Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
francia63 #789 üzenetére
Hát márpedig a leírásod alapján, ha ennyi minden nem megy, akkor szerintem nincs megadva minden engedély. Én előtte egy Meizu 15-tel használtam és minden működött. A plugint is letöltötted az elején? Esetleg probáld meg megnézni ezeket az alkalmazásokat a mobilon és minden engedélyt megadni, vagy próbáld letörölni a Samu papokat, visszaállítani az órát és újra kezdeni az egészet, hátha valami felett elsiklottál.
Nekem is sima BT-s van egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged