- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz
Lucifair #287 üzenetére
Sziasztok,
A fóliát én az ebay-on vettem hozzá..
sajnos csak 6 db-os kiszerelésben árulják de így a 6 db került $4.02 -be azaz $0.67/db ami dúrván 140 HUF/db...
kb 1 hét alatt jött meg dojcslandból...persze amilyen béna vagyok egyet már el is b*tam mert nem tisztítottam le eléggé a telót...
ÜDv
Imi -
süti5
őstag
válasz
Lucifair #287 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyi időt bírja a fólia, mert az átláthatósága szerintem nagyon jó, ötszázért pláne jó vétel volt.
Egyébként benne lennék az ilyen méretre vágott cuccok rendelésében, pláne ha jó áron jönne ki, ha többen rendelünk, bár én még nem láttam olyat, hogy s1205-re való. Az a jó a méretre vágásban, hogy a hangszóró aljáig mehet a fólia, mivel sík a felület és így ott is védi, bár tény, hogy legjobban a képernyőnek kell a karc elleni védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest