- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raketta
csendes tag
Igazad van, ott vannak futo dolgok, de nálam is mind 0%.
Csak érdeklődöm, mi az oka, hogy kikapcsolod minden este a készüléket? Nekem amióta megvan nem volt kikapcsolva, mint ahogy egyik pda-tel sem soha.
Ha tényleg csak ez a baja próbáld ki.
Egyébként igazad van elvárható lenne a normál móködés kikapcsolgatás mellett is. -
süti5
őstag
Persze hogy elvárható, de ha ennyi a baja, én a helyedben nem kapcsolnám ki éjszakára, pl. én sem szoktam soha, elteszem alvóra aztán annyi, kb energiát sem eszik, vagyis nagyon keveset így....
Jelentkezett ez a régebbi szofftal is? Mert ha nem, lehet vissza kéne tenni, nekem az van rajta és semmi gondja, lehet az új szoft akadt össze valamivel nálad... -
süti5
őstag
Én nem tudom ez miért van nálad, de sem nekem sem a bnőm 1205-énél nem jön elő ilyen probléma, ahányszor megnyitom a task managert, szinte csak a task managert mutatja futó programként, mondom ezt úgy hogy egy hete enyém is folymataosan be van kapcsolva, és ilyenkor 1% a prociterhelés....nem tudom mi lehet ez a 98%....
-
Raketta
csendes tag
"...valószínűsítem, hogy ennek a pdanak a szoftja nem szeret bootoláskor semmit sem csinálni, ami nem az alap bootolálsi művelethez tartozik."
Ezt meg én nem értem ez alatt mit értesz. Mit kellene még csinálnia egy software-nek bootoláskor ha nem bootolni?
Milyen régebbi cucc nem futott neked rajta? Csak úgy példaként, hogy kipróbáljam én is, hogy típus vagy készülék specifikus a gond.
-
Raketta
csendes tag
Ez érdekes, ezek közül egyedül azt tapasztaltam, hogy az igo leállítása után pár percig kicsit tényleg lassabb, gondolom amíg mindent bezár, de aztán semmi.
Ez a hívás lista a legérdekesebb.
Na meg, hogy az ébresztéstól lassul??
Ha ébreszteni akarsz miért kapcsolod ki teljesen? Akkor nem fog ébreszteni.
Nekem plantronics fülhallgatóm van, azzal megy rendesen.Amikor megvetted bal lábbal keltél?
Nekem megvan amióta megjelent, kb. fél éve és tökéletesen müxik minden. Lefagyasztani persze sikerült, de az a software miatt volt amit ki akartam próbálni.
Persze nem erre való illegális cucc volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest