- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
olizatriznyá #5439 üzenetére
Aha, tehát egy fórumon feltett kérdés csak és kizárólag annak szól, akinek válaszolsz. Értem. Ebben a felfogásban: nem kértem tőled, hogy nevezz ki bárminek.
Mondom, lazíts, senki sem kötekedik, beszélgetünk, nem kell támadásnak venni, ha valakinek nem az a véleménye, mint neked, inkább nyugodj bele.
-
kmarci25
veterán
válasz
olizatriznyá #5425 üzenetére
Azt kérdezted mi után szabad vérnyomást mérni, én leírtam, hogy mikor ajánlott. Nyugodj meg, nem akar bántani senki.
-
kmarci25
veterán
válasz
olizatriznyá #5417 üzenetére
Hát, vérnyomást mérni pont szauna után nem ajánlott. Olvass utána: fél órával előtte nem ajánlott sportolni, kávézni, dohányozni, 5 perc nyugalmi állapot után.
-
Dello79
aktív tag
válasz
olizatriznyá #5369 üzenetére
Szanua után mérsz pulzust ? ...
grat
-
Schuler888
senior tag
válasz
olizatriznyá #5403 üzenetére
Evekig volt a telefonjaimban... sose hasznaltam, erre amikor hasznos lenne, nelkuloznom kell... a sors ironiaja
-
atike
nagyúr
válasz
olizatriznyá #5392 üzenetére
Mindenképp.
Viszont esélyes, hogy nem ússzuk meg a "mókolást", mivel nekem P30-am van, az asszonynak meg Mi9 Lite - amik ugye nem Samsung telók...
-
kátú
őstag
válasz
olizatriznyá #5382 üzenetére
24 múltam, sportolok, gyorsan járok autóval és veszélyes fák kivágását vállalom
Vannak izgalmak az életemben, emelé 60-65 közötti a pulzusom
Nyugodt vagyok alapvetően.
Egyébként az eső engem is érdekel, van hozzá eső mennyiség mérőm, amin mm ben látom az 1nm re jutó eső mennyiségét -
Badboys
őstag
válasz
Többször mértem az órával úgy, hogy utána a felkarossal majd a csuklóssal, minimális eltérést mutattak. A kalibráláson és a mérési szabály betartása sokat segíthet. Az sem mindegy, hogyan van fent a karodon és mennyire szoros vagy laza. A házi orvosnál volt mindkettő vérnyomás mérőm bevizsgálta. Az övéhez képest szinte semmi extra mérési eltérés. Biztos, hogy nem ez az etalon, de nem is az alja.
-
hito
nagyúr
válasz
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kb. 4 hónapja (de lehet, hogy fél éve, nem emlékszem) fenn sincs az órán a vérnyomásmérő widget, nekem akkor tök jól működött.
-
fil
őstag
válasz
Most kipróbáltam. Nálam is a kalibráció közelében mér. A múltkori kalibrációnál 135-137/79-82 körüli értékeket mértem, i- gaz, nekem nincs felkari, hanem csak csukló - és azóta is ilyen 13x/8x -es értékek jöttek. Most mértem még újra kalibrálás nélkül 138/87-et ,aztán kalibrálás és 119/76 -ot mértem ,ahogy a kalibrálás során is.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
olizatriznyá #5365 üzenetére
Ezért mondom, hogy ezeknek van értelme, hogyha hirtelen van valami, akkor akár életet is menthetnek, de de nem állandó naplózásra valók és igen, ahogy írták is, kalibrálás. Persze beüthetnek ilyenek a dologba, hogy mennyire sötét a bőr, van e tetkó, tehát még ez is számíthat.
-
Dello79
aktív tag
válasz
olizatriznyá #5363 üzenetére
Ezért kell rendszeresen kalbirálni.. tedd meg te is ahogy írják is.
-
hito
nagyúr
válasz
Rosszul volt kalibrálva, nálam is előfordult már. 10-ből 9x szinte ugyanazt mutatta még aktív testmozgás után is. Újra kalibráltam és láss csodát, hibátlanul működött. Többször végeztem felkarossal utána kontroll mérést és hibátlan értékeket mutatott az óra. Ennyi az egész.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Ez viszont ultra gáz, ez tényleg nem fér bele, igaz én kerülöm a mindenféle hákolást igénylő appok használatát.
-
kátú
őstag
válasz
olizatriznyá #5360 üzenetére
Egy óra, ami a csuklódon van
Ne várj többet, nem erre való
Csak van benne egy ilyen opció, hogy legyen, cserébe az EKG tök jó, meg a többi funkció, amihez nem kell orvosi kütyü
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest