köszi
Imi -
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Egy érdekes problémám van... 8Gb-os PLATINET microSDHC kártyát használok (használtam) s1205-be ami egyszer csak már nem volt elérhető a telefonban. Próbáltam a gépemen leformázni, de már az sem ment... meghalt a kártya. Történetesen volt egy másik (új) ugyanilyen amit beraktam és használtam 2 hétig... aztán ez is elhalálozott...
Kérdés, hogy más is találkozott-e ilyen "problémával", vagy ez a PLATINET gyárt gagyit?Üdv
Imi -
imiadmin
őstag
válasz
igaziszega #387 üzenetére
Szia,
sajnos rossz hírem van... az enyémet 25e + ÁFA-ért akarta "javítani" a szpídsop...
mivel nem cserélhető csak egyben (előlap+tutch screen+lcd), ezért még nincs megoldás...Én vettem egy másikat használtan.... most van egy tartalék akksim amit a törött lelóval töltök...
Üdv
Imi -
imiadmin
őstag
válasz
imiadmin #374 üzenetére
van itt egy hír, miszerint a Mediatek is az android felé kacsintgat...
http://english.people.com.cn/90001/90778/90860/6890733.html
ÜDv
Imi -
imiadmin
őstag
-
imiadmin
őstag
Nekem a lassulás akkor jött elő, amikor -11 fokban kinthagytam a teraszon 5-6 ótán át...
Mikor be akartam kapcsolni a képernyőt a felső gombbal, egy fehér kép fogadott..
Reset után nagyon lassú volt... többszöri ki-be kapcsolásra sem volt hajlandó megfelelő sebességen dolgozni.... aztán fél óra a szobahőmérsékleten megoldotta a problémát...
Azóta is szakít a drága... (persze nem úgy mint egy androidos, de gyorsabb mint a régebbi wm-es PDA-k).ÜDv
Imi -
imiadmin
őstag
Sziasztok,
nem kell sokat várni... lesz androidos sw "frissítés" !
Ugyanis jövő év elején jön az androidos Gigabyte teló !
Mivel a GSmart Rola G1317 hw-re sokkal nem különbözik, tuti, hogy rá lehet majd rakni az abdroidját az s1205-re..
(remélhetőleg a új típusú proci (Qualcomm MSM7225 528 MHz processor) nem fog gondot okozni)
kiváncsi leszek....
Üdv
Imi -
imiadmin
őstag
válasz
Sanyi.mTs #345 üzenetére
- ujjal mennyire használható napi szinten?nagyon jól használható... max SMS miatt kell a cerka.
- billentyűzár van rajta? milyen?
Van rajta, de nem érdemes használni, ugyanis ha nincs használatban a kijelző elmegy aludni, amit a készülék tetején lévő gombbal lehet újra felébreszteni.
Természetesen ha érkezik egy hívás, akkor magától is előjön...
- a kijelző egy síkban van a szélével?
egy síkban van.. nagyon pofás...
- térereje mennyire jó/rossz?
Meglepően jó a térerő. Most egy E50-et használok -a fenti okok miatt #317- és ahol eddíg az s1205-nek volt optimális térereje, az E50-nek nem nagyon...remélem tudtam segíteni...
-
imiadmin
őstag
Hali,
Attól függetlenűl, hogy nekem betört a kijelézője
, csak ajánlani tudom....
ha nem farzsebben hordod, nem lesz baj vele...
Sajnos nekem sincs más hátra, meg kell csináltatnom... egyszerűen túl új még a teló ahhoz, hogy az ebay-on komplett előlappal árulják... de ha ilyen törékeny, nem kell sokat várni hozzá, hogy a kínaiak üzletet lássanak benne...
egyébként már kinézztem egy övre rakható börtokot hozzá... egy kicsit ratyisnak tartom, de ha nincs más hogy megvédjem a kijelzőt.... -
imiadmin
őstag
Helyzetjelentés:
Természetesen a kijelző sérülésére -mivel CSAKIS FIZIKAI BEHATÁS OKOZHATJA- a garancia nem terjed ki.
a javításra az árajánlat 25e+ÁFA...
Naszóval.... mivel úgysem garis már, szétszedtem....
Hát emberek... arra kell készülni, hogy a kijelző (LCD+Touch Screen+előlap felület) az előlapra van integrálva....
látszólag több darabból áll, de sajnos a fém részek ügyesen be vannak öntve az előlapba....
Magyarán szólva CSAK egybe cserélhető... -
imiadmin
őstag
válasz
imiadmin #322 üzenetére
Találtam egy fószert az ebay-on, aki ilyen Toutch Screen Digitizer-eket árul mindenhez (régebbi Gigabyte telóhoz való is van $12,99-ért..).
Írtam neki, hogy s1205-höz kellene. Azt válaszolta, hogy lot of sizes van neki és segít keresni hozzá valót, de kellene egy pár adat...
Tehát ha van valaki akinek tönkrement és esetleg szétszedte, nem tudna képet küldeni róla? kellene a külméret ill kép a csatlakozásról. Esetleg valami azonosító szám ha van rajta?
Ha sikerülne belőni, hogy melyik kell hozzá, hatalmas előrelépés lenne, mert az itthoni 30e+áfás csereár -őszintén szólva is- rablás...
(tudva azt, hogy jövő hét pénteken a speedshop akciózza a telót bruttó 49990-ért...)Üdv
Imi -
imiadmin
őstag
Na, emgem is elért a kijelző törés....
Én nem ejtettem le és nem is emlékszem, hogy hozzáütöttem volna valahová is...
Ennek ellenére kb a kijelző közepén egy vízszintes csík jelent meg.... Érdekessége az, hogy a külső "üveg" nem sérült... nem érezni a repedést újjal sem... Ha merőlegesen nézem a kijelzőt, nem is látszik a repedés (középső kép)
A képernyőn minden megjelenik (nem folyik szét a kép), csak az érintésvezérlés nem megy ill. megy, néha össze-vissza... Olyan, mintha külön lenne egy érintésért felelős lap a kijelzőn.. és az repedt volna ketté...Érdekes...
szerintetek ez gariba belefér?Üdv
Imi -
imiadmin
őstag
válasz
Lucifair #287 üzenetére
Sziasztok,
A fóliát én az ebay-on vettem hozzá..
sajnos csak 6 db-os kiszerelésben árulják de így a 6 db került $4.02 -be azaz $0.67/db ami dúrván 140 HUF/db...
kb 1 hét alatt jött meg dojcslandból...persze amilyen béna vagyok egyet már el is b*tam mert nem tisztítottam le eléggé a telót...
ÜDv
Imi -
imiadmin
őstag
válasz
richter80 #280 üzenetére
Sajnálattal olvasom, hogy összetört... ( R.I.P. )
Nekem már kétszer kirepült a kezemből... mind a két alkalommal a kocsiból kiszállás közben... (mert mindent egyszerre szeretnék magammal vinni
) az asszfalton landolt a hátlapon csúszva.. én megúsztam...
Az egyszer biztos, hogy nem egy Nokia 5210....
-
imiadmin
őstag
sziasztok,
Hát igen.. nekem is sok időmbe tellett mígy összevadásztam a 400x240-es data.zip file-t...
Időközben meg kiadták a Primo 1.1-es változatát, ami meg nem kompatibilis a régebbi (primo-s) data.zip fileokkal...Ha kell, felrakom valahová a data.zip-et.... ki tud jó helyet ahol nem törlik azonnal?
Üdv
Imi -
imiadmin
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest