- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@c@
őstag
válasz
mrThomi #5179 üzenetére
Majd szép számlapcserét beraksz? Ja, hogy csak a gyáriak vannak apple-nél...nem akarom a vérnyomásod felvinni, mérd meg az apple watch 6-al....hoopsz már megint...Edzés programokat tudsz használni vele, mert a samsung health-ban van és frissítik is őket... mellesleg ingyenesek. Almánál meg kell venni ezeket.
Hang alapú diktálás 1000ft-os app is tudja és működik az egész android ökoszisztémában.
A Samsung óra és a watch 6 árába meg bele sem megyek.
-
Dello79
aktív tag
válasz
mrThomi #5179 üzenetére
Köszönjük , hogy ezt elmondtad, almát - körtével hasonlítottál
magyarul, teljesen felesleges hasonítgatni.. az alma óra teljesen más ökoszisztéma mint egy samu óra ... A váltásodnak akkor lett volna értelme, ha egy XR nél komolyabb mobil fér bele.. hisz, most meg ott vagy kénytelen kompromisszumot kötni
grat ! Inkább használok egy komolyabb telefont és akár egy bármilyen okosórát, mint egy nagyonjó okosórát egy gyengébb telefonnal.. hisz ez utóbbit mégis jóval többet használja az ember. De azért szépen megmagyaráztad magadnak, hogy miért fontosabb egy óra
okosabb döntés lett volna egy normális telefont venni és egy SE -t mondjuk
+bármilyen rendszer lehet, nekem az óra kerek és nem kocka de ez ízlés kérdése
-
Fradipuma
tag
válasz
mrThomi #5035 üzenetére
Nem tudsz az óráròl válaszolni Messenger vagy bármilyen más üzenezre, nem tudod beállítani, hogy az óra csak akkor jelezzen, ha a teló kijelzője nem aktív, nekek 1-2 számlap nem mérte a lépésiemet se, az alkalmazáson belül nemntudod szerkeszteni a számlapjaidat, és cagy ezernyi apró beállítás a weareblen belül.
-
-
-
kmarci25
veterán
válasz
mrThomi #4950 üzenetére
Leírtam, hogy a health-be hogyan lépj be. Az órán fenn van a 2 app: ECG és BP?
Megy nem Samu telókon, nálam is működik, de más a metódus Samsung és nem Samsung esetén.
Itt a videó, ez alapján csináld! -
kmarci25
veterán
válasz
mrThomi #4941 üzenetére
Ja, igen. Ez mindenkinél előjön (nem xiaomin is). Indítsd az appot, de ne jelentkezz be. Ha elindult, utána jelentkezz csak be és így menni fog.
Az EKG-t, vérnyomást videó alapján, de mindegy a link alatt szövegesen ugyanazt írja.
padi68: feleségemé az Active 2, enyém a 3. Szerintem (szubjektív vélemény) férfi kézen sokkal jobban mutat a 3 (persze nem rózsaaranyban
). Feleségemé acéltokos arany színű, az a maga nemében gyönyörű szerintem, igazán nőies darab, a mérete ellenére is (bár most divatosak az oversized cuccok). Ja és nekem nagyon tetszik a forgatható gyűrű, amit az Active 2-n elhagytak. Amúgy kinézettől (és a gyűrűtől) eltekintve koppra ugyanaz a két óra.
-
padi68
senior tag
válasz
mrThomi #4933 üzenetére
Téma összefoglalóban van:
[link] - Samsung pay beállítása.
[Aktiválták az EKG funkciót a Galaxy Watch Active 2-ben]
[link] - Vérnyomás telepítése, köszi a leírást Skynet258-nak.
AZ összefoglaló szerkesztés alatt áll.
[link] - ECG és BP beállításáról egy videó. Köszönjük a linket Gregor14-nek!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Ja, hogy itt, köszönöm. :) Én Samsung oldalára gondoltam, de legyen így, én csak örülni fogok, én is a leendő EKG miatt vettem ezt a sima Watch helyett.
Itt is kérdeznék, hátha... Az S10 topikjában már kérdeztem, de hátha itt lelek választ, szóval Mi a fenét rontok el? Frissítettem 10-re az S10-emet, azóta a Galaxy Watch Active 2 órám nem jelez, ha szól a telefon ébresztője. Eddig mindig tudtam vezérelni a csuklóról és ez nagyon hiányzik. Töröltem a bt kapcsolatot, visszaállítottam az órát is. Valami engedélyt nem adtam volna meg valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest