- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donald12 #298 üzenetére
Szia! Nekem gond nélkül megy a MyPhone.
Már többször esett le betonra, pl egyszer futottam és az övtáskámból közbe ki a járdára, de a sarkok karcolódásán kivűl semmi baja nem lett!
Raketta: a hangszóró fóliával való leragasztása és hangerőre való panaszkodás az én specialitásom
Próbáltam letölteni a honlapról a ROM-t, de elég furcsa a support site. Minden áron egy i64-V1.12.A3-Eng.zip -ROM hoz navigál, de nem vagyok 1000 benne, hogy ez jó... és nem is látom, hogy mit frissítettek a verziókban... Tapasztalat valakinél?
Üdv,
-
süti5
őstag
válasz
Donald12 #313 üzenetére
Buzeráltam most de valami nem stimmel, nem tudom állítgatni az értékeket, pedig úgy csinálom ahogy le van írva. A gondom az, hogy set mode, loud speaker, kiválasztva, bemegyek azon belül az audioba, átállítom 20-ra, kérdezi az ok után hogy change setting? yes, kilépek, aztán mikor visszalépek megint az audioba, akkor megint 25. Ez miért lehet? Az összes többinél ezt játsza el...
-
-
Raketta
csendes tag
válasz
Donald12 #161 üzenetére
Ötletek:
- másik kábel (én vettem egy plusz kábelt amivel ugyanez volt a gond, kicseréltem egy másikra, ami elvileg ugyan olyan azzal ment.)
- másik USB portba próbáld dugni, lehetőleg hátsóba. Az első bekötéseinél lehet gond.Minden fontos akció előtt PIMBackup és jól eltesz kártya + gép, lehetőleg független progival.
-
er2es
tag
válasz
Donald12 #161 üzenetére
nekem így működött, a windows update meg is találta a s1205 drivert és felrakta, max próbáld meg ezt
http://www.mybestpda.com/forum/obsuzhdenie-s1205-f56/topic2855.html (orosz) de google translalettal elég jó angolul
http://translate.google.com/translate?hl=hu&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.mybestpda.com%2Fforum%2Fobsuzhdenie-s1205-f56%2Ftopic2855.html
-
er2es
tag
válasz
Donald12 #159 üzenetére
nekem is uez volt nem látta a telót egyik napról a másikra pedig én nem frissítettem firmwaret,( win7+eszközközpont ), uninstaláltam az eszközpontot - reset - újra raktam az eszközpontot. utána ráraktam a telót , feltelepítette a drivert, teló ki makd be és már látta is
-
GuruZone
őstag
válasz
Donald12 #156 üzenetére
Vista vagy Win7 alatt használd magyar nevén a Windows Mobile eszközközpontot, gyárilag nem tartozék.
ActiveSync-et felejtsd el, ő az utód. Az eszközközpont mindennel elboldogul, legyen az 3-4 éves pna, vagy mai pda. Szinkronizálás is van természetesen.
Feltöltöm neked a tárhelyemre. Benne van a 32 és a 64 bites verzió is.
-
Raketta
csendes tag
válasz
Donald12 #125 üzenetére
Van sok igazságod, de programok tekintetében nincs probléma, mert bármit lecserélhetsz a megszokottra vagy jobban tetszőre.
A középső gombbal eleinte nekem is voltak gondjaim, de meg kell szokni mit működtet és aztán már kellemesen használható.Engem az zavar, hogy a gombok nem konfigurálhatók át tetszés szerint. Pl. a jobb oldali telefon beállító gomb teljesen felesleges és másra kéne használni, de nem tudom még hogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Opel topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest