- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én berendeltem azért egyet, tartaléknak jó lesz. (Amúgy is kellett egy 240es SSD)
-
törölt tag
Majd akkor befirkálok én is, hogy ne gondolkozzon hanem megtegye. Nem kell az a topik bassza meg mert egy kibaszott fertő, ezt már beláthatná végre ő is. Tipikus esete annak mikor a diliházban dolgozók is dilisek lesznek idővel, annyit variálnak időnként már maguk sem tudják mit akarnak.. Kicsit határozottabban.
Flémeljétek szét a topikot amíg be nem lesz zárva. -
Chaser
legenda
írában lerögzítem a feltételeket, de onnantól nem kell, nem akarok én már arra várni ki mikor jelentkezik be, vagy mikor nem, legutóbbi pár biznicnél' ha nem lett volna telefon, mókáis is lett volna a találkozó, egyiknél kiderült, h egyébként itt van mellettem 200m-re ( : másiknál dugóba került a tag, harmadiknál én kerültem dugóba, jó lett volna irkálni - bár utóbbinál menet közben irkáltunk sms-ben -
persze hozzátartozik, h már csak személyen üzletelek, nem postázok, nem is kérek postát5teve
a cerelem' tengerééééééé'n, hol máshol? ( :csicso82
küldök neki egy mad-s pólót és belevág a napba', ne bacakodj' velem -
Cs1csó
titán
Ami igazán árt a VGA-nak az sajnos a hőmérséklet változás a "diletáció" kitágul majd összemegy, elereszthetnek idővel a forrasztások stb.
Nálam így néznek ki most a hőmérséklet adatok a gépemben szerintem fölösleges, hogy menjen a ventilátor a VGA-n:
Piloss
kb. GTX 960 teljesítményében van az R9 380 ami egy 4 éves kártya.
-
-
pikszel
addikt
-
-
-
koby11h
őstag
A PCX-et nem ismerem, csak amit ismerős boltok tapasztalatából tudok ez a kettő biztosan szokott ár eltérés lenni. Ja meg ha 1-et veszel akkor 100 Ft, ha 10-et akkor 500 Ft - a "szok olcó" elvén a nagykerben is.
Az is fura lenne ha pl. ennyi helyen kevernék az A400 - UV400 típusokat.
-
koko52
nagyúr
Kicsit off:
Egy ismerősöm (aki egyébként teljesen normális) anno vett egy Golf II-t. 300k volt akkor. Használta 3 évig, majd árulta 450K-ért. Mondom neki he??? Erre ő: bele vettem amit költöttem rá, meg a TANKOLÁSOKAT! Először nem akartam elhinni, aztán elővette a jegyzetfüzetét.
-
koby11h
őstag
Ezek egy része lehet szürke import -15-20% esetén.
De 50%-nál már inkább azt tudom elképzelni, hogy volt egy jó adag készletük - mert ez mindig kell - közben lement az SSD ára, és lehet nem akarja beszerzési ár alatt eladni - Tescot ezért bírságolták is pár éve.
Gondolom én, de nem biztos.A legdrágábbak nézegetése mazochizmus
-
koby11h
őstag
-
-
itldj
aktív tag
Gondolom ezt is úgy kell mint márminálni.
-
Chaser
legenda
van olyan helyezet, amikor én is csak pénzért közölném, ha annyira apróért adok hdd-t, megadom a méretét, állapotát, meg max a gyártót...
nem fogok típusszámokat keresgetni, meg fényképezgetni, meg vesződni az egésszel
koby11h
ezért csak öccáz' ft ( : ha nagyon tetszik neki majd kinyomtassa' :d -
envagyok
veterán
A fotóküldözgetés nekem is a halálom. Felrakom a hirdetést. Fotó mind2 oldalról, fotó a hibátlan működésről, és a paraszt még 4-5 fotót kér.
Jöjjön az ilyen személyesen, aztán nézze meg. Vagy fotózgassa ő.Egyszer csináltam valakinek műtermi szintű képeket full hibátlan cuccról, mert kevés volt 2, aztán ez után próbálta meg a felére alkudni. 1 órát töltöttem el vele, ennyi idő alatt egy sima melós is kb 4-5000 forintot keres felénk. -
-
koby11h
őstag
Akkor ha nem drága 20k a lap+proci+ram+hűtő, abban az esetben a fenti gép 85e kemény magyar forint viszont DRÁGA! Szerintem.
A bizalom amúgy töretlen!
Igyekszem nem előre megnézni az értékeléseit annak aki vesz valamit, vagy éppen akitől veszek, akár egy kábelt, akár egy laptopot. Ahogy ír, ahogy kommunikál abból kialakul valami, aztán persze hozzánézem az értékeléseit és ha mindnen ok akkor lehet üzlet. De eladok 0 napos reggel is bárkinek, épp csak szigorú előre utalással. Ha fordított eset: több éves reg, 20+ pozitív 0 negatív, akkor én is máshogy állok hozzá...
De volt olyan is aki 30+ pozitív és több év, de ahogy kommunikált - közöltem hogy NEKI nem eladó a laptop, keressen másikat! -
SUPREME7
őstag
Gondolom garanciában cserélt készülék, ezért az új, a tartozékok meg ami éppen volt hozzá. Jó így belegondolva én se lennék boldog, de azért az apple-nél elég feltűnő, hogy az most ipad vagy iphone töltő ...
Meg hát azt se tudjuk, hogy először az eladóval próbálta-e rendezni, vagy egyből jelentgetett. Mert ha tényleg csak a negatív hatására akarta rendezni, akkor viszont máris más a kép.
(#49910) kenwood: Mondjuk ja, tényleg tudni kéne mi szerepelt a hirdetésben pontosan, de kezdek a ti oldalatokra billenni
Lehet volt némi szándékosság benne
-
Gyuri27
félisten
Ezt régen leírtam itt.
Hogy sokan hibásan a vételi árból képezik az eladási árat. Függetlenül attól, hogy most mennyi a boltban. Függetlenül attól, hogy azóta hány jobb termék jött ki olcsóbban.
No de nem ők az ostobák (ezek csak szimplán lidércek). Hanem az aki nem néz körbe és pér szaros mátyásért olcsóbban használt cuccot vesz gari nélkül. -
Cs1csó
titán
Van egy aprós oldal ahoval kb. 1 hetente bedobja 2 ember ugyanazt a pár motyóját ugyanazokkal az árakkal de ha rájuk írnék hogy helló árcsökkentés? Akkor troll lennék.
Van egy eszköz 12k-ért árulja ezzel a szöveggel : "Új, tesztelve volt csak. Dobozában"
- az korrektebb lenne hogy ALIG használt
- garanciát nem ír pedig ha új akkor a gyári 1-2 évből valamennyinek még lennie kelleneTrailblazer
De rég hallottam már ezt:
Van ilyen, Boney MMert a 6GB sokakat meggyőz. (úgy értem, hogy többre értékelik a 6GB-osat a 3GB-osnál mint amennyivel erősebb) csak egy példa: ha mondjuk 20%-al jobb a 6GB-os mint a 3GB-os de 30%-al többet hajlandóak érte adni)
-
kenwood
veterán
Es a ferrari forumra nem szoktal feljarni jelezni,hogy 50 olyan suzuki kijon az arabol,ami neked van ?
Tempered glasstol kezdve minden extra,van benne, ami hazba mehet..Ha hordozgatod kiallitasokra,bemutatokra, akkor az a tobb tizezer forintos koffer is nagyon jol jon.
Amugy nem korrekt elvarni mastol,hogy helyetted gondolkozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest