Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HoldfenyLuna

    aktív tag

    válasz padi68 #5465 üzenetére

    Hát először is Garmin vs Samu. Az egyik kifejezetten sport óra némi okos funkcióval. Leginkább értesít, lehet zenét irányítani akár telóról hallgatod, lehet stream szolgáltatás, vagy bele is pakolhatsz az órába zenét. Akksiban köröket ver a többire, van saját boltja, ahonnan watch face-eket tolthetsz le. Van Garmin Pay. A legnagyobb különbség - szerintem - a kijelző, hisz a Garmin nem amoled. Ha tudod, nézz meg egy transzreflektív kijelzőt élő én, valakinek bejön, valakinek nem. Nekem hiányoznak belőle a "színek".

    A Garmin és Watch 3 tud véroxigén szintet mérni (SPO2). Illetve azt olvastam, hogy GWA2 hardveresen is tudja ezt.

    Ha alvás figyelés fontos, Garmin csak akkor figyel, ha beállítasz egy intetvallumot, hogy Pl este 10-től reggel 6-ig alszol, akkor csak ebben az intervallumban fogja nézni, hogy alszol e, de ha bealszol 8-kor, akkor azt sem fogod látni. Az eseti szundikat nem figyeli.
    Nekem GWA2 csak akkor érzékelt délután Szundit, ha bekapcsoltam az Alvás módot vagy mit, különben csipogott, hogy nem mozdulok.
    Garmint IOS-szel használtam, igaz egy VA4s-t, de az alap ugyanaz, ios-en csak értesít, androiddal reagálhatsz is, de csak az appban előre megírt szövegekkel, spontán válasz ott sincs. Az értesítések pedig vagy mind jönnek, vagy semmi, nem tudod apponkent válogatni, hogy Pl a játék appod ne zizegjen a kezeden. Ez ugye Samunál külön állítható.

Új hozzászólás Aktív témák