- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
arden
csendes tag
válasz
Donald12 #298 üzenetére
Szia! Nekem gond nélkül megy a MyPhone.
Már többször esett le betonra, pl egyszer futottam és az övtáskámból közbe ki a járdára, de a sarkok karcolódásán kivűl semmi baja nem lett!
Raketta: a hangszóró fóliával való leragasztása és hangerőre való panaszkodás az én specialitásom
Próbáltam letölteni a honlapról a ROM-t, de elég furcsa a support site. Minden áron egy i64-V1.12.A3-Eng.zip -ROM hoz navigál, de nem vagyok 1000 benne, hogy ez jó... és nem is látom, hogy mit frissítettek a verziókban... Tapasztalat valakinél?
Üdv,
-
süti5
őstag
válasz
Donald12 #313 üzenetére
Buzeráltam most de valami nem stimmel, nem tudom állítgatni az értékeket, pedig úgy csinálom ahogy le van írva. A gondom az, hogy set mode, loud speaker, kiválasztva, bemegyek azon belül az audioba, átállítom 20-ra, kérdezi az ok után hogy change setting? yes, kilépek, aztán mikor visszalépek megint az audioba, akkor megint 25. Ez miért lehet? Az összes többinél ezt játsza el...
-
-
Raketta
csendes tag
válasz
Donald12 #161 üzenetére
Ötletek:
- másik kábel (én vettem egy plusz kábelt amivel ugyanez volt a gond, kicseréltem egy másikra, ami elvileg ugyan olyan azzal ment.)
- másik USB portba próbáld dugni, lehetőleg hátsóba. Az első bekötéseinél lehet gond.Minden fontos akció előtt PIMBackup és jól eltesz kártya + gép, lehetőleg független progival.
-
er2es
tag
válasz
Donald12 #161 üzenetére
nekem így működött, a windows update meg is találta a s1205 drivert és felrakta, max próbáld meg ezt
http://www.mybestpda.com/forum/obsuzhdenie-s1205-f56/topic2855.html (orosz) de google translalettal elég jó angolul
http://translate.google.com/translate?hl=hu&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.mybestpda.com%2Fforum%2Fobsuzhdenie-s1205-f56%2Ftopic2855.html
-
er2es
tag
válasz
Donald12 #159 üzenetére
nekem is uez volt nem látta a telót egyik napról a másikra pedig én nem frissítettem firmwaret,( win7+eszközközpont ), uninstaláltam az eszközpontot - reset - újra raktam az eszközpontot. utána ráraktam a telót , feltelepítette a drivert, teló ki makd be és már látta is
-
GuruZone
őstag
válasz
Donald12 #156 üzenetére
Vista vagy Win7 alatt használd magyar nevén a Windows Mobile eszközközpontot, gyárilag nem tartozék.
ActiveSync-et felejtsd el, ő az utód. Az eszközközpont mindennel elboldogul, legyen az 3-4 éves pna, vagy mai pda. Szinkronizálás is van természetesen.
Feltöltöm neked a tárhelyemre. Benne van a 32 és a 64 bites verzió is.
-
Raketta
csendes tag
válasz
Donald12 #125 üzenetére
Van sok igazságod, de programok tekintetében nincs probléma, mert bármit lecserélhetsz a megszokottra vagy jobban tetszőre.
A középső gombbal eleinte nekem is voltak gondjaim, de meg kell szokni mit működtet és aztán már kellemesen használható.Engem az zavar, hogy a gombok nem konfigurálhatók át tetszés szerint. Pl. a jobb oldali telefon beállító gomb teljesen felesleges és másra kéne használni, de nem tudom még hogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- GTA V
- Óvodások homokozója
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest