- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
Én állítok ébresztést is, wifi naponta bekapcs, naponta használom BT headsettel (Nokia BH-505) is, de a kezdeti lassulások megszűntek.
Kb 3 hete nem kellett újraindítanom a telót.
Eddig nekem igenis bevált.
Majd ha lesz dual sim android, arra átváltok.
--------------
pikkolo: melyiket választottad? Én is szemeztem egy HTC HD2 klónnal.
-
GuruZone
őstag
válasz
Sanyi.mTs #345 üzenetére
SMS íráshoz én ezt a Resco Keyboard-ot használom, körmöm nincs, de úgy gépelek, mint a szél.
Azt hiszem Resco Keyboard Pro 6.0...
-
GuruZone
őstag
válasz
mikrofon #190 üzenetére
soft reset:
1. leveszed a hátlapot és a stylus mögött van egy arany színű reset gomb (négyzet alakú gomb, körrel a közepén)
2. kikapcsolod a készüléket,
3. telepítesz progit, én is azt használok. Így nem kell a hátlapot nyúzni. A neve ResetMe, ha érdekel, elküldöm/linkelem.
-
GuruZone
őstag
mitől lehet az, hogy már újraindítás után egyből is lassú a telefon, Live Nature témában ha megnyomom a középső gombot, 3 mp amire megnyílnak az ikonok??? hátsó gombos soft resettel, szoftveres soft resettel is próbálkoztam, semmi. Régi rommal is ugyan ez volt, azért cseréltem le anno az újra.
megbolondulok. 17 másodperc mire bejött a kamera...
-
GuruZone
őstag
válasz
Donald12 #156 üzenetére
Vista vagy Win7 alatt használd magyar nevén a Windows Mobile eszközközpontot, gyárilag nem tartozék.
ActiveSync-et felejtsd el, ő az utód. Az eszközközpont mindennel elboldogul, legyen az 3-4 éves pna, vagy mai pda. Szinkronizálás is van természetesen.
Feltöltöm neked a tárhelyemre. Benne van a 32 és a 64 bites verzió is.
-
GuruZone
őstag
válasz
petya9208 #150 üzenetére
ez nekem most túl kínai így későn... leírás szertint update mappa léterhoz, bin belemásol, gombok lenyom és már frissít is...
én nem teszem fel, mert a módosítások listája szerint annyit nem ér.
1. Azt tudtátok hogy az összes ikont meg lehet változtatni a nature témán belül, ott ahol 3 panelon vannak az ikonok??? hosszan kell rájuk nyomni majd az ikont a kukába kell dobni, és máris azt raksz oda amit akarsz.
2. igo8 működése után nálatok nem bolondul meg a win? eltűnik a nature téma, a gyári wm6.5 skin jön be, és hiányzik a felső állapotsor, start menü, hálózati ikonok, stb... úgy vettem észre csak akkor csinálja, ha tartósan használom a progit, gps jellel persze.
(iGo8 v 8 . 3 . 2 . 1 3 8 6 4 9) -
GuruZone
őstag
FRISS FRISS FRISS FRISS FRISS FRISS
hivatalos Gigabyte oldalon már fent van a pdf, hogy hogy kell ROM-ot frissíteni!!! Tényleg lesz valami!
-
GuruZone
őstag
nem könnyű megtalálni az ideális értékeket, de nem nagy meló.
-
GuruZone
őstag
nos, íme a hangerő növelésének kis trükkje (is):
FACTORY MENU:
hívásindító gomb * # 66 * # hívásindító gombitt tesztelni tudod a készülék funkcióit (rezgés, kijelző, headset, kontraszt, radio, wifi, gps)
Használata természetesen csak saját felelősségre, bár itt elszúrni nem tudod a telót.
-------------------------------------
SZERVÍZ MENÜ (ENGINEER MODE):
hívásindító gomb * # 3646633 # hívásindító gombEz már komolyabb tészta. HASZNÁLATA CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE ÉS CSAK ÓVATOSAN!
Tudsz GPS vevőt állítgatni, memóriatesztet futtatni, FM rádiót megszólaltatni füles nélkül, és akár hangerőt változtatni.
HANGERŐK növelése:
1. audio / set mode legyen itt most kiválasztva a "loud sp" (loud speaker) !!!
2. Back-kel vissza lehet lépni egy szintet
3. audio / loud sp mode , itt a legördülő menüből tudod kiválasztani, hogy minek a hangerejét akarod állítani:tone: a tárcsázás hangja
key tone: nem próbáltam, elvileg a billentyűhangok
microphone: nem próbáltam, a mikrofon felvételi hangereje
FM: nem próbáltam, rádió hangereje
speech: próbáltam, Kihangosított telefonbeszélgetés ereje
audio: minden más hang, a zenéké is, így a csengőhangoké is. ez ugyanúgy kihat mondjuk a windows media playerre, iGo-ra is.1-100-ig tudod az értéket megadni,
100 a leghalkabb,
0 a leghangosabb.Gyárilag 25 körül mozognak az értékek, én 18-ra tettem az audio-t és szerkesztettem hozzá az mp3 csengőhangom, levettem a basszust. Így torzulás nélkül is fasza.
Ha nem akarsz a basszussal szórakozni, szerintem 20-ra állítsd, az is sokkal hangosabb mint a 25.
Az első pontban ugye a Loud Sp mode van kiválasztva, ezek ugye mindazon hangok amik kihangositva szólnak.
A loud speaker, mellett ott a normal mode, és a headset mode.
Tehát a mezei telefonbeszélgetés a normal módban állitható (Normal mode / speech)
A headseten jövő hangok pedig mind-mind a headset módban vannak.
Egyelőre ennyi, szóval tartok tőle ha jön a javított rom, ezen értékék növelésével teszik hangosabbá a pda-t Gigabyte-ék. Az a baj, hogy ebben a kis hangszóróban már nincs sok tartalék.
-
GuruZone
őstag
ok meg van a régi interfész. Windows Mobile téma, és a Today beállitásoknál kell pipálgatni és már vissza is tért a régi today,
Viszont volt már egy-két pda-m (utoljára Eten X500), de soha sem volt memória problémám igo-igo8 esetén. Most első inditáskor kiirta az out of memory-t.
Utána belepiszkáltam sys.txt-be, de azt honnan tudom hogy milyen értékeket adhatok meg a memóriabeállitás esetén????
Tegnap például semmi nem futott, mégsem indult el. következő klikkre elindult. ???
-
GuruZone
őstag
update: megtaláltam a Live Nature témában hol kell a várost átállítani. Katt a kis háromszögre jobbról, majd az ujjunkkal jobbra kell scrollozni a Settingsért. Be lehet állitani, hogy akinél nincs wifi, ott akár GPRS alapon töltse le az időjárás infot, naponta a megadott időben.
Nice one.Választható városok: Budapest, Debrecen, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pápa, Pécs, Szeged, Szombathely, Tata, Veszprém
-
GuruZone
őstag
Na én is csatlakoztam a klubhoz, ma kaptam meg. 57000 Ft, gpsstore
1. SZOFTVER
A Windows korrekt, bár én jobban örülnék, ha a régi interfészt (5.0, 6.0) is elő lehetne csalogatni, (de ha nem, hát nem) marad ez a WM 6.5 design.
A témák tényleg nem rosszak, de nem jövök rá hol kell beállitani a NATURE témában lévő időjárás-előrejelző városát a saját városomra, vagy BP-re.2. HARDVER
vélemény majd később, eddig megnyerő.3. BLUETOOTH
Motorola S9-emmel faszán működik, bár másképp tudok zenét csiholni bele mint az eddigi telóimon. 1.lépés: headset bekapcs | 2.lépés: bt bekapcs, ekkor egyből megtalálja már a headsetet | 3. lépés: today-ről media playerre scrollozni és play. Későbbiekben majd telepitek fel normális zenelejátszót, az AVRCP-hez.
Bluetooth hatótávolság átlagos.4. KAMERA
nálam nem szempont, hogy csili-vili képet csináljon a készülék, de ez a vártnál sokkalta sokkal jobb, mind fotó, mind video terén.5. ANYAGMINŐSÉG
Szerintem az anyagminőség nagyon rendben van, első ránézésre azt hittem ez az a plüssös érintésű izé, mint az új pna-knál dívik, de nem, viszont a hátlap igy sem kényes.
A hátlap nekem nagyon bejön, egyszerű és letisztult. Az előlapra kerül majd egy Brando fólia, de alul úgy is össze fogja szedni az ujjlenyomatot a két telefongomb. Már most is olyan.
A SIM kártyák tartója nagyon korrekt, nem fognak tudni megmozdulni sem.6. TARTOZÉKOK
a 3,5mm-es füles valóban nem nagy cucc, pihen a dobozában eladásigStylus fogása nekem nem jön be, a végén lévő szögletes bumszli miatt. microUSB kábel kellő hosszúságú.
7. DUAL SIM - HANGMINŐSÉG
a kártyák közt különbséget nem tesz, mindegyiken ua. a hangerő, ua. a minőség. bár kicsit tényleg lehetne hangosabb. De ez valóban a készülék globális hangerejével magyarázható, pl hívás kihangosításakor sem valami meggyőző...Kérdés #1:
MicroSD kártyát használat közben jól tűri a készülék, ha be/kiveszed?Kérdés #2:
szerintetek milyen szivargyújtós megoldást vegyek hozzá? van olyan olcsó kacat, ami egy egyszerű szivargyújtós dugó, a másik vége pedig usb csati. így az adatkábellel (mint hálózati töltéskor) lehetne tölteni kocsiban. Ugyanez a kacat philips néven: [link]szóval mit szóltok, megvehető? vagy keressek kifejezetten microUSB-s autós töltőt?
Kérdés #3:
WM 6.5-re létezik honosítás???köszi a válaszokat előre is
-
GuruZone
őstag
én is beújítok egyre, holnap jön meg. 56000 Ft újonnan.
-
GuruZone
őstag
légyszi irjatok a sim kártya váltás mikéntjéről!
Tehát
- hogy váltasz simet amiről telózni akarsz?- hogy váltasz simet ha smsezni akarsz?
- Ha beszélsz egyiken, és másikon hívás jön, nem akasztja-e meg az sw-t?
- ha SIM2-ről telefonáltam utoljára, akkor következő híváskor is a SIM2 van kijelölve? Vagy ujra át kell váltani rá a SIM1-ről???
(d880-ban nem kellett átváltani mert SIM1 volt minding az elsődleges, B5722-ben meg mindig az utolsó használt volt kijelölve)
-
GuruZone
őstag
válasz
$lim*$hady #50 üzenetére
köszi ezt ma már láttam, itt is csak előrendelhető!
Lehet, hogy a Gigát választom. Megpróbálom kinyomozni mikorra ér Európába a GX500, és annak függvényében döntök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest