- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
válasz
Fradipuma #3633 üzenetére
Nálam sem működik ezzel sem....és a JMarty által linkelt videó alapján sem.
A videónál linkelt fájlokat telepítettem, 1 pillanatra el is tudtam indítani az órán a Health monitort, kérte, hogy adjak neki engedélyt, de erre már nem tudtam rányomni mert bezáródott és el is tűnt a menüből.Tizen 5.5.0.1
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Fradipuma #3058 üzenetére
a kollégától rendeltem, nagyon gyors és korrekt eladó
-
-
bigdigit
addikt
válasz
Fradipuma #2744 üzenetére
Nekem csatlakozik rendesen viszont én más problémát látok már előre. Ha valaki most feltette a korábbi linken lévő újabb szoftvert az órára valószínű nem fog kapni automatikusan semmilyen frissítést majd mert más a szoftver és más a régió. Legalábbis samsung telefonokon így van.
-
kazmerr
aktív tag
válasz
Fradipuma #1239 üzenetére
Ez azért azt mondja hogy valakinek VPN-el sikerült:
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=81904339&postcount=26hopp, még pont tudtam szerkeszteni:
https://www.youtube.com/watch?v=-lBmgQtO3BE
A franc se tud oroszul, de google felírattal nagyjából sejthető -
rikymeister
lelkes újonc
válasz
Fradipuma #937 üzenetére
Mate 20-szal használom én is, feljebb ugyanezt a hibát jeleztem és ugyanezt tettem amit te, kézire állítottam. Ennek ellenére ledobálja, de lényegesen kevesebbszer és automatikusan vissza is csatlakozik. Említette itt valaki, hogy az Android 10-ben van valami bug, ami ezt okozza.
Nekem is lenne kérdésem. Edzés közben az óra a valós kalóriát mutatja, vagy az eltelt időből egy sablont dob? Most 2x egymás után súlyzós edzést végeztem, 47 percnél mindkétszer 500 kalóriát mutatott. Ez fura... Ha nem a valósat mutatja, akkor nem sok értelme van...
-
TGa
tag
válasz
Fradipuma #937 üzenetére
Mi is hasonló problémával küzdünk, dobálja a kapcsolatot és nem is kapcsolódik vissza... Mate 20, android 10, Emui 10. Az összes samsung és kiegészítő watch alkalmazást kivettem az automatikus kezelésből az aksiból és kézire állítani. Azóta, egy napja jól működik, csak a távolság miatt szakadt meg. Remélem ez így is marad... Köszi a segítséget.
-
válasz
Fradipuma #930 üzenetére
Honor View20-al ugyan ezt a tüntet tapasztalom a legutolsó frissítés óta, előtte nem volt gond. Teljesen random időközönként dobja el a kapcsolatot.
Titeket nem idegesít egyébként, hogy NULLA infó van az EKG-ról és az elesés figyelésről?
Én az EKG miatt (IS) vettem ezt az órát és se híre se hanva ennek, a samsung kb. nullát kommunikáról az óráról.
Az is felmerült már benne, hogy eladom, ez az okosóráskodás nem az én világom. -
pleslie82
tag
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Fradipuma #921 üzenetére
Én Aliról rendeltem hozzá "tokot" Itt láthatod, milyen az órán: [link]
Topi70: az LTE mindig gyorsabban merül, én ezért sem vettem. De a 60% merülés akkor is sok. Lehet buta kérdés, de eSim nélkül nem ment LTE ugye? Csak mert, ha hálózatot keres, hiába... Illetve ebbe nem számít bele a nyomkodas, meg a mindig van óra?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Fradipuma #852 üzenetére
Igen, ezek működnek, sőt az órára a Galaxy Store-t is eléred majd. Ami nem fog működni az a kamera irányítás,. meg nem lesz benne az óra menüjében az üzenetek opció, mert az gyári Samsung app, de ugyanúgy megkapsz minden értesítést és válaszolni is tudsz majd óráról, legyen az SMS, messenger. Ugyanúgy működik a Health app, mintha Samsungod lenne, itt nincs olyan, mint a Huawei/Honor karpereceknél, hogy a bringázás kültéren csak appból indítható, karperecről nem. EKG még egyelőre nem elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest