Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Austin F. #5300 üzenetére
GWA2-ből tudomásom szerint csak acél volt LTE képes... Ha ez nem így van, akkor ez is valami újdonság.
A kicsi azért bírja kevesebb ideig, mert kisebb az akksija is.Kérdezni szeretnék. Volt ilyen órám, de mivel most iOS-t használok, megváltam tőle. De figyelemmel kísérném, hogy hogyan alakul az óra helyzete, mert összességében hiányzik.
Strava nem ment rajta, így Samsung health-et indítottam és azt szinkronizáltam be Strava alá, de azt vettem észre, hogy Strava másként számol, például kevesebb elégetett kalóriát mutatott, aminek jobban is hittem. Ez most hogy áll az órán?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest